עבור לתוכן

[התייעצות] בשביל קרחת, יש צורך להשקיע במכונת תספורת כ-500 ש"ח?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
דרך אגב- malcolmx9, אמרת שאתה מחכה לביקורת שלי- לא אמרת שהזמנת כבר ?

הייתי בדרך להזמין, עד שהגבת שאתה מזמין גם, אז העדפתי לחכות :-).

הזמנת דרך lastprice? איך קיבלת את המשלוח עד הבית (19 ש"ח)+אחריות מורחבת (39 ש"ח) בחינם? עם מי דיברת?

תתחדש כמובן, ומזל טוב לאבא :-)

• תגובות 69
  • צפיות 29.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
הייתי בדרך להזמין, עד שהגבת שאתה מזמין גם, אז העדפתי לחכות :-).

הזמנת דרך lastprice? איך קיבלת את המשלוח עד הבית (19 ש"ח)+אחריות מורחבת (39 ש"ח) בחינם? עם מי דיברת?

תתחדש כמובן, ומזל טוב לאבא :-)

לא דיברתי עם אף אחד, ולא שילמתי אפילו שקל על אחד מהדברים האלה.

וכן זה דרך לאסט פרייס.

תודה (:

פורסם

המכונה בסרט זה oster יש להם דגמים שמיועדים לחיות, לי יש דגם a5-00 כבר 17 שנה (לא טעות) אחרי סיפור כלבים של שנתיים, עברה תיקון אחד לפני בערך 10 שנים והחלפת 2-3 סכינים, לגילוח בכל אופן בסכין שאני משתמש (הכי קצר שמצאתי) היא לא אידיאלית

פורסם

נראה לכם שה-1400 מתאימה גם לשיער עבה וצפוף?

הביקורות בזאפ מאד מבלבלות. חלק מהללים אותה ואומרים שהיא מקצצת מעולה וכמעט לא צריך לחזור על אותו מקום פעמיים, וחלק אומרים בכלל שהיא תולשת, נתקעת ולא מקצצת כמו שצריך. :nixweiss:

פורסם
נראה לכם שה-1400 מתאימה גם לשיער עבה וצפוף?

הביקורות בזאפ מאד מבלבלות. חלק מהללים אותה ואומרים שהיא מקצצת מעולה וכמעט לא צריך לחזור על אותו מקום פעמיים, וחלק אומרים בכלל שהיא תולשת, נתקעת ולא מקצצת כמו שצריך. :nixweiss:

No place to go wrong here.

שמע, המכונה עולה 130 שקל, במקרה הרע- לא תהנה ממנה והפסדת 130 שקל.

במקרה הטוב- תקבל מכונה מצויינת שתישאר לך לעשור בלי בעיה.

תבדוק כל מוצר, יהיו לו דעות לכאן ולכאן, זה אינדיווידואלי, מילא כל הביקורות על ה-1400 היו אומרות שהמכונה חרא, אבל זה לא ככה, הרוב אומרים דברים טובים, תבדוק גם באתרים בחו"ל. מה יקרה אם תיקח מכונה ב-500 שקל שכולם מהללים אותה ודווקא אתה לא תהנה ממנה?

חוץ מזה, אנשים לפעמים מצפים להרים וגבעות ומגלים שזה ההפך, זו מכונה לתספורת קצרה בלי יותר מדיי שטויות (מוהיקן וכל מיני תספורות מעוצבות)

ואין ספק שאם תנסה לעשות את זה כנראה שתתאכזב (עוד לא השתמשתי במכונה אבל סביר להניח שזה ככה), בשביל תספורת קצרה טובה וקיצוץ של הזקן אין צורך ביותר מזה לדעתי.

פורסם

צודק... בעיקרון אני לא עושה תספורת על 0. אני עושה בערך על 3 ממ. אני מתלבט אם לקחת את הדגם הכסוף שמגיע עם מסרק הגבהה מתכוונן, או לקנות את הדגם הרגיל שמגיע עם ערכה של 4 מסרקי הגבהה

פורסם
צודק... בעיקרון אני לא עושה תספורת על 0. אני עושה בערך על 3 ממ. אני מתלבט אם לקחת את הדגם הכסוף שמגיע עם מסרק הגבהה מתכוונן, או לקנות את הדגם הרגיל שמגיע עם ערכה של 4 מסרקי הגבהה

רכשתי את הערכה "הכי פשוטה", המכשיר עצמו מגיע עם ידית הגבהה מ-0.1 עד 3 מ"מ.

בתוך האריזה כלול ראש של 4.5 מ"מ.

פורסם

אם אתה מלביש את ה4.5 ממ כשהידית נמצאת על 3, זה בעצם יקצץ על 7.5? אני לא מבין כל כך איך זה פועל.

במכונה הנוכחית שלי יש גם ידית הגבהה. כשאני מסתפר, אני מוריד אותה לדרגה 0 ומלביש ראש של 3 ממ, אבל בתכלס אם מודדים את המרחק בין הלהב לראש המסרק, זה בערך 6 ממ. זה אומר שאני מסתפר על 6? או 3?

פורסם
אם אתה מלביש את ה4.5 ממ כשהידית נמצאת על 3, זה בעצם יקצץ על 7.5? אני לא מבין כל כך איך זה פועל.

במכונה הנוכחית שלי יש גם ידית הגבהה. כשאני מסתפר, אני מוריד אותה לדרגה 0 ומלביש ראש של 3 ממ, אבל בתכלס אם מודדים את המרחק בין הלהב לראש המסרק, זה בערך 6 ממ. זה אומר שאני מסתפר על 6? או 3?

אני חושב שהראשים לא עובדים ככה, מהאורך הכי נמוך (ברירת מחדל, 0.1mm במכונה הזו)

תוסיף עוד את האורך של הראש, וזה מה שתקבל בסוף.

זה לא שאם לדוגמא תבחר במכונה 3mm ותוסיף ראש של 4.5 זה יהפוך ל-7.5mm.

ככה אני חושב.

פורסם

אז אתה אומר שכל עוד אני שם ראש, זה תמיד יקצץ באורך של הראש ולא משנה אם אזיז את ידית הכוונון במכונה? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. הרי הידית מאריכה/מקצרת את המרחק מהלהבים, מה שמשפיע על דרגת הקיצוץ.

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן

מצאתי בחור מפורום אחר שרכש את המכונה Moser 1565, עם להב של 0.4

הוא רכש אותה ב-2012, ולפי התגובה שלו המכונה עובדת מעולה, גם אחרי חודשים של שימוש, והוא ממש מרוצה ממנה ומהגילוח.

הוסיף שהיה עדיף לרכוש להב 0.1 שיקצץ יותר דק, אבל מאוד מרוצה מהקנייה.

פורסם

למי שלא אכפת שאין לה ידית כוונון, ושהלהב שלה ברוחב 40 מ"מ ולא 46 מ"מ - זו אופציה די טובה.

פורסם

Abyss3, יש לי שאלה אליך.

החלטתי גם לקנות את המכונה, אבל משהו אחד שלא מסתדר לי. בדקתי באתר הבינ"ל של מוזר ובכל הדגמים של המכונה הזו היא מסופקת עם מסרק הגבהה 4.5 מ"מ, אבל ב- LAST PRICE הם אומרים שהמכונה מסופקת ללא מסרקים. התקשרתי אפילו למוקד המכירות ושאלתי, והוא אמר שזה באמת מגיע ללא מסרקים. עוד דבר שמוזר לי, שבאתר שלהם המכונה בצבע שחור. שאלתי אותו אם זה הדגם הרגיל בצבע בורדו, אז הוא אמר שזה הדגם הרגיל אבל בצבע שחור ושאין אותו בצבע בורדו. לא ראיתי דגם 1400 שהוא בצבע שחור.

אז השאלה שלי היא אם באמת יש דגם כזה שחור שמגיע ללא מסרקים, או שפשוט יש להם טעות והמוכרים שלהם מפגרים? האם קיבלת את הדגם בצבע הבורדו?

הנה עמוד המוצר http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=914

פורסם
Abyss3, יש לי שאלה אליך.

החלטתי גם לקנות את המכונה, אבל משהו אחד שלא מסתדר לי. בדקתי באתר הבינ"ל של מוזר ובכל הדגמים של המכונה הזו היא מסופקת עם מסרק הגבהה 4.5 מ"מ, אבל ב- LAST PRICE הם אומרים שהמכונה מסופקת ללא מסרקים. התקשרתי אפילו למוקד המכירות ושאלתי, והוא אמר שזה באמת מגיע ללא מסרקים. עוד דבר שמוזר לי, שבאתר שלהם המכונה בצבע שחור. שאלתי אותו אם זה הדגם הרגיל בצבע בורדו, אז הוא אמר שזה הדגם הרגיל אבל בצבע שחור ושאין אותו בצבע בורדו. לא ראיתי דגם 1400 שהוא בצבע שחור.

אז השאלה שלי היא אם באמת יש דגם כזה שחור שמגיע ללא מסרקים, או שפשוט יש להם טעות והמוכרים שלהם מפגרים? האם קיבלת את הדגם בצבע הבורדו?

הנה עמוד המוצר http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=914

לדבר עם נציגים זו טעות, הם בד״כ פשוט אומרים לך במילים שלהם את מה שכתוב באתר. הזמנתי את המכונה בצבע שחור (זה לא הוצהר בשום מקום, פשוט התמונה שבדף של המוצר היא בצבע שחור.) ובסופו של דבר קיבלתי אותה בבורדו, האמת שזה לא נראה רע בכלל.

גם אני חשבתי שתגיע ללא מסרקים, אך הגיעה עם מסרק אחד של 4.5mm. היום בבוקר אבא שלי קיבל את המתנה, המכונה שוקלת 520 גרם וזה בהחלט מורגש, אישית אני אוהב את זה, זה נותן הרגשה שאתה מחזיק מכונה אמיתית. לא יצא לי עדיין להשתמש בה כי הייתי צריך לצאת לעבודה אבל הפעלנו אותה וזה בהחלט סוס עבודה, מרגישים ישר את הכוח. בקשר לרעש- לא יודע מה אנשים רוצים, המכונה עושה רעש סביר, לא משהו רציני שבאמת מפריע.

אם יש לך עוד שאלות- שאל בני

פורסם

סבבה, תודה! אני הולך לקנות :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים