עבור לתוכן

לקמצנים...סליחה - חסכנים...שמבינים...(לא לפילוסופים!!)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"האם לא כדאי לקנות לוח שיתמוך בפנטיום 3 733 מגה הרץ (באס 133) ואז להמהיר את המעבד ? אפשר להגיע ל 825 מה''צ (באס 150) לא ?"

זה עדיין יישאר איטי להחריד.

OK?

נעשה את זה יותר קל:

אם אין תקציב: לקנות מעבד סלרון 1GHz + מתאם.

אם יש תקציב: לקנות מעבד סלרון 1.3GHz + לוח אם ASUS TUSL2-C.

יופי מעולה תודה !

(יש כזה בזיגזאג או פלונטר?איך הוא נקרא?מה לבקש?)

פורסם

לא יודע..... אני בכלל לא הצעתי את זה. אם הם אומרים שיש מתאם אז בטח יש. אני לא שמעתי על כזה בארץ.......

פורסם
  • מחבר

נעשה את זה יותר קל:

אם אין תקציב: לקנות מעבד סלרון 1GHz + מתאם.

אם יש תקציב: לקנות מעבד סלרון 1.3GHz + לוח אם ASUS TUSL2-C.

כולם ממליצים על הלוח הזה (קראתי עליו הוא באמת יציב וטוב) אבל אם מדובר ב OC אז ישנה בעיה -

אי אפשר להעלות את ה Voltage של הלוח !!! אז איך אני אגיע למהירויות המדוברות ?? ואין ספק שכל מעבד שיגיע אלי יעבור OC ברמה כלשהי... :)

יש לוח מומלץ אחר ? (אולי Asus CUSL2 ? )

כרגע ההתלבטות הצטמצמה ל 2 אפשרויות:

1) לקנות לוח מתאים למעבד 733 שימכרו לי ב 400 ש''ח ואז להמהיר אותו כמה שאוכל.

2) לקנות סלרון 1 ג'יגה או 900 מה''צ ולוח מתאים ולהמהיר אותו לכמה שאוכל.

בעצם ישנה עוד אופציה

3) סלרון ומתאם ללוח הקיים שלי,אבל זה תלוי אם קיים כזה מתאם בכלל , ואם אני אמצא כזה...

מה אתם אומרים ?

(התקציב עלה לבערך 900 - 1000 ש''ח)

פורסם
P III 500 Katmai @ 575 2.05v

Asus P3B-F i440BX

256mb pc133

Asus V7700 Deluxe @ 250/389

LG StudioWorks 995E

AOpen DVD x40x10

Asus CD-ROM x50

Yamaha CRW-2200E

אם אתה אמר שזה המפרט שלך, ואתה רוצה להכניס לתוכו מעבד חזק יותר וכל מה שצריך בכדי להכניס אליו 733 זה לוח-אם אני הייתי קונה כבר TUSL2C של אסוס, ונשאר עם כל שאר החלקים.

את ה733 אין שום התחייבות שתצליח להכניס ללוח הקיים שלך כי מדובר בצ'יפסט BX שאמור לעבוד במהירות אפיק מאקסימאלית של 133 FSB. אולם, יש מספר רב של לוחות BX שמצליחים לעבוד במהירות אפיק של 133 אך הדבר אינו מובטח, ולפעמים כרוך בהעלאת הVIO- דבר שהוא בלתי אפשרי בלוח אסוס כ"כ ישן. אני חושב שכדאי לך ללכת על הTUSL2-C מפני שמדובר בלוח תומך פנטיום 3 ובמהירות אפיק 133 שיתמוך במעבד ה733 ויאפשר לך קצת אופציה לאוברקלוק, במידה ובעתיד יהיה לך עוד קצת כסף תמיד תוכל לשדרג לסלרון-טואלטין ולעשות לו איזה OC טוב עם הלוח הזה(עד כמה שהוא יאפשר).

מבחינת כל שאר החלקים המחשב שלך הוא לא רע בכלל: יש לך מספיק זכרון שיתמוך במהירות אפיק של 133(PC133), יש לך כרטיס מסך חזק(GEFORCE 2GTS) ובסה"F המחשב שלך בסיידר גמור. לכן, אני חושב שכדאי לך להשקיע בלוח עם TUSL2C, ואם אתה רוצה לחסוך עוד קצת תלך על הTUV4X של אסוס, למרות שהוא מומלץ פחות כי הוא עלול להיות קצת פחות יציב מהTUSL.

פורסם
  • מחבר
P III 500 Katmai @ 575 2.05v

Asus P3B-F i440BX

256mb pc133

Asus V7700 Deluxe @ 250/389

LG StudioWorks 995E

AOpen DVD x40x10

Asus CD-ROM x50

Yamaha CRW-2200E

אם אתה אמר שזה המפרט שלך, ואתה רוצה להכניס לתוכו מעבד חזק יותר וכל מה שצריך בכדי להכניס אליו 733 זה לוח-אם אני הייתי קונה כבר TUSL2C של אסוס, ונשאר עם כל שאר החלקים.

את ה733 אין שום התחייבות שתצליח להכניס ללוח הקיים שלך כי מדובר בצ'יפסט BX שאמור לעבוד במהירות אפיק מאקסימאלית של 133 FSB. אולם, יש מספר רב של לוחות BX שמצליחים לעבוד במהירות אפיק של 133 אך הדבר אינו מובטח, ולפעמים כרוך בהעלאת הVIO- דבר שהוא בלתי אפשרי בלוח אסוס כ"כ ישן. אני חושב שכדאי לך ללכת על הTUSL2-C מפני שמדובר בלוח תומך פנטיום 3 ובמהירות אפיק 133 שיתמוך במעבד ה733 ויאפשר לך קצת אופציה לאוברקלוק, במידה ובעתיד יהיה לך עוד קצת כסף תמיד תוכל לשדרג לסלרון-טואלטין ולעשות לו איזה OC טוב עם הלוח הזה(עד כמה שהוא יאפשר).

מבחינת כל שאר החלקים המחשב שלך הוא לא רע בכלל: יש לך מספיק זכרון שיתמוך במהירות אפיק של 133(PC133), יש לך כרטיס מסך חזק(GEFORCE 2GTS) ובסה"F המחשב שלך בסיידר גמור. לכן, אני חושב שכדאי לך להשקיע בלוח עם TUSL2C, ואם אתה רוצה לחסוך עוד קצת תלך על הTUV4X של אסוס, למרות שהוא מומלץ פחות כי הוא עלול להיות קצת פחות יציב מהTUSL.

קודם כל תודה!!

שנית, כתבתי בהתחלת הת'רד שניסיתי להכניס את ה 733 עם מתאם מתאים ללוח שלי והמחשב אפילו לא ציפצף...(כלומר אפילו לא חשב על לעלות...)

אני מקבל את מה שאתה אומר אבל ה 733 יעלה לי 400 ש''ח אם אחליט עליו. - אז לא עדיף כבר סלרון 1 ג'יגה ?

בקשר ללוח TUSL2-C . האם לא עדיף לוח CUSL של אסוס ? כי בלוח TUSL2-C אי אפשר לשנות את ה Vcore ...ואני ארצה לעשות לו OC...

מה אתה אומר ?

(נ.ב. המפרט השתנה קצת,לא משמעותי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים