עבור לתוכן

מסך כחול אחרי כיבוי'חזק'

Featured Replies

פורסם

היום כיביתי את המחשב נייד בhard shut down וכשניסיתי להדליק אותו מחדש קיבלתי מסך כחול:-(

לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012.

מה לעשות חברים?51c8445b9bcf8.jpg

פורסם

כבוי "חזק" יחול לשבש נתונים על קשיח. וזה מה שקרא לך.

תנסה לסרוק ולתקן שגיאות על הקשיח.

פורסם
  • מחבר

איך עושים זאת? אני לא מצליח לעלות לווינדוס

פורסם

תלוי איזה חלונות יש.

פורסם
  • מחבר

וינדוס 7 מחשב לנובו z570

פורסם
  • מחבר

המחשב כל פעם עושה ריסט אחרי מסך כחול. אין לי דיסק של המערכת הפעלה. יש לי אפשרות לעשות repair אבל כשאני מנסה להיכנס הוא רושם לי סימא שגויה של היוזר יכול להיות שהסיסמא למחשב בעברית ואין לי אפשרות כרגע להיכנס ליוזר ולהחליף שפה?

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להוריד קובץ תיקון לגלקסי ולחבר למחשב וכך לתקן את הוינדוס?

פורסם

לא מבין בגלקסי.

פורסם
  • מחבר

מה שאני מתכוון זה להשתמש בפלאפון כמו דיסק נשלף ומשם לבצע boot ולסדר את הוינדוס

פורסם

כנראה ש..לא.

מה הבעיה להעביר לDOK?

פורסם
...

לא יודע מה לעשות, יש לי חומר חשוב עליו של הלימודים. הגיבוי של לנובו האחרון היה בסוף 2012...

2 דברים אחד:

1. אני באמת לא מבין - החומר שלך חשוב והפעם האחרונה שהתפנית לעשות לו גיבוי היה בסוף 2012 - או שהחומר לא באמת חשוב או שאתה לא מבין את החשיבות של גיבוי תקין וסדיר.

2. תנסה לגשת לחומר ממערכת הפעלה אחרת - LIVECD זה רק דוגמא אחת - אתה גם יכול לפרק את הדיסק ולחבר אותו למחשב אחר ולמשוך ממנו את הקבצים

קח בחשבון דבר אחרון - במידה ויש כשל פיזי\לוגי בדיסק - כל פעולה שאתה עושה בפוטנציה מורידה מיכולת הצלת הנתונים על ידי חברה שמתמחה בזה (רב הסיכויים שיש כשל לוגי בדיסק ולא פיזי - כי דיסקים ב-20 שנה אחרונים מחנים את הראשים אוטומטית בעת כיבוי הדיסק)

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים