עבור לתוכן

המחשב לא מזהה כונני פלאש (דיסק-און-קי) של SANDISK, זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם
Ivan:

נסיתי את USBDview, דרכו עשיתי uninstall לערך של ה-sandisk cruzer, אחרי מחיקה המחשב מתקין דרייברים לבד, הכונן מופיע אחרי זה ב-"מחשב שלי" אבל הוא מופיע כריק ואי אפשר להוציא/להכניס אליו נתונים

sashefi:

ניסיתי גם בכניסות הקידמיות וגם באחוריות, התוצאה זהה

כשהוא מחובר ולא עובד תעלה צילום של "ניהול דיסקים" לפורום.

פורסם
  • מחבר

LYOR:

הרצתי את הבדיקה שהבאת לבדיקת הדרייברים, לפי הבדיקה נראה שהדרייברים כרגע עדכניים, בקבצים שצירפתי להודעה זו יש תצלום מסך שמראה את תוצאות הבדיקה, לפיה הדרייבר עדכני. התקנתי גם את הדרייבר שהבאת אליו קישור, אבל זה לא עזר

Ivan

צירפתי להודעה זו תמונה של "ניהול דיסקים" כאשר הכונן מחובר ולא עובד, הוא מופיע בתור דיסק 2 (i). במצב זה הדיסק-און-קי מופיע

ב-"מחשב שלי" אבל הוא מוצג כריק, ולא ניתן להעביר אליו או ממנו קבצים

פורסם

אין מדיה. קולט הדוק אבל לא מזהה שיש כונן עליו. בדיוק כמו שמנתקים דוק לפני הוצאה פיזית.

כנראה תוכנה חיצונית שמותקנת אצלך אחראית, למשל Samsung Kies ידוע גורם לזה.

איזו תוכנה ? מי יודע.

פורסם

בגדול אני מסכים עם ivan. נסה לראות מה קורה במצב בטוח, ולפני שאתה עושה את זה תנסה "להיפטר" מכל התוכנות שרצות ברקע דרך Task Manager.

פורסם
  • מחבר
אין מדיה. קולט הדוק אבל לא מזהה שיש כונן עליו. בדיוק כמו שמנתקים דוק לפני הוצאה פיזית.

כנראה תוכנה חיצונית שמותקנת אצלך אחראית, למשל Samsung Kies ידוע גורם לזה.

איזו תוכנה ? מי יודע.

בינגו!!!!!!!! הבעיה נפתרה!

הסרתי את KIES מהמחשב, עשיתי ריסטרט והפלא ופלא, הוא קולט את כל הכוננים, גם של סנדיסק וגם לא של סנדיסק, בלי שום בעיה

אני פשוט מכניס את הכונן ועל המקום קופצת ההודעה שפותחת אותו

תודה רבה Ivan! עזרת לי מאוד וחסכת לי המון עבודה מכיוון שאני מניח שאם לא הייתי מצליח לפתור את זה הייתי פשוט מפרמט את המחשב. אני כבר שבוע נסחב עם הבעיה הזו וכבר ביליתי המון שעות בלנסות לפתור אותה

אז עוד פעם תודה רבה לך Ivan

תודה רבה לכל חברי הפורום שעזרו וניסו לעזור, זה ממש נחמד שיש פורום כל כך מקצועי לפתרון של בעיות מעצבנות כאלה

ותודה רבה ומיוחדת ל-samsung שהמציאו את התוכנה המקוללת KIES ששרפה לי המון שעות בניסיון למצוא למה לעזאזל המחשב שלי לא מוכן לדבר עם כונני פלאש :kopfpatsch:

פורסם

תמיד אמרתי שמי שהמציא את KIES ואת iTUNES חתם על איזשהו חוזה עם השטן.

פורסם

בכיף.

פורסם
בינגו!!!!!!!! הבעיה נפתרה!

הסרתי את KIES מהמחשב, עשיתי ריסטרט והפלא ופלא, הוא קולט את כל הכוננים, גם של סנדיסק וגם לא של סנדיסק, בלי שום בעיה

אני פשוט מכניס את הכונן ועל המקום קופצת ההודעה שפותחת אותו

תודה רבה Ivan! עזרת לי מאוד וחסכת לי המון עבודה מכיוון שאני מניח שאם לא הייתי מצליח לפתור את זה הייתי פשוט מפרמט את המחשב. אני כבר שבוע נסחב עם הבעיה הזו וכבר ביליתי המון שעות בלנסות לפתור אותה

אז עוד פעם תודה רבה לך Ivan

תודה רבה לכל חברי הפורום שעזרו וניסו לעזור, זה ממש נחמד שיש פורום כל כך מקצועי לפתרון של בעיות מעצבנות כאלה

ותודה רבה ומיוחדת ל-samsung שהמציאו את התוכנה המקוללת KIES ששרפה לי המון שעות בניסיון למצוא למה לעזאזל המחשב שלי לא מוכן לדבר עם כונני פלאש :kopfpatsch:

פי כיף לך !! אני עדיין כבר איזה חודש ויותר עם הבעיה שהמחשב לא מזהה שני דיסק און קי של סנדיסק , כשמחשב אחר כן.

בהתחלה זה פתח עם דיליי

אחרי זה זיהה עם דילי ופתח עם דיליי

אחרי זה ממש דיילי , ואז עליה של הכונן רק בהדלקה של המחשב בדקות הראשונות.

היה משהו מטומטם , הכונן נפתח לי , כשהיה דיסק און קי בחיבור האחורי של המחשב ובקדמי (שחכתי מאחורה ) וזה עבד כמה פעמים ,כבר לא חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים