עבור לתוכן

איך אפשר באמצעות לוח הבקרה הראשי של הפורום

Featured Replies

פורסם

לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ?

בפורום של מערכת VB

ובפורום של של מערכת IPB

?

ובשאר אתרי האינטרנט ?

פורסם

אי אפשר

MAC עובד בשכבה הפיזית ברשת אתרנט. ולא עובר נתב.

אין מעבר מידע עליו ברשת האינטרנט.

פורסם
  • מחבר
אי אפשר

MAC עובד בשכבה הפיזית ברשת אתרנט. ולא עובר נתב.

אין מעבר מידע עליו ברשת האינטרנט.

אם אני ארצה להקים אתר אינטרנט ,האם לעשות היסטוריית כתובות IP תעזור לי,

כדי לדעת האם אדם גולש מסויים רשם הודעה מסויים באתר האינטרנט שלי או שזה אדם גולש אחר ?

גם אם האדם גולש המסויים נאלץ לפעמים כתוצאה מחסור פעולה במודם נתב שלו , לכבות את המודם נתב ולחכות בערך 10 שניות ולהפעיל אותו מחדש בצורה שעלולה להחליף את הכתובת IP שלו ? ואולי להטעות בין אדם גולש מסויים לבין אדם גולש אחר ?

פורסם

בשביל זה יש סשיין, עוגיה, סיסמא

ואם ממש חייבים להחמיר אז תוסף לדפדפן שבודק את המחשב.

כמובן שזה יעבוד רק באתרים שחייבים זיהוי, ולא באתרים מזדמנים.

פורסם
  • מחבר
בשביל זה יש סשיין, עוגיה, סיסמא

ואם ממש חייבים להחמיר אז תוסף לדפדפן שבודק את המחשב.

כמובן שזה יעבוד רק באתרים שחייבים זיהוי, ולא באתרים מזדמנים.

מה זה שסיין ?

זא לא בדיוק אותו הדבר, פה המטרה זה לא לדעת איך לחסום כדי לחסום , אלא איך במצב של פריצה לאדם גולש מסויים שהאדם מנהל הראיש של הפורום יבדיל בזיהוי בין האדם גולש המסויים לבין אדם אחר שפרץ אל האדם המסויים.

פורסם

אימות במערכת פורומים לא מבוצע בצורה כל כך מתוחכמת, אלא אם כן אתה בשיטה שנהוגה באתרים כמו פייסבוק למשל.

אתה יכול לראות אם יש pattern קבוע של מיקום (GeoIP) גאוגראפי ו user agent ואז להזהיר ברגע שיש חריגה מה pattern הזה.

מנהל מערכת פורום בחיים לא יכול לדעת אם האדם שהתחבר לחשבון הוא גם האדם שפתח את החשבון במקור.

פורסם

האם מדובר באתר פרטי או אתר ציבורי?

אתר פרטי - תפתח אותו רק באמצעות IPSEC שמחייב PRESHAREDKEY ושלום על ישראל. או שבכלל תחייב שם משתמש וסיסמה שרק אתה תוכל לתת אותם.

אם מדובר באתר ציבורי - מה הבעיה בדיוק? הרשמה של רובוטים? גולש שכל הזמן נרשם מחדש? אנשים פה נותנים פתרונות מעולים אבל אתה לא אומר לנו כל כך מה המטרה הסופית שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים