עבור לתוכן

Sound Blaster Z שווה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות כרטיס קול כדי לשפר את הסאונד במוזיקה מה- Microlab Solo 7c החדשים שלי.

האם הכרטיס הזה הוא אופציה טובה ב600-800 שקל?

תודה

פורסם
  • מחבר

קניתי

פורסם

מה היה קודם?

פורסם
  • מחבר

המובנה בלוח אם Sabertooth Z77

אני משווה עם הקודם עכשיו ואני די מרוצה, זה ממש נחמד.

אבל המיקרופון שהגיע עם זה הוא זבל

פורסם

סדרת הכרטיסי קול החדשה של קרייאטיב (בניגוד מוחלט לקודמת, ה-Recon) מדהימה להפליא.

נכון לעכשיו הכרטיס קול שקנית הוא הכרטיס קול הכי משתלם ברמת המחיר. הסאונד שלו על אותה הרמה של ה-Xonar STX. הדגמים שמעל ZX\ZXR מגיעים עם גאדג'טים נוספים בסך הכל + נתונים מעט יותר גבוהים.

הקניה טובה, הבדל של טייפ דאבל קאסט להופעה בהשוואה למובנה שהיה לך. תתחדש.

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הקטע של המיקרופון הזה.

פורסם

קניתי XONAR DX שאמור לעבוד על טהרת איכות המוזיקה, המחיר בארץ סביב 420 שקלים, לא יקר וההבדל בינו לבין D2X ממש קטן בקטע הזה. ממתין שיגיע אלי

פורסם

ה DX כרטיס מצויין כל עוד אתה לא משתמש באוזניות, לא רק שאין לו מגבר אוזניות ההתנגדות של הכניסה שלו מאוד גבוהה ומפריעה.

ל SB Z יש כמה בעיות, הגדולה ביותר היא שחלק גדול מהדברים מתבססים על תוכנה ולא על חומרה. בדרך כלל התוצאות בתוכנה פחות טובות ולכן כרטיס כמו TITANIUM HD עדיף עליהם (אבל הוא יקר מאוד וחסר לו דברים שפותחו אחרי שהוא יצא). עוד חיסרון מציק זה התמיכה הלא מלאה בדולבי אבל יש מספיק דברים אחרים שעובדים לא פחות טוב.

דרך אגב, יש עוד הבדל בין SB Z לשאר הסדרה, Z מגיע עם רכיבים חות טובים (במיוחד הקבלים). גם אני חושב לקנות כרטיס קול, אני רוב הזמן משתמש באוזניות אז אני אקנה או DGX או SB Z (שטוב בהרבה אבל עולה עוד כמה מאות שקלים), נראה מה יהיו מגבלות התקציב.

פורסם
קניתי XONAR DX שאמור לעבוד על טהרת איכות המוזיקה, המחיר בארץ סביב 420 שקלים, לא יקר וההבדל בינו לבין D2X ממש קטן בקטע הזה. ממתין שיגיע אלי
313q2dg.jpg

כעיקרון לעומת הכרטיס המובנה הקודם (רילטק ALC889ׂ) אני בהחלט חש שיפור כללי עם ה-DX, אבל אכן העוצמה והסינון באוזניות לא מרשימים במיוחד.

פורסם
  • מחבר
לא כל כך הבנתי מה הקטע של המיקרופון הזה.

זה מיקרופון סטריאו שמפעילים עליו אלגוריתם כדי לסנן רעשים שנמצאים מחוץ לקשת של כמה מעלות מולו.

וזה עובד על הפנים ונשמע רע, לדעתי.

פורסם

כאמור, אין מה להשוות בין מובנה לחיצוני נורמלי. הd2x שלי נשמע טוב יותר מהaudigy 2 zs הקודם, שהוא כרטיס לא רע בכלל.

פורסם

ה-D2X מצויין אבל כאמור רק לרמקולי סראונד\2.1.

לסאונד איכותי ממוניטורים (זוג רמקולים 2.0 כמו סולו) ואוזניות גיימינג\איכותיות הייתי ממליץ את ה-Xonar Essence STX או ה-SB ZXR בלבד (תלוי מה השימושים - מוסיקה נקיה שזה התחום של STX או גיימינג ששם יש יותר פיצ'רים אצל ZXR). כמובן שאפשר להתפשר על Z\ZX אבל כמו שאמרו פה אם רוצים איכות נקיה לחלוטין ואיכות בניה טובה יותר אז ה-ZXR הוא הבחירה.

שניהם באים עם אותו מגבר אוזניות איכותי מאוד שגם ניתן להחלפה בקלות על הכרטיסים עצמם לצ'יפים איכותיים אפילו יותר.

פורסם
קניתי

אתה שומע הבדל משמעותי בסולו שלך?

אני גם מעוניין לרכוש כמוך, אבל את הדגם של SB ZX עם החיבור לאוזניות...

כי אני משתמש באוזניות של סנייזר HD595 ולכן אני לוקח את הדגם הזה...

שווה את ה 700 ש"ח ?...

פורסם
  • מחבר

אני שומע הבדל כלשהו, אולי שיפור, קשה לדעת. נראה לי שכן אבל אני לא מומחה. ויש גם בעיה באיך שהרמקולים מסודרים אצלי בחדר. החזרים מקירות, גובה לא מתאים.

בקשר ל ZX, ממה שראיתי בביקורות, המאריך הזה עם החוגת עוצמה פוגע קשות באיכות הקול. בגלל זה לא קניתי כזה.

למשל:

http://www.amazon.com/review/R2CUXOJTWTQSMF/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=B009XDWUCQ&nodeID=541966&store=pc

פורסם

וואי תודה ...

מזל שהראית לי את זה אחרת הייתי בטוח קונה.

כנראה שאין מנוס מלרכוש מגבר אוזניות בנפרד שמתחבר למחשב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים