פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אני מחפש משהו עבור מחשב שהוא מכיל SLI של TITAN, וכמובן מעבד סופר מהיר ומומהר ו SSD וזכרון סופר מהיר (DDR3) ועוד ועודקיצר "מחשב חלומות".אני רוצה משחקים הכי הכי דורשניים גרפיתמשהו שבאמת יהיה "וואו" שירוץ ברזולציה גבוהה עם הכל על ULTRA HIGH ועם פילטרים מלאים וכו'.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים קרייסיס 3 הוא המשחק הכי דרשני גרפית נכון להיום. אם זה אתה שהזמין את המחשב מ-TMS אז ולא כדאי לך שנגלה איפה אתה גר...
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים על איזה מחשב מ-TMS אתם מדברים?בכל מקרה, אתה מדבר על קרייסיס 3, המשחק הכי פסיכי בדרישות שלו נכון לעכשיו.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר זה אתה שהזמין את המפלצת מ-tms? כן איך ידעת? מפלצת רצחנית 2 טיטאן ב SLI 1250W ספק I7 4770K קיצר מחשב שיחזיק כמה שנים ויריץ הכל בסבבה ומה המשחקים שהיית מריץ עליו?? - - - תגובה אוחדה: - - - קרייסיס 3 הוא המשחק הכי דרשני גרפית נכון להיום.אם זה אתה שהזמין את המחשב מ-TMS אז ולא כדאי לך שנגלה איפה אתה גר... מוזמן לבוא נשחק ביחד חח
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר עוד 3 שנים כשיצא קרייסיס 4 והוא לא יתמוך ב-directX11, מה תעשה?קודם כל זה לא יקרה כזה מהר.אבל סבבהאז עוד 4 שנים או 5 שגם יגמר לי האחריות על החלקים וכו', אקנה מחשב חדש.
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים מחבר lotsa money to spare, eh? לא נורא עשיתי חושבים אז יאללה עוד איזה 5 פחות או יותר, העיקר שיהיה לי סופר מחשב שאהנה ממנו
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים אז עוד 4 שנים או 5 שגם יגמר לי האחריות על החלקים וכו', אקנה מחשב חדש. גיל ממש הפחדת אותו
פורסם 2013 ביוני 2112 שנים ד"א, EAD, אל תלחץ על ה"תודה" כלייק.רק תגובה שעזרה לך. כמו שלי או של "הדוד משה" שנתנה לך תשובה לשאלתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.