פורסם 2013 ביוני 2612 שנים שלום לכולם בגדול אני מעוניין להכנס לתחום המחשבים ולהתחיל כתכנאי מחשבים או help desk על מנת שאוכל להתקדם משם אין לי שום ניסיון בתחום מלבד הניסיון הבייתי בהרכבת מחשבים תקלות קטנות בייתייות של וינדוסים דרייברים ושימוש בתוכנות פשוטות שלרוב אין שימוש בהם בסביבת העבודההתחלתי קורס mcsa והפסקתי אותו במחשבה שכדאי אולי בכל זאת לעשות קורס תכנאי מחשבים קודם כל ולנסות להשתלב בעבודה בתור תכנאי פשוט או help desk ללא ניסיון. קראתי פה הרבא ומנסיון שלי בקורס באמת לא מלמדים אותך את התכלס את העבודה אלה יותר את כל מה שמסביב ורצים עם החומר קדימה מבלי להתעקב יותר מידי, סוג של טעימות ממש על קצה המזלג בנוסף לזה מדיבור עם תלמידים מקורסים שונים מה שעושים זה מלמדים אותך איך לעבור את ההסמכות.השאלה העם בכל זאת לאחר קבלת תעודה של תכנאי pc יהיה יותר קל להתקבל לתחום התכנאים ו help desk ומשם כבר אני מאמין שהסתדר.זה הכייון הנכון בשבילי כאשר אני ללא שום ניסיון עבודתי בתחום וחדש לי עניין התקלות והתמיכה בסבית העבודה serverim וכו...
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים תעודה של טכנאי PC לא שווה דבר. MCSA משמעותית עדיפה ואם אינני טועה כיום קוראים לזה MCITP.בכל מקרה את הלימודים העיקריים וגם את הניסיון תצבור מניסוי וטעיה במכונות וירטואליות שתרים בבית.תנסה למצוא עבודה בתחום help desk הכי פשוטה שיש בenterprise כלשהו ומשם תתקדם.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים מחבר אז מה שאתה ממליץ זה לסיים mcsa/mcitp שזה אותו התחום בעצם רק שם שונהוכך יהיה יותר קל להתקבל ולהכנס לתחום המחשבים כאשר אני מתחיל בעצם מתפקידים יותר פשוטים כמו טכנאי או help desk צובר ניסיון ואז יהיה אפשר להתקדם לתחום הרשתות משם כי לסיים רק תכנאי מחשבים בתור התחלה לא יאפשר לי יותר מידי אופציות ללא ניסיון להתחיל בכלל איזה שהי עבודה בתחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.