עבור לתוכן

העברת נתונים ומידע בין מכשירים

Featured Replies

פורסם

אהלן רציתי לשאול שאלה בנוגע להעברה של מדיה ומספרי טלפון בין מכשירים.

מכשיר הסלולר הקודם שלי לא עובד(הסוללה נדפקה) ואני רוצה להעביר אנשי קשר ומספרים כמו גם וידאו ותמונות שהיו לי במכשיר הקודם למכשיר החדש

איך אני עושה זאת כשהמכשיר הישן לא נדלק ? אין לי כרגע גם זיהוי שיחה איך אפשר לסדר גם את זה ?

פורסם

אם המכשיר הישן לא נדלק אפילו אז לא ניתן לשחזר ממנו נתונים באמצעים קונבנציונליים.

אם יש לך ידיים טובות אני ממליץ לך לנסות לפתוח אותו ולחפש מה תקול ואולי לקנות באיביי

פורסם
  • מחבר

היי ליאור תודה על התשובה

לצערי אין אפשרות לעשות זאת, אם הייתי מוצא לכך פתרון לא הייתי רוכש מכשיר סלולרי חדש במקום הישן.

ממה שהבנתי ממקום פרטי שהלכתי אליו הבעיה הייתה בסוללה-דבר שחיפשתי בכל מקום אפשרי במשך שבוע וחצי ולא מצאתי.

פורסם

על איזה טלפון מדובר?

מה עם בטריה מקורית או תחליפית מאיביי? אפילו משומשת?

פורסם
  • מחבר

(Motorola RAZR(XT910

המקום היחיד באזור המרכז שמצאתי נמצא בראשל"צ, הוא מוכר סוללה תחליפית ב-245 ש"ח ללא התקנה.

קניתי אותה ואחרי שהלכתי למקום פרטי שיתקין לי אותה במכשיר הבנאדם שהתקין אותה אמר וגם הראה לי שהמכשיר לא מקבל את הסוללה. משומשות גם אין מצב להשיג.

פורסם

באיביי חיפשת?

נכון שזה מתקרב ל-50$ כולל משלוח (או אפילו עובר)

אבל זאת האופציה היחידה חוץ מאשר לחפש בנרות מישהו שישאיל לך סוללה

פורסם
  • מחבר

כן באיביי חיפשתי

מצאתי סוללות כמו שרשמת ב-50$ ויותר אבל לא יכולתי להרשות לעצמי לחכות חודש עד שהסוללה תגיע לארץ.

ומשומשות אני לא רוצה לנסות כי לך תדע באיזה מצב אני מקבל אותה.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו חוץ מזה - לחפש מישהו שישאיל לך בטריה דומה כדי לגבות הכל

פורסם

לא בהכרח. בטלפונים של מוטורולה אפשר להגדיר שיסונכרנו עם השרתים של מוטורולה במקום גוגל.

פורסם

ברור שלא בהכרח, אך זה די מקובל. בכל מקרה, שרתים של מוטורולה זה גם טוב.

פורסם
  • מחבר

גיל ניסיתי את הפתרון שלך ונכנסתי לקישור של גוגל שהעלית.

ולצערי יש את הרשימה שמעודכנת למכשיר החדש ככה שמה שיש לי כרגע זה רשימה חלקית ביותר- חסרים לי מלא אנשים.

נערך על-ידי oz25

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים