עבור לתוכן

מדריך | ההגדרות הכי טובות בשביל לקבל כמה שיותר FPS

Featured Replies

פורסם
אור, זה לא קשור ל-60FPS, המנוע עובד בצורה שבה בשביל משחק חלק נטול לאגים למיניהם צריך

FPS גבוה נעול ויציב של המנוע - 125 או 250

כל משחק של FPS, וזה לא משנה אם זה בין 50 ל-60 או בין 120 ל-150 יצור בעיות קרטועים ואינפוט לאג.

הסרת ההגדרות הגרפיות באות גם לשרת מטרה של צפייה ברורה ומדוייקת יותר של אוייבים בשטח.

זה ספורט תחרותי וכל יתרון טכני שניתן לעשות - עושים.

במצב לא תחרותי שחק איך שבא לך

חסכת לי חפירה :)

• תגובות 30
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אור, זה לא קשור ל-60FPS, המנוע עובד בצורה שבה בשביל משחק חלק נטול לאגים למיניהם צריך

FPS גבוה נעול ויציב של המנוע - 125 או 250

אם זה המצב, מבחינתי המשחק שבור.

פורסם

אני מופתע שכל הנושא הזה חדש לכם.

שבור או לא, FPS נעול גבוה יותר = טוב יותר. מדובר פה על השגת האינפוט לאג והתגובה המהירה ביותר שניתן להשיג במשחק מחשב מהסוג הזה.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

ומהמדריך ניתן להסיק שזאת המטרה שלו?

פורסם

אני בטוח שלינצ' ימשיך לעבור ולהוסיף דברים למדריך :) כדי שיהיה ברור לכולם מי מה למה

פורסם
  • מחבר
ומהמדריך ניתן להסיק שזאת המטרה שלו?

אני מוכן לתקן את המדריך ולציין למי זה מיועד, הקטע שהמדריך הזה קצת יותר מיועד לתחרותי ובתחרותי קצת פחות אכפת לך איך המשחק נראה פשוט חשוב לך שתוכל לשחק יותר טוב בצורה חלקה יותר, אני ייתן דוגמה למה ש FPS גבוה עושה : למשל אני מרסס מהר עם PISTOLS של כדור כדור ולא אוטומטי וכשאני מגביל את ה FPS שלי ל 60 אני לא יכול לרסס כמו שאני באמת יכול כי אי אפשר פשוט, זאת הגבלה במשחק, לכן FPS גבוהה יותר תמיד עוזר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תיקנתי אם מישהו חושב שיש משהו שאני צריך לציין במדריך או לתקן מוזמן להגיד לי :D

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהנשק יורה לאט יותר בגלל אינפוט לאג? אתה לא רואה את זה אולי לאט יותר אבל בפועל המשחק זהה?

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה להגיד לי שהנשק יורה לאט יותר בגלל אינפוט לאג? אתה לא רואה את זה אולי לאט יותר אבל בפועל המשחק זהה?

מניסיון שלי באמת אני מרסס ממש מהר אנשים חושבים שאני משתמש בתוכנת צד שלישי בשביל לירות עם אקדח ובאמת שכשאני מגביל ל60 FPS אני פשוט לא יכול לירות מהר כמו שאני יכול.

פורסם

לא קראתי פה את התגובות אבל למי שיש מחשב ממש ממש ישן וכל זה לא עוזר תנסו לעשות WINDOW MODE ורזולציה נמוכה כמו 1280X720 חח אולי נשמע מצחיק אבל ככה שיחקתי עד לפני כשלושה חודשים בערך כשקניתי את המחשב החדש שלי.

פורסם

יפה מאוד על ההשקע

פורסם

תודה רבה על המדריך, אחלה פירוט והשקעה.

פורסם

תודה רבה אביב יעזור להרבה שחקנים !

פורסם

רצוי גם להוריד את

Razer Game Booster

מעלה FPS כמעט פי 2

פורסם
רצוי גם להוריד את

Razer Game Booster

מעלה FPS כמעט פי 2

SEpCU.gif

פורסם

זה התגובה שלי על כל המדריכים שמפורסמים פה לאחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים