עבור לתוכן

בגלל שאתם כל כך אוהבים מבחנים - ת'רד Heaven 4.0!

Featured Replies

פורסם

אחד מפורום אחר שפרסמו פה. תתראו את המערכת הפעלה.

original.jpg

• תגובות 360
  • צפיות 31.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה 4 טיטאנים???

התוצאה הזאת לא רלוונטית לדיון הזה כי ההגדרות של הבאנצ' לא תואמות.

פורסם

ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.

פורסם
זה 4 טיטאנים???

התוצאה הזאת לא רלוונטית לדיון הזה כי ההגדרות של הבאנצ' לא תואמות.

שמתי לב, הם יותר גבוהים.

כל מה ששונה זה הtess והוא קיבל כמעט כמו EAD ויש לו רק 2.

כנראה שמאיזשהי רמה המספר לא משתנה כל כך.

ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.

אז למה רשום שם nt?

פורסם

גם AAX8 ולא X4

בכל מקרה נראה כאילו 4 טיטאנים ב SLI ממש לא מנוצלים כמו שצריך. לא הבנתי רק למה הזיכרון הוא 4 ג'יגה ולא 6 ?

פורסם

NT זו הליבה של ווינדוס. בעבר הרחוק היו חיות מערכות מבוססות דוס (3.11, 95, 98, וכו') לצד מערכות NT בעלות ליבה חדשה לחלוטין (NT 3.1, NT 3.5, NT 4 וכו'). מערכות הדוס שימשו במחשבים ביתיים (כנראה כי הציעו תאימות טובה יותר לתוכנה ישנה), בעוד שמערכות ה-NT שימשו בעיקר בשוק העסקי, שדרש אמינות גבוהה יותר. ווינדוס XP היתה הראשונה לשבור את הקו הזה, כשהייתה מערכת מבוססת NT שיועדה לשוק הביתי, וכך בא הקץ על דוס. סימונה- 1.NT 5, ואתה מוזמן לבדוק זאת.

XP היתה קרובה לווינדוס 2000 שנקראה גם NT 5, ולכן המספור דומה. וויסטה היתה NT 6, וכיוון שווינדוס 7 מבוססת עליה, היא נקראת גם NT 6.1, ווינדוס 8 נקראת NT 6.2.

אתה מוזמן להפעיל run>winver ולראות שהוא קורא לעצמו NT 6.1.

לקריאה נוספת:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT

בנוסף, ידוע שהיעילות של מערכים גדולים מ-2 היא לא מקור לגאווה עבור יצרניות הליבות.

פורסם
NT זו הליבה של ווינדוס. בעבר הרחוק היו חיות מערכות מבוססות דוס (3.11, 95, 98, וכו') לצד מערכות NT בעלות ליבה חדשה לחלוטין (NT 3.1, NT 3.5, NT 4 וכו'). מערכות הדוס שימשו במחשבים ביתיים (כנראה כי הציעו תאימות טובה יותר לתוכנה ישנה), בעוד שמערכות ה-NT שימשו בעיקר בשוק העסקי, שדרש אמינות גבוהה יותר. ווינדוס XP היתה הראשונה לשבור את הקו הזה, כשהייתה מערכת מבוססת NT שיועדה לשוק הביתי, וכך בא הקץ על דוס. סימונה- 1.NT 5, ואתה מוזמן לבדוק זאת.

XP היתה קרובה לווינדוס 2000 שנקראה גם NT 5, ולכן המספור דומה. וויסטה היתה NT 6, וכיוון שווינדוס 7 מבוססת עליה, היא נקראת גם NT 6.1, ווינדוס 8 נקראת NT 6.2.

אתה מוזמן להפעיל run>winver ולראות שהוא קורא לעצמו NT 6.1.

לקריאה נוספת:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT

בנוסף, ידוע שהיעילות של מערכים גדולים מ-2 היא לא מקור לגאווה עבור יצרניות הליבות.

ידעתי שהיה פעם nt 3.5 וכו אבל לא ידעתי שזה הליבה של ווינדוס ושעדיין השמות מתבססות על זה.

בכ"מ בדקתי ואתה צודק ככה הוא קורא לעצמו.

חידשת לי, תודה.

עריכה: win 8.1 יהיה 6.3?

פורסם

^ ווינדוס 7 SP1 נקרא 6.2? לא, זה כבר ווינדוס 8.

יישאר אותו הדבר לפי דעתי. 8.1 זו לא מערכת חדשה.

פורסם

התוצאה שלי נמוכה האמת, אבל לא יודע כמה זה רלוונטי במשחקים, כרגע הכל עובד לי מעולה ב 1440p.

תמיד ידעתי שבאנצ׳ים לא באמת משקפים מציאות

פורסם

Untitled.jpg

שיפור קל בלבד, אולי DRVIERS או משהו, אבל אשמח שתעדכנו, פה קיבלתי גם MAX FPS יותר מרשים (305!)

ושיפור של איזה 10 נקודות, חח.

פורסם

באיחור אני מעלה את הציון של הזקן שלי (מפרט מלא מצד).

תדרים של הכרטיס:

שעון: 780MHz

זיכרון: 950MHz

שיידרים: 1560MHz

פורסם

טוב, אחרי שהחלפתי משחה למעבדים הגראפים.

להלן התוצאות, גם כשהעלתי מעבדים ל910 זה הוסיף כמה נקודות בודדות.

משער שצריך גם תדר זיכרון, אבל הכרטיסים האלה אמנם עם קירור מעולה למעבד אבל הזיכרון בלי כלום, סתם חשוף... מוזר ASUS....

פורסם

EAD אני עדיין ממתין לתוצאה של כרטיס בודד..

פורסם

זה שלי:

פורסם

שימי , עם איזה תדרים הכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים