פורסם 2013 ביוני 2312 שנים דיברתי על החריטה.בקשר לעכבר אני יודע את החסרונות שלו, אבל עדיין אני מעדיף אותו על פני ה-G400 שלי.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים אני לא אכנס לזה כרגע אבל עכברים אופטיים נותנים עקיבה טובה בהרבה מעכברי לייזר. ולזה שאמר שיש לו את הדיאבלו - זה אותו חיישן כמו בסנסי ובXAI אבל firmware של avago כמו בXAI כלומר עדיין יש NEG ACCEL במשטחים רכים ושלא נדבר על 5% pos accel בכל מקרה
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר http://www.amazon.com/dp/B00BCEK2LA זה נראה חמוד מאוד! וגם זה http://www.amazon.com/Logitech-G700s-Rechargeable-Gaming-910-003584/dp/B00BFOEY3Y חבל שאין בארץ עדיין - - - תגובה אוחדה: - - - ונראה לי שבכל זאת אחזור לשני TITAN נו מה לעשות כנראה העוד כוח עיבוד וה 6 ג'גה זכרון עושים לי את זה
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אתה יכול לקנות את g700s מאמזון - זה יוצא בערך 550 שקל , אז כנראה שזה לא ממש משתלם.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר בסוף אקח RAZER, הכי נחמדים - - - תגובה אוחדה: - - - ומעניין כמה OC אצליח לעשות למעבד, זכרונות, וכרטיסי המסך מקווה שאצליח לעשות ל TITANים משהו.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים אבל אתה לא הולך לשחק על רזולוציה מטורפת אז למה? עכשיו ברצינות...6 גיגה יתנו מענה למערך של כמה מסכים, אחרת זה לא יעזור לך.חוץ מזה איזה קירור יש לטיטאנים?טוב אם יבא לך תביא את הטיטאנים ונשחק על המסכים שלי.. נערך 2013 ביוני 2412 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר אבל אתה לא הולך לשחק על רזולוציה מטורמת אז למה? עכשיו ברצינות...6 גיגה יתנו מענה למערך של כמה מסכים, אחרת זה לא יעזור לך. חוץ מזה איזה קירור יש לטיטאנים? קירור רגיל ה STOCK של NVIDIA אבל עבור שניים זה נחמד כי הקירור של 3X שיש ב 780 דווקא פולט חום לתוך המארז ועוד ב SLI לא הכי נחמד חוץ מזה, ב 2560 על 1600 עם כל הפילטרים כבר כיום משתמשים בכמות נכבדה של זכרון, עוד שנה או שנתיים יש מצב שמשחקים ירצו יותר מ3 ג'גה, במיוחד שעכשו יש PS4 וכאלו שיש להם 8 ג'גה (אומנם זה זכרון להכל, אבל יש מצב שמשחקים ינצלו נניח 2-3 למשחק, ועוד 3-4 לגרפיקה) - - - תגובה אוחדה: - - - חוץ מזה מי מביא לי עוד 2 מסכים שאוכל לשחק ב 5K או משהו?
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים הכרטיסים שלי פולטים כמות חום מטורפת, עם קירור נכון אתה יכול להתגבר על זה(הכרטיסים שלי לא עברו 62 מעלות תחת oc במשחקים).קירור סטוק של הטיטאנים יהיה רועש ומעצבן, מחשב ב20k שנשמע כמו קומפרסור.עד שתגיע למשחקים שיצרכו 4 gb אתה תחליף מחשב..
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר הכרטיסים שלי פולטים כמות חום מטורפת, עם קירור נכון אתה יכול להתגבר על זה(הכרטיסים שלי לא עברו 62 מעלות תחת oc במשחקים).קירור סטוק של הטיטאנים יהיה רועש ומעצבן, מחשב ב20k שנשמע כמו קומפרסור.עד שתגיע למשחקים שיצרכו 4 gb אתה תחליף מחשב..הגזמתבהגדרות הבסיסיות שלהם הם לא כאלו רועשיםברור שאם אשים אותם עם מאורר על 80% יהיה רועשאבל אפילו מאורר ב 60% והוא לא כזה רועש.חוץ מזה שהמארז שלי יחסית מושקט וכאלו- - - תגובה אוחדה: - - -והמארז יהיה סופר מקורר עם כל המקומות האפשריים למאורריםככה שיחסית יהיה לא נורא חםויש רווח בין כרטיס מסך אחד לשני
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים כן אבל במשחקים החום יעלה ואיתם גם סיבובי המאוורר והרעש.בדרך כלל קירור מפוח, גם ב60% נשמע ולא כזה שקט..
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר טוב זה מה יש ולפי מה שהבנתי גם ב TITAN אפשר לקבוע TEMP גג ועוד כל מיני כמובן שאשים הכי גבוה ועם קירור על 60% יהיה קצת רועש, אבל לא אסון אני מניח. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_titan_overclock_guide,5.html הגיעו ל 40 דציבלים במקסימום OC ופועל על 60% ויותר לא כזה אסון.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר TMS מספקים גם כאלה?[ATTACH]3083[/ATTACH]סתם סתם...חחחחתראה, בתאכלס כל המחשב יהיה "דממה".ספק סופר שקט וגם ככה יפעל בהרבה פחות מן המקסימום אז לא יצטרך להתאמץSSD שקט לחלוטיןועוד ועודאז רק במשחקים שממש מאמץ את הכרטיסי מסך, אצטרך לבדוק מהי ה SWEET SPOT שלי מבחינת רעש, משהו שיהיה רועש טיפה אבל לא מפלצתי. וב IDLE (שסתם שומע מוסיקה, אינטרנט וכאלו) הכל יהיה מאוד שקט.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים תעבוד עם תוכנת msi אפטרברנר ותיצור לך שני פרופילים, האחד למשחקים והשני לפעילות רגילה של שולחן העבודה.תוכן ליצור להם קיצורים ולעבור בקלות מאחד לשני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.