פורסם 2013 ביוני 2612 שנים שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום:סוויצ'ים חומים Logitech G710Ducky Shine 2Ducky DK9008G2 PROCamo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע)Rosewill RK-9100BRסוויצ'ים אדומיםCorsair Vengeance K90Corsair Vengeance K70 (כנראה יוצא גם עם חומים)CoolerMaster CM Storm QuickFire Rapidאפשר להשוות את הדגמים האלה על בסיס סדר עדיפויות שלי/מחיר? אשמח לשמוע המלצות נוספות.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים דווקא את השחורים פסלת?בכל אופן G710 נראת מקלדת פצצה, קצת הפריע לי בה שאין חיבור לאוזניות..
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים מחבר מה הבעיה עם חומים (אני לא גיימר)? לגבי G710 - איך היא ביחס ל -Ducky Shine 2/Ducky DK9008G2 Pro? איכות חשובה לי יותר ממקשי MACRO ותאורה אחורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.