עבור לתוכן

המשחקים הכי "קשים" גרפית כיום?? לבדיקה של "מחשב חלומות"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר לחתוך ולעשות חלון?!

זה באמת יהיה מגניב :)

• תגובות 400
  • צפיות 36.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח בחשבון שאחריות למארז כבר לא תראה.

אבל אולי במחיר הזה תוכל לשכנע את TMS שיעשו זאת בשבילך... טוב מספיק עם הבדיחה הזו.

פורסם
  • מחבר
קח בחשבון שאחריות למארז כבר לא תראה.

אבל אולי במחיר הזה תוכל לשכנע את TMS שיעשו זאת בשבילך... טוב מספיק עם הבדיחה הזו.

חח

יאללה שיתחילו לעבוד עליו ונראה תוצאות בסופו של דבר :)

העיקר שיהיה עבודה יפה ונקייה, בלי חוטים רופפים וכל מיני דברים מגעילים

שיעבוד יפה

לא יהיה רועש מידי וכל מיני מאוררים שלא במקום ולא יודע מה

ש הכרטיסי מסך יהיו שניהים ב X16 ויעבדו יפה ב SLI

וכו' וכו'

והמון המון OC כמובן!

:)

פורסם

ואני חשבתי שidanmal הוא הכי enthusiast כאן...

ניהנתי מהדיון, על כל 23 העמודים שלו.

אצל מי מאיתנו לא עבר בראש החלום פשוט לקחת את הרכיבים הכי יקרים שיש מבלי לחשוב על התקציב?

כיף שחלום של מישהו אחד הפך לחלום מבדר של כולנו.

מצפה לראות תמונות בקרוב :)

פורסם

פשש, 22 עמודים ואתה ממשיך לשדרג דברים xD

לאף אחד לא מפריע שעם כל המחשב הזה הוא בסוף קונה מקלדת ב 100 שקל ועכבר לייזר?

ממליץ לך לקנות עכבר ומקלדת בנפרד, יש עכברים טובים יותר במחירים דומים (תבדוק בפורום המתאים בהתאם לאחיזה שלך), אפשר לקנות משטחי עכבר במחירים נמוכים יותר (SS QCK או TT ESPORTS שיהיו באותה הרמה) ומקלדת ממליץ לך לבדוק את האפשרות למקלדת מכנית או לקנות את ה X4 של MS.

פורסם

העכבר מצוין, לי יש את ה-G400.

אני הייתי קונה מקלדת מכנית.

פורסם

^ כן, תומך בזה.

קורסאיר, TT eSports או לוג'יטק (ה-G710+) או רייזר יהיו בחירה שקשה לטעות איתה.

אבל נראה לי הוא מרושש אחרי המחשב הזה, בטח יושב בתוך קופסאת קרטון, אבל עם מחשב בן יונה :lol:

פורסם
  • מחבר

האמת שהייתי קונה רייזר

אבל אין לי כוח לקנות מכל מקום אחר

יאללה קונה הכל ממקום אחד

ולגבי מקלדת - חשוב לי שיהיה עברית

ולא יודע אם אוהב מכנית, התרגלתי כבר לרגילות

טוב מקסימום אפשר תמיד בעד לשדרג ולקנות ציוד היקפי שיש פתאום איזה מבצע יום שישי השחור או משהו

:)

פורסם

יש עברית, אם אינני טועה.

באייבורי. הם עושים ייבוא משלהם וחורטים על המקלדות, החסרון שזה לא "חריטה" אלה הדפסה, ואם יש תאורה אחורית אז העברית לא זוהרת (אני ברגעים אלה מקליד על מקלדת מוארת שהעברית בה מודפסת)

פורסם

הוא צודק בקשר לנוחות, יש לי חברים שגם אחרי חצי שנה לא התרגלו למכנית (מקשים כחולים, חומים ושחורים).

פורסם

אי אפשר לחרוט שיראו את האור?

כסף לא חסר לו :lol:

פורסם

חלק מהמקלדות באייבורי מגיעות עם חריטת לייזר כמו שצריך ולא מודבק. בנוסף למכניות הזכרתי גם את ה X4, מקלדת רגילה אבל מאוד מומלצת. אם אני זוכר נכון יש אפשרות לבצע חריטה המתאימה למקלדת מוארת, צריך לבדוק את זה מול החנות (יכול להיות שהמקלדות של MS מגיעות מראש עם חריטה כזו אם זה יבוא רישמי).

G400 עכבר אופטי, G500 עכבר לייזר. עם כל הכבוד לחיישנים הלייזר וה DPI המוגזם שלהם, אף אחד לא משתמש ב DPI כל כך גבוה והחסרונות של החיישנים האלה (דילוגים על פיקסלים, בעיות עם משטחי בד ו acceleration בעייתי) גורמים לזה שעדיף לקנות עכבר אופטי ברוב המקרים, במיוחד לגיימינג.

עדיף לקנות G400, Naos 3200 או אחד מהעכברים החדשים של ZOWIE, יתנו תוצאה טובה יותר ומדובר בעכברים מצויינים שיעבדו בצורה מושלמת על משטחי בד.

פורסם

^ לא תמיד.

פורסם

לא תמיד בקשר למה? לעכברי לייזר? כי אם כן אז ל G500 ידוע שיש בעיה עם משטחי בד. כמו כן לרוב חיישני הלייזר יש בעיות של דילוגי פיקסלים.

פורסם
חלק מהמקלדות באייבורי מגיעות עם חריטת לייזר כמו שצריך ולא מודבק. בנוסף למכניות הזכרתי גם את ה X4, מקלדת רגילה אבל מאוד מומלצת. אם אני זוכר נכון יש אפשרות לבצע חריטה המתאימה למקלדת מוארת, צריך לבדוק את זה מול החנות (יכול להיות שהמקלדות של MS מגיעות מראש עם חריטה כזו אם זה יבוא רישמי).

G400 עכבר אופטי, G500 עכבר לייזר. עם כל הכבוד לחיישנים הלייזר וה DPI המוגזם שלהם, אף אחד לא משתמש ב DPI כל כך גבוה והחסרונות של החיישנים האלה (דילוגים על פיקסלים, בעיות עם משטחי בד ו acceleration בעייתי) גורמים לזה שעדיף לקנות עכבר אופטי ברוב המקרים, במיוחד לגיימינג.

עדיף לקנות G400, Naos 3200 או אחד מהעכברים החדשים של ZOWIE, יתנו תוצאה טובה יותר ומדובר בעכברים מצויינים שיעבדו בצורה מושלמת על משטחי בד.

יש לי X4 מ-TMS.

האותיות מודפסות בכחול.

אני עם SS דיאבלו (אותו חיישן כמו לסנסי) ומשטח QCK ואין לי בעיות, למרות שרציתי לקנות את ה-9HD בהתחלה, אבל לא היה זמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים