עבור לתוכן

מי מבין בסטייק

Featured Replies

פורסם

מידי פעם אני מכין אנטריקוט

פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר

כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר

הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב

לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ

זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

פורסם

שאתה מוציא סטייק לפעמים הוא מקבל צבעי לוואי .

בגדול סטייק לא מתקלקל כ"כ מהר .

הכי טוב לקנות טרי , להשרות אותו יומיים שלושה בשמן זית בלבד (אטום לחמצן) במקרר , להוציא לחצי שעה ואז להכין אותו .

פורסם

לא בהכרח קשור למה שרשמת, מומלץ לא להפשיר בשר בחוץ אלא במקרר

פורסם
לא בהכרח קשור למה שרשמת, מומלץ לא להפשיר בשר בחוץ אלא במקרר

זה חוק מספר 1

פורסם

חוק 2 : לא להקפיא .. (טעות שעשיתי פעם אחת יותר מידי)

פורסם
  • מחבר

קיצר יצא לי דוחה לבן כזה חיוור ובפנים טקסטורה מוזרה כאילו עוד לא הפשיר טוב מספיק ועשיתי על מחבת עם שמן ונראה לי השמן לא היה חם מספיק

לא קונה יותר קפוא..

לפעמים יוצא לי טוב לפעמים פשוט לא מקבל צבע ולא מתנהג יפה על המחבת

פורסם

אני לא קונה קפואים, לפעמים אני קונה מופשרים בקצביה.

השיטה שלי היא להפשיר כמה שעות בלילה כשקריר ואז להכניס למקרר. יש כאלה שלא אוהבים, אבל בנתיים שום סטייק לא התקלקל לי ככה.

כמובן שהכי טוב זה לקנות נתח טרי. אין על הסטייקים הטריים. כבר יש לי חשק ללקק את האצבעות מרוב תענוג :beerchug:

פורסם

רק טרי , כמה ימים בהתיישנות והופ לרשת .

פורסם

להפשיר במקרר ואז לפני הצלייה לתת לו כרבע שעה שהטמפרטורה שלו תעלה עוד.

פורסם

לקפוץ לעיסאווי, להביא אותם טריים ולעשות במקום :)

חבל שלא כולם גרים לייד קצביה

פורסם
לקפוץ לעיסאווי, להביא אותם טריים ולעשות במקום :)

חבל שלא כולם גרים לייד קצביה

תארגן זון על האש, כולנו נבוא לאכול מהבשר שלך :)

פורסם
תארגן זון על האש, כולנו נבוא לאכול מהבשר שלך :)

בהחלט רעיון מעניין... נחשוב על רעיון משונה שכזה... :)

פורסם

נערך.

נערך על-ידי Second Edition

פורסם

זה לא קשור ולכן נערך .

ובחזרה לנושא : (הסטייק הכי טוב שאכלתי)

1.נקנה במגה (כן , בסופר ..)

2.עבר השרייה של יום בשמן זית בלבד.

3.הוצא מהמקרר לחצי שעה , להבאת הסטייק לטמפרטורת החדר .

4.הוספת פלפל שחור והופ על הרשת .

5.הוספת מלח.

אין לי מושג למה זה הסטייק הכי טעים שאכלתי אי פעם (נימוח ברמות שלא היה צורך בסכין בכלל..)

אם למישהו יש מתכון או עצות לשחזור היצירה , אשמח אם ישתף..

נערך על-ידי Second Edition

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים