עבור לתוכן

DirectX 11.2 הוכרז , יצא ב- וינדוס 8.1

Featured Replies

פורסם

אחד היתרונות שימוש כרטיס המסך ב- RAM המחשב לשפר טקסטורה

Microsoft has announced DirectX 11.2. And what has Microsoft decided ? Yup, it is exclusive to Windows 8.1 and next-gen consoles, thus forcing you to upgrade. One of the new features is called tiled resources and allows the video card to use system ram in order to improve texture detail.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/bg182880.aspx

פורסם

מה שאומר אז שבעתיד הקרוב כרטיסי מסך עם יותר מ2GB יהיו מיותרים עוד יותר? כי גם ככה היום הם מיותרים...

פורסם

שאלה מעניינת בהחלט. ככל הנראה נדע את התשובה לכך כאשר הטכנולוגיה תתחיל להיות מוטמעת במנועים גראפיים ואז נראה

איך זה מתנהג באופן מעשי.

פורסם
:yelclap:
פורסם

עדיין הראם רחוק יותר מהליבה הגרפית.

פורסם

תסבירו לי דבר אחד שלא מובן לי מה היתרון של שימוש בזיכרון של המערכת הוא הרבה יותר אטי מהזיכרון על הכרטיס

מה ההיגיון של זה זה לא יגרום לבעיות התנגשויות עם מערכת הפעלה ושאר הדברים שמשתמשים גם הם בזיכרון מערכת

זה לא יגרום להאטה בביצועים של הזיכרון ויאט את המערכת

פורסם

כנראה שההיגיון הוא כמו ההיגיון להשתמש ב-RAM במקום בעוד אוגרים.

פורסם

נשמע דבילי

אני לא יודע כמה פה מספיק "זקנים", אבל שיצא AGP (מה שהיה לפני החיבורים היום), טענו אותו הדבר.

שעכשו יוכלו להשתמש בזכרונות של המחשב לכרטיס המסך.

בפועל, גם היום אם ניקח DDR3 ממוצע - הוא 1666MHZ ורוח פס שמאפשר 12800 מגה בייט לשניה.

מה יש לעומת זאת בכרטיסי המסך?

GDDR5 ב 770 שפועל ב 7000MHZ (ויש גרסאות שגם מגיע ליותר, ועם OC ראיתי אנשים שגם הגיעו ל 7500 ויותר), ומעביר כ 250 ג'גה לשניה!

(תעשו את החישוב שלכם פי כמה מהיר יותר)

ואני מניח שבקרוב גם יהיה כרטיס מסך עם זכרונות שמהירים אף יותר.

שלא לדבר על כך שזה יושב על הכרטיס, מאוד קרוב ל GPU, לא צריך לעבור את כל המסלול של בקר הזכרון של המחשב, CPU וכאלו.

קיצר

אולי נראה עוד שנתיים או שלוש משחקים שצריכים 3 ג'גה ויותר של זכרון מסך, אבל לא רואה סיבה להשתמש בזכרון הראשי שמאוד איטי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אהה ל TITAN יש בלי OC כ 289 ג'גה לשניה מהירות זכרון.

עם OC מגיע ל 300 ויותר.

300 ג'גה לעומת 12 ש DDR 3 מסוגל, יחי ההבדל הקטן.

פורסם

מי תומך בזה חומרתית ? אני יודע ש11.1 נתמך רק בסדרות האחרונות של AMD וNVIDIA...

פורסם

11.1 לא נתמך באופן מלא ברמת החומרה אפילו בסדרה 600 של נוידיה , אבל בסדרה 700 כבר יש תמיכה מלאה.

פורסם

לי יש תמיכה לא מלאה (רק מבחינת תוכנה) ב-GTX570 שלי, ככל הנראה זה ייתמך על כל כרטיס תומך DX11, מכיוון שזה שינוי תוכנתי.

פורסם

EAD למה נשמע דבילי בגלל שבדיוק קנית כרטיסים עם 6GB זכרון? חח

פורסם

ה570

לי יש תמיכה לא מלאה (רק מבחינת תוכנה) ב-GTX570 שלי, ככל הנראה זה ייתמך על כל כרטיס תומך DX11, מכיוון שזה שינוי תוכנתי.

אתה מבלבל. אם יהיה משחק 11.2 אתה תריץ אותו רק עם פקודות/אפקטים של 11. אפילו לא 11.1 תוכנה חומרה לא משנה, זו השורה התחתונה.

פורסם

בהחלט ניתן להריץ אותו עם DX עדכני כל עוד יש תמיכת תוכנה, כל עוד הכרטיס מקבל עדכון לכך.

יש רק שניים או שלושה דברים ב-DX11.1 שדורשים שינוי חומרתי (והם חסרי משמעות), כך שלא משנה מה אופן הבנייה, הכרטיס עדיין יתמוך, כל עוד הוא קיבל עדכון מתאים.

פורסם

נשמע לי צעד גדול אחורה , הרי הRAM איטי בטירוף מול הזכרון הגראפי כמו שנאמר פה ... אני מפספס משהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים