עבור לתוכן

\\\

Featured Replies

פורסם

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

לפי מה שראיתי יש לך מסתור לכבלים מאחורי הלוח, פשוט תריץ את הכבלים שאמורים ללכת לכרטיס ותעביר אותם דרך היציאה הקרובה לספק, תעשה להם שם(במסתור) חיווט וקיבוע כמו שצריך ותכניס אותם(למארז) ביציאה שממוקמת בערך בגובה הכרטיס, כמובן שתכניס רק שארית קטנה מהם לתוך המארז לעבר הכרטיס ומעליו, המשקל של כל הכבלים שם מכופף את הכרטיס...הרי בשביל זה נועד המסתור של הכבלים, כדי שכל הבלאגן שיש לך למטה לא יהיה..

אם תצטרך הסבר יותר מפורט תגיד..

הנה איך זה אמור להראות בערך(אצלי במארז):

6upu9ehe.jpg

בקשר לשניים שאתה רוצה להוסף למעלה, אני כמעט בטוח שאין כל בעיה וזה נלקח בחשבון כשבנו את המארז, גם אם נשאר מרווח של מילימטר תרכיב ואל תדאג, הרי הם לא יפלו למטה והלוח לא יעלה למעלה, אם זכור לי נכון רצית לשפר את סירקולציית האוויר ולכן תהיה חייב מאווררים שבאמת ידחפו אוויר החוצה.

עם קצת סבלנות ועבודה נכונה תוכל לעשות את כל מה שחשבת עליו...בהצלחה

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

יש לי גם לפני ההרדיסקים שמכניסים אוויר, אלא שאחרי ההרדיסקים פשוט מושכים את האוויר שנכנס מאיזור ההרדיסקים וזורקים אותו על הכרטיסים, יש עוד שניים על חלון המארז ויורים על שני הכרטיסים.

פורסם
  • מחבר

\\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

אתה צריך לפרק את הכבלים מהחבילה הזו שיש לך שם ולהעביר אותם אחד ליד השני ולא אחד על השני, כדי שלא יתפסו נפח.

מוכרך לציין שלא הבנתי על אילו פינים דיברת..

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

לא חושב שאתה צריך לשים שם מאוורר(ליד הספק), שים אחד מקדימה ועוד שניים למעלה.

רק תסדר יפה את הכבלים במסתור(זה אפשרי).

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

מה יתן לך מאוורר על הספק?

שים אחד מקדימה בפאנל הקדמי ושניים למעלה...

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

לא יכול לקרות כלום כיוון שהחיבורים מוגנים במחברים מפלסטיק, אם אין לך שימוש בהם תחביא אותם.

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

לא זה לא קורה לכולם, תוציא את הכבלים מהכלוב של הקשיחים, הם מפריעים לזרימת האוויר לתוך המארז ויעלו את הטמפ באיזור.

שב על זה כמה שעות אם צריך ותעביר כמו שצריך את הכבלים שלא יפריעו לזרימת האוויר, יש לך מסתור תשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

\\\

נערך על-ידי AxeOr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים