עבור לתוכן

פיק אפ בר בתל אביב

Featured Replies

פורסם

מתי הפעם האחרונה שבה היית במועדון? כנראה שלא לאחרונה. זה בערך אמצעי התשלום הראשי שקיים, בכל מקום. (אני לא מדבר על מסיבות קיבוץ - למרות שלדעתי גם שם).

מתחילה להיות פה בהחלט שיחה של "פורום מחשבים", אולי באמת כדאי לנעול את הדיון.

• תגובות 60
  • צפיות 21.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אף אחד לא משלם באשראי במועדון.

רחוק מהמציאות.

הדבר היחיד שלא נוח בגללו לשלם במזומן זה ההתחנפות של הברמנים לשמור חלק מהעודף כטיפ. מי שעושה לי את זה לא מקבל ממני כלום.

פורסם

בסטורג' פעם נתקלתי בברמנית שאמרה למישהו שהוא לא שם לה מספיק טיפ (נראה לי שהוא באמת שם פחות מ 10%). הדביל הוסיף כסף...

קרה לי גם פעם שברמנית החזירה לי עודף של איזה 50 שקלים במטבעות, כולל מלא שקלים. שמתי לה בחזרה טיפ עם אגורות, כי זה היה פשוט מגעיל. אז היא זרקה לי את האגורות בחזרה ואמרה שהיא "לא צריכה את זה".

יש מקרים מגעילים. מעניין שזה בעיקר נשים.

פורסם

נשים מרשות לעצמן (ונחש מה, לרוב זה מצליח להן)

פורסם
מרובה ליבות, מספיק עם הגישה הזו. מה הקשר בכלל? התעניינות במחשבים זה תחביב (או מקצוע). אין מקצוע או תחביב שקשורים באופן ישיר לבנות. הגישה הזו ארכאית, אנחנו לא בשנות ה 90, אז כל "איש מחשבים" היה איזה גיק על.

לגבי הגישה של בוריס, אני גם לא מסכים איתה. היא ילדותית. היא לא מביאה שום דבר בחיים.

א. פיק אפ בר זו הגדרה מפגרת לדעתי. יצאתי הרבה בחיים ועדיין לא גילתי מה זה הדבר הזה.

כביכול ההגדרה של פיק אפ בר זה בר בצורת "ח" שאתה נמצא מול אנשים (עדיפות לנשים כמובן) ושלוח להם צייסרים

פורסם
כביכול ההגדרה של פיק אפ בר זה בר בצורת "ח" שאתה נמצא מול אנשים (עדיפות לנשים כמובן) ושלוח להם צייסרים

"לשלוח" לנשים צ'ייסר זה לא פיק אפ. אולי יותר פיק דאון.

פורסם
  • מחבר

תגידו למה כל ה... מיוחדים נכנסים לנושאים שאני פותח?

מה קשור בכלל לנושא איך אתה משלם? ואם אתה יכול לברוח בלי לשלם?

יש משהו קשור תכתבו אין יותר טוב לא לכתוב.

כמה אני מתגעגע לתקופה שהיו כותבים פה בלי שגיאות כתיב ולא שטויות.

פורסם

אכן, בהיסטוריה הרחוקה התנהלו פה דיוני טעם אמיתיים, בלי שטויות וקישקושים, כמו היום...

http://hwzone.co.il/community/threads/115921-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%93-%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7-%D7%91%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A3

http://hwzone.co.il/community/threads/269960-3-%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%AA?

אין ספק, פעם היה פה יותר טוב :s0403: וזה רק מבחירת עמודים אקראיים...

פורסם

borissl500-כמו שנאמר כבר פיק בר קלאסי זה בר שבנוי בצורת ח, או עיגול וארונות המשקאות נמצאים תלויים מלמעלה על מנת לאפשר ליושבים על הבר לעשות CHECK UOT אחד לשני. אחת הדרכים לבדוק עניינים היא מן הסתם לשלוח משקה. לגבי פיק אפ ברים, זה לאו דווקא מקום לבחור זיונים, בחורות כן נוטות לצאת אליהן על מנת לפגוש אנשים לקשר, גם בגלל שלא כל אחת מודעת לאתרי הכירויות או להיפך מתביישות להשתמש בהם. בגלל השם שיצא לתל אביב והאוכלוסיה שהיא יותר בוגרת בכלל הבארים בתל אביב מאשר בבר השכונתי שלך, אז הסקס זה לא כזה אישיו, לכן כל בר בתל אביב זה פחות או יותר פיק אפ בר.

פורסם

כל הדיון הזה - :kopfpatsch:

פורסם

אני לא מאמין שהדיון הזה מתנהל פה ברצינות. או שהבחור דביל גמור, או שהוא צוחק עלינו, מניחוש מהעובדה שיש לו שבע הודעות אני מניח שהוא החליט להסתלבט עלינו...

פורסם
"לשלוח" לנשים צ'ייסר זה לא פיק אפ. אולי יותר פיק דאון.

בתור ברמן ראיתי שברוב המקרים זה דווקא כן עובד, זה סוג של לשבור את הקרח, משהו להתחיל איתו שיחה

פורסם
בתור ברמן ראיתי שברוב המקרים זה דווקא כן עובד, זה סוג של לשבור את הקרח, משהו להתחיל איתו שיחה

חחחחחחחחחח... לא.

הבחורה פשוט מנצלת את הפראיירים שנותנים לה שתיה בחינם. לכל היותר היא "משלמת" על השתיה בכמה משפטי תגובה לניסיונות שלו בזמן שהיא מסמנת לחברה/ידידים שלה לבוא להציל אותה. במקרה הקיצון היא צריכה "לסבול" את אותו קרציה במשך כל הערב (וכמובן להמשיך לנצל אותו ככספומט שוב ושוב) ואז בסוף הערב לשמור את המספר שלו (בתור "לא לענות").

פורסם

^ אף פעם לא קרה לי/ שמעתי על דבר כזה..

אתה רציני ? בשביל כמה שקלים ? אשכרה יש בנות כאלה ?

הייתי קונה לה חבית ושתעוף לי מהעיניים .

נערך על-ידי Second Edition

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים