עבור לתוכן

מי יכול לזהות את האיש בתמונה?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?

פורסם

זה שחר מהאח הגדול?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג למי אתה מתכוון, הבחור בחולצה הלבנה בכל אופן ... זה אני. אני אמקד את השאלה. החייל הרוסי, מי הוא?

פורסם

נראה כמו וטראן

הוטראנים הם יוצאי ברית המועצות שקונים בשוק הפשפשים כל מיני מדליות שקשורות לניצחון על הנאצים.

פורסם
  • מחבר

וול, זה היה כנס בהילטון ביום שהרוסים ציינו נצחון על הנאצים, היו גם קציני צה"ל מקשרי חוץ וקציני מכל מני צבאות בעולם, ככה שאני בספק ...

נערך על-ידי BigTools

פורסם

זה בדיוק זה. בתאריך הזה עושים הרבה פסטיבלים ברוסיה וליוצאי רוסיה בכל מיני אולמות. מביאים להם את סופה לנדוור. זה הפסטיבל השנתי של הווטראנים בארץ.

פורסם

בזמן שמדינות אירופה מציינות את יום השואה, אנחנו לא מזכירים בשום מקום את יום הניצחון (חוץ מהשומר והמרוקאי). פשוט בושה.

פורסם
בזמן שמדינות אירופה מציינות את יום השואה, אנחנו לא מזכירים בשום מקום את יום הניצחון (חוץ מהשומר והמרוקאי). פשוט בושה.

אתה יכול לבכות אם אתה רוצה, זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שזה מישהו חשוב, בכל זאת שמרו עליו איזה 6-7 חבר'ה בחליפות, (ק.ג.ב?) אולי בכל זאת מישהו יודע מי זה?

פורסם

נראה כמו איש זקן עם חליפה ישנה ומדליות ששותה וודקה.

יש לי כמה תמונות כאלו מהתקופה שהייתי חבר במועדון שיכורי הצהריים.

פורסם

בעוד שהשואה התרחשה במדינות אירופה, לא זכור לי שאנחנו ניצחנו מישהו, אז מה הבושה פה? הגיוני לחלוטין.

פורסם

אז כנראה ההגיון שלנו נמדד ביחידות שונות.

פורסם

אם אתה לא מבין את הקשר בין השואה למדינות אירופה, בהשוואה להעדר הקשר בין יום הניצחון למדינת ישראל, כנראה שלא צריך יותר מדי יחידות בשביל למדוד את שלך... אלא אם כן ידוע לך על מאמצים של מדינת ישראל (שהוקמה רק 3 שנים מאוחר יותר) שתרמו לניצחון זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים