פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מה דעתכם? קירור STOCK רוצה לעשות להם OC, כמובן ששניהים יפעלו באותה המהירות (אין טעם אחרת, בכל זאת SLI) הכוונה שלי שאם אפשר מדריכים + תוכנות ל OC עצמו + תוכנות שיבדקו יציבות ופגמים וכאלו רוצה OC נחמד, אבל שיהיה סופר סופר יציב ובלי התרסקויות או אי אילו ARTIFACT למינהים תודה מראש - ובבקשה!
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים לא חושב שיהיה משחק שהם לא יריצו בהגדרות מקסימלית בשנתיים הקרובות גם בלי oc..אבל אישית אם הייתי עושה oc לכרטיסי nvidia אז הייתי עושה זאת עם evga precision.איך הטמפרטורות שלהם כרגע בכל אופן? נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי mishax1
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר דווקא המליצו לי על התוכנה של MSIחוץ מזה, איך אדע ש OC תקין? מה בודק הכי הכי טוב עומס לכרטיסים גרפיים וכו'?
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים גם msi ab בסדר.פשוט אצלי עם כרטיס של nvidia היה נסיון יותר טוב עם הevgaוכרגע עם כרטיסי amd בשני מחשבים הmsi לא תמיד מצליח לשמור על המתח (שהורדתי) תמיד ומדי פעם מקפיץ לי אותו חזרה לברירת מחדל..
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים סופר יציב ואחלה טמפ' זה הכל תלוי בך, כמו בכל OC תתחיל לאט לאט ותראה לאן תגיע במגבלות הטמפ' וכו.
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים MSI ab הכי מומלצת מבחינתי.תוריד את הבטא 10 האחרונה.תתקין גם GPU-Z.. נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר הבנתי לגבי התוכנהשאלתי לגבי איך לבדוק ש OC סופר יציב וכו'? חוץ מסתם להריץ משחקים?משהו שבאמת יכביד מאוד מאוד על הכרטיסי מסך ואוכל לבדוק שאם רץ נניח שעה אז יציב וטוב (וגם יראה FPS, טמפרטורה, כמה MHZ ה CORE ו MEM רצים, כי יש פה BOOST הזה של NVIDIA וכו')
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים הנה:http://hwzone.co.il/community/threads/526907-מדריך-אוברקלוק-לכרטיסי-AMD-באמצעות-MSI-Afterburnerתוריד את תוכנות הבדיקה מהמדריך כולל את גרסת ה-MSI ab.חוץ מזה יש הסברים לגבי תוכנות הבדיקה שיעזרו לך, אל תתייחס לכל עניין המתחים שצריך להעלות.יש הסבר על תוכנת הAB שתעזור לך..מקווה שעזרתי.
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים הורד את התכנה של MSI MSI Kombustor 2.5 בגרסה הכי חדישה שיש תוכנה חזקה מאוד בעלת הרבה אפשריות תעבוד אתה קודם בברירת מחדל תילמד את האפשריות שלה ואז שאתה יודעה מה כול דבר עושה רק עז תנסה אותם ממליץ קודם לעבוד במצב רגיל בלי OC וליראות איך הכרטיסים מתנהגים כי התכנה מאוד מעמיסה על הכרטיס נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מה המטרה לשרוף כרטיסי מסך וספקים אתה מתכוון? הנה מדריך OC מצולם לכרטיסי NVIDIA : הנה מה תוכנות כמו furmark וקומבוסטור עושות: http://hwzone.co.il/community/threads/526766-לא-להשתמש-בתוכנת-FurMark נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים אחלה סרטון ואחלה הסבר נעים וברור אבל גם בלי OC חזק בקושי OC הכרטיס מגיעה בתוכנה ל80C אז מה היה בקיץ בארץ שלנו אני לא רוצה לחשוב צריך לעבור לאלסקה לפי דעתי יותר קל לעשות תוכנה בדיקה מפלצתית מאשר כרטיס שיכול להתמודד אתה שווה בין שווים אז בשביל מה צריך כאלה תכנות בעלי יכולת הרס גבוהה למי זה מועיל בכלל הגעתי למסקנה לא צריך תוכנה בדיקה למחשב בשביל לסבול 10C 20C מעלות יותר לנו יש את הקיץ נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.