פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים שמתם לב שעכשיו התשלום לספקיות האינטרנט כולל את התשלום לחברת הכבלים/בזק?איזה בעסה אני מחוייב עד ה - 29/5.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים אממ ראיךתי משהו כזה,אבל מניסיון,אין התאמה בין החבילות כשמשלמים ככה ותמיד הם טועים.ואז אתה צריך להתעבן ולנסות להבין למה קנית 1.5 וזה מוריד כמו 750....ואתה מקנפג ומקנפג ובודק MTU ובודק מאתרים שונים ובודק בליה ראוטר ועם הראוטר עד שאתה מגיע לזה שזה הספק\בזק\תבל\מתב..אתה מתקשר והם אומרים שאתה על 750....אני מעדיף לשלם בנפרד לכל אחד אם אין הבדל גדול במחיר...
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים שמתם לב שעכשיו התשלום לספקיות האינטרנט כולל את התשלום לחברת הכבלים/בזק?איזה בעסה אני מחוייב עד ה - 29/5.איפה שמעת את זה? רישמי? תן איזה לינק או משהו
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר הנה דוגמא:http://www.012.net/pages/sales/sales.aspתבחרו חבילה כלשהי ותראו בעצמכם.ודרך אגב זה עוד לא קיים בכל הספקיות, ואם אתה נמצא בהתחייבות אז לא ניתן לממש את זה.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים גם אני ראיתי את זה ותהיתי בקשר לדבר....איך אתה יודע שאי אפשר לצאת מהתחייבות קיימת? או שזה באמת כולל הכל?
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים זה לא מפתיע. בסופו של דבר המחיר ירד וירד עוד עד להגעתו של הvDSL שלפי מה ששמעתי כרגע עובר שלבי ניסוי בארץ ועוד כמה שנים יהיה בארץ.
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים משום מה רק למשתמשים חדשים אמרו לי שיכולים לעשות את המבצעים האלה,יש אמת בדבר?!
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים חברה אולי מישהו יודע על מבצע שבזק עושהכי אני מחובר לנטויזין ולבזק ויוצא לי ממש יקראז אולי מישהו יודע משהו על זה
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אחרי בדיקה בכמה אתרים הבנתי שיש מחירים ממש טובים ואצל כולם זה למישתמשים חדשים ולאחר שהתקשרתי לחברה אליה אני מחובר (בזק בינלאומי)הם גם לא מוכנים לדבר איתך בכלל כאילו זה מה יש למי שיש כבלים יכול כמובן להיתחבר דרך הכבלים או לחלופין דרך בזק וכך להרוויח את המיבצעים למיבצעים של בזק http://webint.bezeqint.net/mivza_bezeq.html
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים סוף סוף מתחיל להשתנות משהו בארץ הזודברים מתחילים להיות בקבוצותוכך נוצרת ירידת מחיריםרק חבל שחברות הכבלים והיס לא מצתרפות לכל העסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.