פורסם 2013 ביוני 1812 שנים מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופרכרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץזה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים שאתה מוציא סטייק לפעמים הוא מקבל צבעי לוואי .בגדול סטייק לא מתקלקל כ"כ מהר .הכי טוב לקנות טרי , להשרות אותו יומיים שלושה בשמן זית בלבד (אטום לחמצן) במקרר , להוציא לחצי שעה ואז להכין אותו .
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים מחבר קיצר יצא לי דוחה לבן כזה חיוור ובפנים טקסטורה מוזרה כאילו עוד לא הפשיר טוב מספיק ועשיתי על מחבת עם שמן ונראה לי השמן לא היה חם מספיק לא קונה יותר קפוא..לפעמים יוצא לי טוב לפעמים פשוט לא מקבל צבע ולא מתנהג יפה על המחבת
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים אני לא קונה קפואים, לפעמים אני קונה מופשרים בקצביה. השיטה שלי היא להפשיר כמה שעות בלילה כשקריר ואז להכניס למקרר. יש כאלה שלא אוהבים, אבל בנתיים שום סטייק לא התקלקל לי ככה. כמובן שהכי טוב זה לקנות נתח טרי. אין על הסטייקים הטריים. כבר יש לי חשק ללקק את האצבעות מרוב תענוג
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים לקפוץ לעיסאווי, להביא אותם טריים ולעשות במקום חבל שלא כולם גרים לייד קצביה
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים לקפוץ לעיסאווי, להביא אותם טריים ולעשות במקום חבל שלא כולם גרים לייד קצביה תארגן זון על האש, כולנו נבוא לאכול מהבשר שלך
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים תארגן זון על האש, כולנו נבוא לאכול מהבשר שלך בהחלט רעיון מעניין... נחשוב על רעיון משונה שכזה...
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים זה לא קשור ולכן נערך .ובחזרה לנושא : (הסטייק הכי טוב שאכלתי)1.נקנה במגה (כן , בסופר ..)2.עבר השרייה של יום בשמן זית בלבד.3.הוצא מהמקרר לחצי שעה , להבאת הסטייק לטמפרטורת החדר .4.הוספת פלפל שחור והופ על הרשת .5.הוספת מלח.אין לי מושג למה זה הסטייק הכי טעים שאכלתי אי פעם (נימוח ברמות שלא היה צורך בסכין בכלל..)אם למישהו יש מתכון או עצות לשחזור היצירה , אשמח אם ישתף.. נערך 2013 ביוני 1912 שנים על-ידי Second Edition
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.