עבור לתוכן

עזרה כרטיס מסך חדש לא עובד

Featured Replies

פורסם

מפרט של המחשב:

intel core 2 quad ליבות 4

מעבד:

Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz

GB4 זיכרון פנימי

לוח אם:

intel g41rq

כרטיס מסך נוכחי בנתיים:

sparkle 440gt

ספק:

cidev p4-500w

מסך:

mag innovision 8ms אינצ' 17

שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש

פורסם

חיברת חיבור 6 פינים מהספק לכרטיס?

פורסם

יש מצב שהמחשב מוגדר לעבוד עם הכרטיס המובנה על הלוח, האם התקנת את הדרייבר של הכרטיס מסך החיצוני?

האם חיברת פיזית את הכבל המחבר את המסך לכרטיס מסך החיצוני?

יש מצב שבו צריך להכנס לביוס, לנטרל את המובנה, להתקין דרייבר של החיצוני, להעביר את החיבור מאחורה לחיצוני(אחרת לא יעבוד) וזהו זה אמור לעבוד..

פורסם

לפי מה שהוא מתאר הוא לא חיבר חשמל מהספק לכרטיס

פורסם
  • מחבר

אה באמת ראיתי חיבור של 6 פינים ולא התייחסתי אליו, חשבתי שלא צריך. אז מאיפה אני משיג את החיבור הנ"ל? או שהוא אמור להיות אצלי באריזה ולא ראיתי

פורסם

כנראה שפיספסתי את זה...

ספק הכח שברשותך ג'נרי ורע מאוד לא הייתי בונה עליו, הוא לא יכול לספק את מה שרשום עליו.

הייתי שוקל במיידי להחליף אותו לפני שיגבה לך קורבנות, במיוחד עכשיו שהוספת שחקן יותר חזק למשוואה..

כדאי שתקרא את זה ואת מה שרשם 10011010010:

http://hwzone.co.il/community/threads/499924-דרושה-המלצה-לספק-כח-חדש-למחשב

נערך על-ידי idanmal

פורסם

יש לך ספק שבמזל לא התפוצץ!

פורסם

עוד פעם cidev הידוע לשמצה... והוא P4, כלומר בוודאי ישן יחסית, ואין לו את החיבורים המתאימים. תקנה חדש (לטובת המחשב שלך). אני חושב ש-430 וואט אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

ואי נראה באמת מפחיד תודה על העזרה... צריך להחליף אותו מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים