עבור לתוכן

ירידה דראסטית במחיר האינטרנט המהיר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחיר הזה מתייחס גם למנויים בכבלים.

פורסם

אז אם התחברתי לפני איזה שבועיים למבצע ברק+בזק בחבילה של 1.5 זה נחשב למבצע?

פורסם

תראו את הרמאים האלו:

כל חודש לקחו מאיתנו 100 שקל מנטווזין ו 100 מבזק (לא זוכר במדוייק)

אז ביקשתי מאבא שלי שיגיד להם שאנחנו נעבור לכבלים ואיזה פלא הורידו לנו את המחיר לאינטרנט ולבזק ל 80 שקל כל אחד

כל אחד שלא עשה את את שיעשה עכשיו.

פורסם

ROFL.... אבל תאמין לי שלא טוב לאיים על חברה כאלה... הם עוד יחזירו לך דברים כאלה וימציאו תירוצים בכל מני שיחות טלפון, שירותים ודברים אחרים כביכול ויחזירו לעצמם כבר את הכסף... מנסיון...

פורסם

שמתם לב בלינק שמאיר נתן?

תראו איזה חבילה הכי מהירה!! 1.5Kbps!!!!!

LOL

והם מצפים שיוזרים רציניים ירשמו אצלהם חחחחחחח

פורסם

כל כך הרבה אנשים לא מודעים לכסף שהם מבזבזים על החברות הללו

(לא רק ספקיות אינטרנט) כשהם מחוברים לחבילות רגילות ללא מבצע!

או שתקופת המבצע נגמרה ואין להם מחוייבות להישאר במסלול אבל עדיין ממשיכים לשלם את המחיר המלא והיקר

אין מה לעשות בארצנו רק המבצעים מדברים,

אני כבר קפצתי ביין 3 ספקים

פעמיים מבזק לכבלים

ואיזה 5 מבצעים שונים :-X

ככה אני תמיד משלם בזול ויוצא לי לבדוק איזה ספק ואיזה תשתית הכי טובה באיזור שלי ;)

פורסם

בתור יוזר שמחובר לאינטרנט משנת 1996 אני בחיים לא יתחבר שוב לבזק! שיתנו לי מבצע של שקל לשנה אני לא יתחבר דרכם...כל היוזרים הישנים יודעים בדיוק על מה אני מדבר,בזק תחנו לנו את התחת במשך שנים. פרנציפ.

תגידו חוץ מנטויזן איזה ספקית הכי טובה? עוד חודש נגמר לי המנוי בכבלים ובנטויזן ואני רוצה לעזוב את הגנבים (נטויזן),למי כדאי? (מחיר\יציבות\שירות)

פורסם

012 טובים. אני איתם כבר יותר משנתיים והם לא עשו לי בעיות בכלל.

היו בזמן האחרון המון תראדים עם המלצות על ספקים

אתה יכול לעשות חיפוש

פורסם

אני חייב לומר שלמרות אנשים לא אוהבים את NETVISION, הם דאגו שאני ישאר איתם כי הציעו לי מבצע ממש נחמד - מלפני 4 חודשים עברתי ל750K ב59 לחודש כולל הכל...הם די טובים... ;)

ועכשיו אני משלם 149 לאותה חבילה...לפי מה שהבנתי אין לי התחייבות להישאר אצלם אבל אצל בזק כן לעוד 8 חודשים...

האם המבצעים החדשים האלה תקפים לגבי?

פורסם

אני בנטוויז'ן ובבזק ואני די מרוצה. פעם בחודשיים אולי יש להם תקלה אבל לא משהו יותר מדי רציני. העניין הוא כשמתחילות לך הסתבכויות או תקלות עם בזק. זה הכאב ראש הכי נורא שקיים. המענה האנושי חיכיתי לו בערך שעה ועשרים עד שבכלל טרחו לענות, הם בעצם לא נתנו בזמנו שירות למודם שהם בעצמם מוכרים אז הייתי צריך לרמות שדגם המודם שיש לי כדי שיתנו לי שירות מינימלי. עברנו דירה אז האידיוטים האלה סידרו לנו טכנאי לזמן של עוד 3 שבועות (!) כאשר בעזרת קצת קשרים ולחץ מה שהיה צריך לעשות זה בכלל להגדיר אותנו מחדש במרכזיה שלהם, ולא שום טכנאי. פעם גם כשעוד הייתי ב56K אז היה להם מבצע של תשלום חופשי חודשי והם לא אמרו שבשביל שהמבצע יכנס לתוקף צריך להתחבר לקו מסוים בספקית אינטרנט במקום איזה קו חיבור אחר.

בקיצור - בזק ממש מחורבנים, תנסו להמנע כמה שאפשר מלהתעסק איתם. זה לא שאני לא מרוצה מהADSL, להפך אני מאוד מרוצה אבל להתעסק עם השירות, התמיכה ואוזלת היד של בזק זה לא משהו בדיוק מהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים