פורסם 2013 ביוני 3012 שנים ^ אף פעם לא קרה לי/ שמעתי על דבר כזה..אתה רציני ? בשביל כמה שקלים ? אשכרה יש בנות כאלה ?אתה רציני שאף פעם לא שמעת על בחורות שמציעים להן שתיה והן לא מסרבות למרות שאין להן שום עניין בבחור?!בחיי שאני לא מבין אם כל הדיון הזה הוא רציני או שמישהו סתם מנסה להסתלבט.. זה מרגיש כאילו האנשים שמגיבים כאן אף פעם לא באמת יצאו לפאב/מועדון בימי חייהם..
פורסם 2013 ביולי 112 שנים חחחח יפה שהצלחת לסובב את זה לטובתך כאילו שאתה זה ש"מעיף", העיקר שאתה מרגיש הצד ה"שולט" בסיפור
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר חברים הדיון הדרדר זה נכון בגלל כמה תגובות לא במקום.לא באתי להסתלבט על אף אחדלמועדונים אני לא יוצא, מה שביקשתי זה טיפים לגבי פאבים, לשמוע קצת חוכמה מה"זיינים" פה חחגם פאבים אני יוצא בסה"כ מגיל 18 שזה 3 שניםוכולם צריכים עזרה בנושא אף אחד פה לא זיין על, בסך הכל רציתי שכולנו נחכים קצת..
פורסם 2013 ביולי 112 שנים חוכמה : תנסה הרבה , תבוא עם בטחון גבוה , תזרום .תפתח אינטואיציה בסיסית , תעזר בחברים , ילך - ילך , לא ילך - לא ילך .ולא אני לא "על" , אבל אלה השתי סנט שלי .. (כמובן שאם יש לך יותר - זה לא יזיק ).
פורסם 2013 ביולי 112 שנים הפרנציפ הוא כזה - ככל שהסיכויים שלך נמוכים יותר, כך תצטרך לנסות יותר פעמים.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים הקטע הוא שלא חסרים אנשים שלא יודעים לאמוד את סיכוייהם בהצלחה.בוריס, באיזה איזור אתה גר?
פורסם 2013 ביולי 212 שנים הפרנציפ הוא כזה - ככל שהסיכויים שלך נמוכים יותר, כך תצטרך לנסות יותר פעמים.הפרנציפ הוא דווקא יותר פשוט - ככל שבנאדם מדבר יותר על "הסיכויים הנמוכים" שלו, כך הוא גם משדר שהוא יודע שיש לו סיכויים נמוכים, ואז "מוריד" אותם עוד יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.