עבור לתוכן

חוות דעת על רכישה מ - TMS

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

רציתי לשתף אותכם בחוות דעת על חווית קנייה בחנות מחשבים TMS.

לאחרונה התייעצתי פה לגבי מפרט בפורום http://hwzone.co.il/community/threads/526161-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%A2%D7%93-6K

בהתחלה הייתי נעול על KSP מכיוון שהם בעיר שלי, בזמן שבימים בהם אני בונה מפרט רכשתי מKSP מוצר לא תקין וכשרציתי לנצל אחריות הם עשו בעיות ורק ארגון הגנת הצרכן עזר במקרה זה. לכן חיפשתי תחלופות והרצתי חיפושים וראיתי המון ביקורות חיוביות על חנות TMS. אכן קניתי משם מחשב ואני מאוד מאוד מרוצה.

נתחיל בכך ששלחתי להם הודעה בשבת בערב בעמוד פייסבוק שלהם וקיבלתי תשובה מהירה תוך כ-חצי שעה. למחרת קיבלתי אימייל עם הצעה למפרט ע"י קיריל ובהתכתבות ארוכה הגענו ביחד למפרט שהכי מתאים לי. חשוב לציין שקיריל בן אדם מאוד סבלני ומאוד אמין ולא התייאש לתת לי מענה למרות ששאלתי הרבה שאלות והתעניינתי.

קיריל עזר לי בכל והיה גמיש איתי במחירים ועשה לי מחיר מצויין שבבדיקה עם חנויות אחרות המפרט זול יותר בכ-500 שקלים כולל משלוח הביתה תוך יומיים ללא שום פגם, הכל פרפקט.

המחשב כרגע אצלי והוא מיועד לעריכת וידאו ובאמת שכל התוכנות רצות על ביצועים מדהימים והכל בזכותם.

חשוב באמת לציין שאין לי שום קשר אל קיריל או לחנות TMS. אין לי שום אינטרס וכמו שאמרתי בכלל הייתי נעול על KSP.

ממליץ לכם לקנות מTMS גם אם זה לא בעיר שלכם, לדעתי שירות ואמינות זה הדבר הכי חשוב. וכמובן מקווה שאם חס וחלילה אחד מהפריטים יתקלקל קיריל והצוות ידעו לתת לי מענה ואוכל לנצל אחריות (ממה שהבנתי באינטרנט אין בעיות איתם).

לסיכום - ת-ע-נ-ו-ג.

פורסם

אני קניתי מ TMS

בנתיים נותנים שירות מעולה

ענו לי כל יום גם ל 100 שאלות

ממש אחלה :)

פורסם

חנות עם שירות טוב ואנשים שמקשיבים לשאלות ועונים בסבלנות (!)

את המחשב שלי גם קניתי מהם (למזלי החנות היא 10 דקות נסיעה מהבית שלי בערך) והוא הגיע קצת מאוחר (בגלל שהשליח התבלבל בכתובת עם שכונה אחרת לגמרי .. אבל אחרי יומיים נדמה לי הוא הגיע - היה שווה לחכות והוא העלה את האריזות עד לבית - 4 קומות בלי מעלית)

בקיצור.. אני ממליץ ובטח שחוזר לשם בעתיד

פורסם

לפני שרכשתי מחשב הלכתי לכמה מקומות לקבל הצעת מחיר, הלכתי לאייבורי ראשונים מתוך הרגל, וקיבלתי הצעת מחיר ומפרט, לקחתי אותם ל-HWZONE ואמרו לי שזו הצעה מזעזעת, אובר-פרייסד, בקיצור מזל שלא קניתי שם, פשוט ניסו למכור לי את החלקים הכי יקרים בלי שום תאימות וכד', המליצו לי על מפרט חדש ואמרו לי לפנות ל-TMS.

דיברתי עם שני אנשי מכירות ב-TMS, אלכס וקיריל, שניהם היו אדיבים, קשובים, מנומסים והלכו לקראתי ברכישה הזו, אני עוד לא קיבלתי את המחשב אבל לאחר שאני קורא את התגובות פה אני יכול רק להיות רגוע. אני ממליץ לכל מי שרוצה לקנות מחשב, לקנות ב-TMS, לא תתחרטו.

פורסם

מצטרף להמלצות.

חנות מעולה, קניתי משם מחשב בהמלצת חברי הפורום. כמה דקות אחרי התקנת הווינדוס ה SSD קרס.

דיברתי עם הנציגים והמחשב נשלח ביום ראשון.

היום, יום רביעי, המחשב הגיע אחרי שהוחלף ה SSD ועובד מצויין.

אני רוצה גם לשבח את ההרכבה של המחשב והחיווט- רמה גבוהה בהחלט.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

על איזה סניף מדובר? היכן קיריל הזה עובד?

פורסם

ב-TMS לסניף אין משמעות, קיריל הוא המנהל של TMS (שני הסניפים) לפי מה שיודע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים