עבור לתוכן

3570k VS 4670k

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים?

ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב?

האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי)

תודה רבה מראש.

פורסם

עדיף 3570K כי תוכל להגיע לOC יותר גבוה. אם אתה לא עושה OC עדיף 4670K אבל ההבדלים זניחים.

פורסם

מה יהיו שימושי המחשב?

אולי OC לא יהיה נחוץ בכלל או שלשימושים שאתה רוצה אפשר יהיה לבחור מעבד זול יותר או חלש יותר?

פורסם
  • מחבר
מה יהיו שימושי המחשב?

אולי OC לא יהיה נחוץ בכלל או שלשימושים שאתה רוצה אפשר יהיה לבחור מעבד זול יותר או חלש יותר?

המחשב יהיה לגיימינג ולסרטי HD בעיקר, אבל אם אפשר להוציא בOC יותר ביצועים בלי השקעה גדולה על קירור, ושישמור על הOC בצורה יציבה אז למה לא?

השאלה אם באמת אני יגיע עם ה3570K לביצועים גבוהים יותר מה4670K בהבדל משמעותי, כי אם לא אז לא עדייף ללכת על ה4670K מהבט טכנולוגי ?

נערך על-ידי nisi90

פורסם

עוד ביצועים בגיימינג - זניח. עדיף שתשקיע את הכסף על מעבד K, לוח Z כלשהו וקירור על כרטיס מסך חזק יותר.

פורסם

בהינתן כרטיס גרפי טוב, החוויה שלך תהיה זהה ואתה לא תרגיש שום הבדל בין שני אלה או 3470 או FX-63XX או FX-8XXX (על אותו כרטיס).

אם מטרתך גיימינג והתקציב מוגבל, מוטב לתת דגש על הכרטיס הגרפי דווקא ולא על המעבד.

פורסם

מי קונה מעבד ישן עם תושבת מתה ??? אז תעשה 0.1GHZ פחות אבל עדיין ההאזוול יהיה חזק יותר .

פורסם

לא בטוח שהוא יהיה חזק יותר, אבל כן עדיף לקנות אותו.

פורסם

גם לי הייתה אותה שאלה לפני כמה שבועות.

המסקנות היו פשוטות:

HASWELL בסטוק לא נראה כהתקדמות מול ה-IVY, לפחות לא כזו שמצדיקה את הכסף.

הביקורות בקשר לצריכת חשמל נמוכה יותר מעורבבות, ורובן רומזות כי הכף אינה נוטה לכיוון HASWELL.

IVY אכן אוברקלוקר טוב יותר, 4.5 לא אמור להוות בעיה.

IVY תושבת מתה, באותה נשימה, נראה כי התושבת של HASWELL תתמוך גם ביורשו, BROADWELL. אך נחיה ונראה, לפי מפת הדרכים הנוכחית של אינטל גם תושבת זו תהיה מיותרת עד 2015 אם בכלל נזכה לראות את BROADWELL על אותה תושבת.

לשני התושבות יש לוחות אם מעולים.

הבחירה שלי הייתה IVY.

כפי שנאמר, את המעט כסף שתחסוך אפשר לשים לכיוון כרטיס מסך טוב יותר.

או שאולי בכלל אין צורך ב-OC ותוכל לחסוך אפילו יותר כסף. מעבדי ה-K (מכפלה פתוחה) עולים יותר בשני התושבות.

עריכה:

אני יכול להעיד, שלפחות עד עכשיו, ה-3570K שלי היה יציב בעבודה רציפה.

אבל מצד שני, אוברקלוק לא יציב הוא לא חכמה.

כשאומרים כי IVY הוא אוברקלוקר יותר טוב מ-HASWELL, הכוונה היא שה-IVY יותר יציב בתדרים גבוהים יותר כאשר ה-HASWELL לא מצליח לשמור על יציבות בתדרים הנ"ל.

נערך על-ידי HunterVee

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים