עבור לתוכן

הודעת בעיה בדרייבר- ריסטרטים

Featured Replies

פורסם

בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון.

הציעו שם לבדוק את הדרייברים.

הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד).

כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64).

אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז.

אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור.

לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהתראות של וינדואס לא ידעו לפרט איזה דרייבר.

זאת ההודעה:

Stop (blue screen) error caused by a device or driver

You received this message because a hardware device, its driver, or related software has caused a stop error, also called a blue screen error. This type of error means the computer has shut down abruptly to protect itself from potential data corruption or loss. In this case, we were unable to detect the specific device or driver that caused the problem.

The following troubleshooting steps might prevent the stop error from recurring. Try them in the order given. If one step does not solve the problem, then move on to the next one.

Steps to solve this problem

download and install the latest updates and device drivers for your computer

[Check your hard disk for errors

Scan your computer for viruses

Remove any new hardware or software to isolate the cause of the blue screen

Restore your computer to an earlier state

עריכה

הסרתי את הדרייבר הישן של כרטיס המסך והתקנתי גרסה חדשה.

האם יש דרך לוודא שעכשיו זה בסדר?

נערך על-ידי dog

פורסם
  • מחבר

מבקש שוב עזרה ממישהו.

אסכם בקצרה.

ריטסטרטים חוזרים ונשנים, ללא קשר ברור לפעילות שלי במחשב.

בכל פעם מקבל הודעה של וינדואס שהיה מסך כחול .

כל פעם עם קוד אחר.

הקודים שקיבלתי במקרים השונים הם:

a

c9

4e

5o

1a

כפי שפירטתי לעיל בחיפוש בגוגל מדברים כדבר ראשון על בעיה בדרייבר.

בהודעת וינדואס רשמו גם על בעהי בדרייבר אך טוענים שלא זיהו במפורש איזה דרייבר.

הסרתי והתקנתי גרסה חדשה לדיירבר של הכרטיס הגרפי.

השתמשתי בפונקציה של וינדואס לעדכון כל הדרייברים (אמנם רק על ידי סריקה שלו ממה שיש במחשב).

הבעיה ממשיכה לחזור.

פורסם

לא מעדכנים דרייבר לכרטיסי AMD, פשוט מסירים כמו במדריך ומורידים ומתקינים את העדכני ביותר.

תעבוד לפי המדריך בבקשה:

http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא בעיון, היית שם לב שכך בדיוק עשיתי וזה הותקן בהצלחה.

הבעיות שלי הן כפי שתיארתי.

פורסם

השאלה איך הסרת את הדרייבר לכרטיס מסך?..זה חשוב.

חוץ מזה למה עדכנת דרך הפונקציה של וינדוס?

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

את הדרייבר לכרטיס המסך הסרתי עם תוכנת uninstaller שמנקה גם את הרגיסטרי.

הורדתי את הגרסה החדשה מאתר amd וההתקנה עברה בהצלחה.

לגבי עדכון שאר הדרייברים, עדכנתי עם וינדואס כי ההתראה שקיבלתי הייתה שיש בעיה באחד הדרייברים (מה שאני כבר לא בטוח עכשיו) ו-ונידואס לא ידע לפרט איזה מהם ואחת ההמלצות שקראתי ברשת היא לעשות את זה.

אני מתחיל לבדוק גם כיוון שאולי הבעיה היא דווקא בעיית חומרה, אולי בסט הזיכרונות החדש שהוספתי לפני כ- 3 חודשים, אולי משהו מתנגש עם הסט הקודם, אם כי שניהם מאותה סדרה .

אולי בכרטיס המסך שהוספתי גם בערך באותה תקופה.

בקיצור, ביאושי, אני כבר לא יודע ממה זה ואבדוק מספר כיוונים.

פורסם

תוריד דרייבר פיוז'ן ותסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך היא הכי יעילה למשימה..

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה דרייבר פיוז'ן ולא כל כך ברור לי לאיזו מטרה אני צריך עכשיו לעשות את זה.

פורסם

אתה מוזמן לנסות את המדריך הוא לא נכתב סתם..

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לעשות את זה, רק אתה מוכן להסביר לי איזו מטרה זה ישרת לי כרגע לפתור את הבעיה שלי?

פורסם

dog - אני מבין שאתה מנסה להבין את התכלית למענה הפנו אותך למדריך.

בגדול הסיבות שהמדריך מכסה בתוכו תקלות נפוצות שאנשים כבר שברו את הראש לא מעט פעמים את שהגיעו לפתרון.

לפעמים הדרך הקצרה היא פשוט לנסות.

והערת אגב - ווכחנות יתרה לא מועילה לאף אחד.

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים