עבור לתוכן

PRE ORDER - Battlefield 4

Featured Replies

פורסם

אהלן כל מי שרוצה להזמין מראש את Battlefield 4 במחיר נמוך Zavvi שיחקו אותה ומציעים מחיר יותר נמוך ממה שכל חנות אחרת תציע בעלות של בערך: 201 ש"ח כולל משלוח. כבר קרוב לחודש אני מחפש מקום זול ואמין להזמין ממנו בלי פרוקסים ובלי שטויות אז אם זה מה שגם אתם חיפשתם הנה זה פה אני מקווה שעזרתי(ואם בא לכם לעשות לי טובה ולשים את הקוד הזה: ZV11725946 בזמן שאתם נרשמים זה גם יהיה נחמד)

תהנו :)

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-4-free-premium-expansion-dlc-when-you-pre-order-now/10790705.html

• תגובות 31
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האתר הזה אמין?

פורסם

אני מניח שמדובר בעותק דיגיטלי בלבד נכון?

פורסם
  • מחבר
האתר הזה אמין?

כן האתר הזה אמין הוא אחד מהמפיצים הגדולים באנגליה

אני מניח שמדובר בעותק דיגיטלי בלבד נכון?

זה עותק פיזי לפי מה שאני מבין אין אפשרות לרכוש עותק דיגיטלי אלא רק עותק פיזי

פורסם

ZAVVI/THE HUT חנות יחסית גדולה, בדרך כלל הכי זולים להזמנה לארץ מאנגליה (בגלל המשלוח, פאונד בודד). דבר אחד שחשוב לדעת, אם אתם קונים מ ZAVVI אין סיכוי שהמשחק יגיע בזמן. קניתי מהם פעמיים דברים בהזמנה מוקדמת, בפעם הראשונה היה חג באמצע ובעיות עם דואר ישראל, עכשיו קניתי THE LAST OF US, במקום לשלוח את המשחק לפני היציאה בשביל שהוא יגיע אלי בערך כשהמשחק יוצא הם שלחו אותו רק ביום שהמשחק יצא (מי שהזמין בארץ קיבל את המשחק יומיים לפני אבל שילם יותר ולא בטוח שקיבל את הבונוסים של ההזמנה המוקדמת). כרגע עוד לא קיבלתי את המשחק, אני רק יודע שהמשלוח יוצא (המעקב אחרי המשלוח רק בגבולות אנגליה, מעקב מלא עולה עוד 17 פאונד בערך).

בקיצור אם אין לכם לחץ לשחק במשחק בשבוע שהוא יוצא תזמינו מ ZAVVI/THE HUT.

פורסם

השאלה האם נצליח לעשות קניה קבוצתית שתצליח להגיע לאזור ה200 ש"ח כמו שהאתר מציע.

בכל מקרה עשיתי הזמנה מוקדמת אבל לא נאלצתי לשלם הבנתי כשהמשחק יוצא אני אוכל לשלם את הסכום הנמוך ביותר שהם הציעו.

פורסם

תודה על הפרסום!!!

יכול מאוד להיות שאני ייקנה מהקישור... תודה!

פורסם

אולי הייתי מזמין את הדלוקס אם הייתי צריך את הdogtags :party0007:

DehcY.jpg

פורסם

יש מצב שאני יקנה עותק דרך משינימה ב 20 דולר (חבר של חבר שעובד שם)

פורסם

הדלוקס כולל גם את ה- Dog Tags החדשים של BF4.

סתם שיהיה למזכרת , זה לא שאני הולך לבוא עם זה למשרד כל יום (לצערי)

פורסם

רגע זה DOG TAGS פיזיים?

פורסם
  • מחבר

אהלן לפי מה שאני מבין אם אתה קונה מ GAME אתה לא תקבל את ה DOGTAGS למה זה פרומו רק בתוך בריטניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים