פורסם 2013 ביוני 2612 שנים אני משומה זוכר שהיתה לי את האפשרות ,גביתי את התקיה DEFAULT של כרום , וחושב שהיתה לי אפשרות ניווט,(אתמול בלילה)אבל אחרי שגבתי את הDEFAULT מכרום אחר והחלפתי , ואז החזרתי את הDEFAULT הקודם כבר לא היתה לי את האפשרות.לסיכום אין לי ניווט בכרטיסיות , ממש כמו לשמור מיקום של הדפים בלבד-סימניותתודה רבה לכולם נערך 2013 ביוני 2912 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים מחבר חברים בבקשה כשאתם נכנסים לאשכול , במידה ואתם לא יודעים , אז אני ממש יודה לכם אם תציינו זאת לפני שאתם עוזבים אני באמת מעדיף שאני ידע שאתם לא יודעים מאשר מתעלמים ( אני אוכל סרטים בנושא)תודה רבה לכולם נערך 2013 ביוני 2912 שנים על-ידי SPONER
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר 1. לא מובנת השאלה שלך2. מועבר לפורום תוכנהבהצלחה,גבריאלתודה גבריאל , אך לדעתי זה מובן .סה"כ אמרתי שהחלפתי בין התקיות DEFAULT בכרום.אין לי ניווט "חזור " "קדימה" שני החצים בדפדפן כרום שבעזרתם אנחנו מנווטים , הם לא פיעילים בכרטיסיות דרך התוסף.בכללי זהו אני בטוח לגמרי שזה לא נותן לנווט בשמירות התתתוסף.
פורסם 2013 ביולי 312 שנים מחבר 1. לא מובנת השאלה שלך2. מועבר לפורום תוכנהבהצלחה,גבריאלשלום גבריאל,אני שאלתי (עכשיו זה כנראה יהיה מובן)האם עם התוסף הזה ,ניתן לחזור אחורה באותה כרטיסיה? יש לחצן בכל דפדפן בצורה של חץ שפונה לצד ימין אצל דפדפן בעברית.אותו חץ אינו מעביר אותי לאחור בתוך השמירות של התוסף הזה.אז האם ניתן בעזרת התוסף הזה , לחזור אחורה בכרטיסיה?
פורסם 2013 ביולי 312 שנים אני מבין את השאלה שלך עכשיו אבל מכיוון שאינני מכיר את הנושא לא יכול לענות לך
פורסם 2013 ביולי 312 שנים מחבר אני מבין את השאלה שלך עכשיו אבל מכיוון שאינני מכיר את הנושא לא יכול לענות לךאוקיי תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.