עבור לתוכן

אז מה יש לכם לומר על ouya

Featured Replies

פורסם

להזכירכם: http://hwzone.co.il/tech/news/138714

האם אתם חושבים שהמחיר משתלם?

יהיה אפשרי לייבא אותה לארץ? (פשוט להזמין מחו"ל)

האם יהיה ניתן לשחק בחופשיות במשחקים? אקטיבציה? יש עתיד?

אני אשמח אם תשפכו כאן קצת חוות דעת.

פורסם

קצת התבאסתי.

השקעתי בקיקסטארטר את הכסף לקונסולה עם 2 שלטים, רק לפני שבועיים קיבלתי tracking number למשלוח שעדיין אין עליו עקיבה.

כמו שהבנתי מכל הפורומים- יש להם דרישה גבוה מידי ליכולת והם אפילו שומרים קונסולות של המשקיעים הראשונים בשביל ההשקה הרשמית.

רוב הדברים שהם הבטיחו עדיין לא יצאו (xbmc רשמי, onlive ועוד כמה משחקים מאוד גדולים).

קצת בעייתי אבל אני עדיין לא מאבד לגמרי את האמון מאחר שזאת באמת פלטפורמה טובה להרבה מאוד דברים שימושיים וכייפיים תוך השקעה מזערית יחסית.

פורסם
  • מחבר

פחות התכוונתי לצד הזה, אם קיבלת טראקינג נאמבר ז"א שהחבילה יצאה לכיוונך.

השאלה שלי האם יש לקונסולה הזאת עתיד כלשהו? האם אתה צופה מגוון רחב של משחקים? משחקי און ליין כלשהם? אני מתעניין כי היא מזכירה לי איפשהו את המגה-סון הזכור לי לטובה מילדותי, היא זולה וחדשנית. מצד שני אני פוחד שמכיוון שאין לי קשרים עם מפתחי משחקים כמו שלגדולות מתישהו יפסיקו לפתח לה משחקים מושקעים והיא פשוט תהיה מכונת אנדרואיד עם משחקים פרוצים מהסטור.

פורסם

היתרון הגדול של הקונסולה הוא לא כמות המשחקים (יש עכשיו באזור ה 1.5k משחקים רשמיים מותאמים לקונסולה), אלה האמולטורים.

כן, מאחר שהקונסולה פתוחה יותר קל לקנפג לה אמולטור שיריץ כמעט כל משחק אפשרי מהדורות הקודמים של כמעט כל הקונסולות.

פורסם
  • מחבר

מבחינת חומרה לאמולציה, עד איזה רמה היא יכולה לסמלץ? נגיד פלייסטיישן 2 ואקסבוקס 360?

פורסם

לא PS2 גדול אליה ,ואין עוד שום אמולטור רישמי למחשב מיפלצת שמריץ מישחקי XBOX360

הקונסולה מבוססת על טאגרה 3 ,אז תצפה לדברים כמו N64 \PS1 שירוצו חלק עם יצא אמולטור איכותי

טאגרה 3 אומנם טכנית חזקה יותר מPS2 ,אבל לא מספיק חזקה שאמולטור שלו ירוץ חלק

אולי טאגרה 4 והמיתחרים שלו יצליחו בזה ,אבל לא יודע עם ניסו בינתים

בעניין מאגסון -מאגסון זה היה זיוף של NES או פאמיקום ,אלו קונסולות 8 ביט של נינטנדו

ועם יש לך סמארטפון ,סיכוי טוב שהוא מריץ משחקי NES חלק עם תוריד אמולטור טוב

בכלל לouya יש מיתחרות עוד לפני שהיא הגיע לשוק

כולל מיתחרות שמגיעות עם מסך מגע וגימפאד מובנה וכוללות בתוכן אמולטורים

פורסם

האמת שלא ממש היה לי זמן להתעמק בזה, אבל מאחר שהקונסולה מכילה מעבד tegra 3 שלא צריך חיסכון באנרגיה+ יכולת המהרה מכיוון שהיא גם ככה מכילה קירור אקטיבי, יש מצב שהוא יוכל להריץ (כנראה) כותרים של ps2 ו xbox360. במקרה הכי גרוע עוד מעט נוכל להריץ onlive מה שלא ידרוש יותר מידי משאבים על מנת להריץ משחקים כבדים יותר.

פורסם
  • מחבר

מי המתחרות העיקריות של ה ouya? אני אשמח לדעת

פורסם
מי המתחרות העיקריות של ה ouya? אני אשמח לדעת

זה כבר מאוד מאוד תלוי ברמת התקציב ,ouya זולה יחסית

יש לך את "פרויקט המגן" של הנווידה ,שהרבה יותר חזק אבל הרבה יותר יקר

מדובר על קונסולה נידת עם טגרה 4 ומבוססת אנדרואיד

images?q=tbn:ANd9GcTFDY5Dj7Og45xM313RWnViV-q-qzvFXrQp7lnlnXcqnVuleow4

יש לך מריזר משהוא בסגנון ,אבל עם חומרה של PC ומריץ WIN אמיתית

אבל הוא בטח יעלה המון ,וזמן הבטריה לא צפוי להיות גדול

מתחת לזה יש לך המון "קונסולות מדבקה" ,רק היום ראיתי באופיס דיפו אחד כזה

חלקם זולים יותר וחלקם יקרים יותר ,ואיכות החומרה ,ההרכבה,והחומרים משתנה

וככה גם המערכת הפעלה

חלקם לדוגמה מאפשרים פלאי סטור וחלקם לא

בקיצור לא חסרים מתחרים

פורסם

שכחת לציין שעוד מעט OUYA כנראה תסיים לבנות קונסולת "שנה הבאה" שגם תכלול טגרה 4 (כנראה).

פורסם

לפי מה שפורסם המגן יעלה 300$ בחול ,ביתחשב בזה שזה יכול לעשות גם סטרימינג של מישחקי PC עם יש כרטיס דרג מסוים של הנווידה

וביתחשב בזה שזה באמת ניד

אני חושב שזה שווה את תוספת המחיר

מקבלים פה מוצר מאוד חזק יחסית לכסף ,מוצר שאולי יצליח להריץ אמולטורים של PS2\גימקיוב\WII\PSP

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהמגן נחשב לאותה קטגוריה, אחרי הכל זאת קונסולה ניידת שמתחרה ראש בראש ב נינטנדו DS ובPSP לדורותיהם ומיניהם.

כאן אנחנו מדברים על קונסולה נייחת שמחוברת למסך טלויזיה.

מכיוון שיש לי גם ככה חיבה לאנדרויד ולינוקס הם הרוויחו אצלי כמה נקודות (רק בשביל ההתנסות עם המכשיר).

מצד שני שמעתי ביקורות ראשונות די נוראיות

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני לא חושב שהמגן נחשב לאותה קטגוריה, אחרי הכל זאת קונסולה ניידת שמתחרה ראש בראש ב נינטנדו DS ובPSP לדורותיהם ומיניהם.

כאן אנחנו מדברים על קונסולה נייחת שמחוברת למסך טלויזיה.

מכיוון שיש לי גם ככה חיבה לאנדרויד ולינוקס הם הרוויחו אצלי כמה נקודות (רק בשביל ההתנסות עם המכשיר).

מצד שני שמעתי ביקורות ראשונות די נוראיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים