פורסם 2013 ביוני 2812 שנים הי,בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט,המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית.תודה.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים TeamViewerתתקין על המחשב ועל הטאבלט. תכנה מעולה לשליטה מרחוקזה תקף גם לiPad למרות שיש בAppStore גם את הגרסה החינמית של Logmein , בכל מקרה באנדרואיד יש גם את join.me Viewer(של Logmein) אבל הוא לא טוב כמו TeamViewer for Remote Control ובנוסף יש גם את Splashtop 2 - Remote Desktop רק תוריד את הSplashtop Streamer למחשב.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אני אישית משתמש ב-LOGMEIN (מהפלאפון) אבל ראיתי עכשיו סרטון של TEAMVIEWER ונראית קלילה יותר לשימושבעיקר עם העכבר. ב-LOGMEIN לא גוררים את העכבר את אלא את השולחן עבודה כדי שיהיה במיקום היכן שתרצה שהעכבר ילחץ..קצת מוזר.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אני אישית משתמש ב-LOGMEIN (מהפלאפון) אבל ראיתי עכשיו סרטון של TEAMVIEWER ונראית קלילה יותר לשימושבעיקר עם העכבר. ב-LOGMEIN לא גוררים את העכבר את אלא את השולחן עבודה כדי שיהיה במיקום היכן שתרצה שהעכבר ילחץ..קצת מוזר.אתה מתכוון לסמן.ובGoogle Play הLogMeIn Ignition עולה ₪133.33 ואין גרסה חינמית שלו כמו בAppStore של Apple אלא רק את הjoin.me Viewer שציינתי קודם והוא הרבה פחות טוב מTeamViewer או Splashtop .
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר אין כמוכם, תשובות טובות לשאלה שהיתה לי, עכשיו אפשר להתחיל בהתקנה ובדיקה תודה.
פורסם 2013 ביולי 712 שנים האם תוכנות אלה טובות גם לשליטה על מחשב נייד באמצעות הטאבלט ?כן, וזה לא משנה אם המחשב נייח או נייד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.