עבור לתוכן

PRE ORDER - Battlefield 4

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע עד כמה האתר הזה אמין.....

נחכה לתגובות של אנשים שקנו

רגע זה DOG TAGS פיזיים?

עד כמה שאני יודע הם DOG TAGS שבתוך המשך והם לא פיזים

• תגובות 31
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אהלן כל מי שרוצה להזמין מראש את Battlefield 4 במחיר נמוך Zavvi שיחקו אותה ומציעים מחיר יותר נמוך ממה שכל חנות אחרת תציע בעלות של בערך: 201 ש"ח כולל משלוח. כבר קרוב לחודש אני מחפש מקום זול ואמין להזמין ממנו בלי פרוקסים ובלי שטויות אז אם זה מה שגם אתם חיפשתם הנה זה פה אני מקווה שעזרתי(ואם בא לכם לעשות לי טובה ולשים את הקוד הזה: ZV11725946 בזמן שאתם נרשמים זה גם יהיה נחמד)

תהנו :)

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

קוד הקופון כבר לא עובד :sick0013:

פורסם

עד כמה שאני יודע הם DOG TAGS שבתוך המשך והם לא פיזים

זה גם מה שאני יודע,אבל הוא אמר שהוא יבוא איתם למשרד....

פורסם
  • מחבר
קוד הקופון כבר לא עובד :sick0013:

יא מצחיק הקוד שנתתי זה קוד של REFFERAL זה פשוט נותן לי נקודות באתר שלהם

את צריך להזין אותו בזמן שאתה נרשם לאתר ואז אני מקבל בונוס מסויים על זה שהפניתי אותך אליהם זה לא יישנה לך אם תזין אותו או לא

המשחק בכל מקרה יעלה 201 שקל אתה לא אמור לשים אותו בתיבה של הקופון אלא בתיבה שמיועדת לכך כשאתה נרשם.

פורסם
  • מחבר
אני מאלה שמעדיפים עותק דיגיטלי.. תגידו הם אמינים?: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html

זה דיגיטלי לא? (אם אני קונה אני אקנה רק אחרי היציאה לראות תגובות של אנשים..)

כן הם אמינים הם שולחים לך את הסריאל למייל אז תבדוק טוב כשאתה מזמין

פורסם
כן הם אמינים הם שולחים לך את הסריאל למייל אז תבדוק טוב כשאתה מזמין

אחלה תודה רבה!

אני מעדיף לחכות ליציאת המשחק

פורסם

בקיצור אחרי 3 דפים של התכתבות , עוד אין Pre-Order מסודר.

אני מציע לפנות לחנויות בארץ כבר עכשיו.

סיימון אתה מוביל?

פורסם
  • מחבר

סיימון אתה מוביל?

חחח לא הבנת נכון זה לא קנייה קבוצתית... כב עכשיו זה 201 ש"ח אם אתה מזמין לבד אני סתם פרסמי כי זה הכי זול

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיימון אתה מוביל?

סיימון בקושי נמצא כאן. אפנה אליו בדרך שונה :) .

פורסם

אני לא מבין מה ההנחה פה? זה עולה 213 ש"ח דרך אוריגין.

פורסם

עשיתי PRE ORDER דרך ORIGIN...בלי להסתבך ולחפש כל מיני אתרי שקר כלשהו..הזמנתי את ה PREMIUM ולא DELUXE...לא צריך שום דבר חוץ מבטא והמשחק המלא כולל ההרחבות...בשביל מה לשלם עוד יותר מ100 שקל רק בשביל קופסא יפה

פורסם
עשיתי PRE ORDER דרך ORIGIN...בלי להסתבך ולחפש כל מיני אתרי שקר כלשהו..הזמנתי את ה PREMIUM ולא DELUXE...לא צריך שום דבר חוץ מבטא והמשחק המלא כולל ההרחבות...בשביל מה לשלם עוד יותר מ100 שקל רק בשביל קופסא יפה

אם הזמנת מאוריג'ין וקנית רק את הפרימיום אז לא עשית בזה שום דבר... הפרימיום לבדו לא מכיל את המשחק אלא רק גישה לחבילות הרחבה...

אתה עדיין צריך לרכוש את המשחק

פורסם

וזה הדבר הכי כואב פה.. אני מקווה שהוא לא הרס את המסך...

:(

אם הזמנת מאוריג'ין וקנית רק את הפרימיום אז לא עשית בזה שום דבר... הפרימיום לבדו לא מכיל את המשחק אלא רק גישה לחבילות הרחבה...

אתה עדיין צריך לרכוש את המשחק

פורסם

אני לא מבין אנשים... זה לא ברור שעכשיו אין לך כלום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים