עבור לתוכן

אודיופיל או אודיג'י?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מחשב לחבר לאולפן הקלטות ביתי ואשמח לעזרתכם:

1)איזה כרטיס קול עדיף (אולי משהו אחר בכלל?)

2)במה להשקיע יותר זכרון - מעבד - הרדיסק

3)איזה תוכנה מומלצת (או שבאה עם הכרטיס?)

תודה

פורסם

1) מה התקציב שלך?

2) בהקלטות אודיו מומלץ ללכת על מעבד טוב (עדיף אינטל עם HT במקרה שלך). לא נראה לי שצריך הרבה זיכרון לעריכת סאונד, זה לא וידאו... אבל תמיד טוב איזה 512MB אבל לא חובה... הארד דיסק, כמובן 7200 סל"ד.

3) אני לא מכיר תוכנות, אבל אמרו לי שהתוכנה של סוני (ACID) היא מעולה.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא באיזור ה 6000 ש"ח

זכרון נראה לי יהיה 512 או גיגה

שטח איחסון גדול 160 מגה כנראה WD-JB

לגבי המעבד עוד לא סגור נראה לי AMD כי יותר תקציבי

ולוח ומסך הכי תקציבי שיש.

אבל איזה כרטיס להשתמש?

פורסם

For your needs you better get one of the new P4 Prescott based CPUs (they perform very nicely when it comes to encoding),a board based on Intel 875P and 512x2 of PC3200 DDR in Dual Channel.

As for the card I think the M-Audio card should be better but you should look for a card which is designated for such work.

I'm sure someone with more knowledge in this field could recommend a good card.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיסים מיועדים לעבודה כזאת?

האם יש איזה עדיפות למק במקרה כזה?

פורסם

חח אתה שואל איזה כרטיס קול יותר טוב להקלטות? אודיופיל של MAUDIO או אודיג'י של קרירייטיב?

זה כמו להשוות סיאט איביזה שנת 88 להונדה אקורד 2005

הMAUDIO לא סופר אותו

קריאייטיב זה צעצוע

פורסם

אודיופיל!

תשקיע בג'יגה זיכרון, זה מועיל מאוד (מניסיון)

דיסק קשיח תקח שניים של 160 אם יש לך תקציב, אם אין, אז שניים של 100 או 120 או אחד של 200. אם אתה מקליט הרבה אז תצטרך המון מקום.

מעבד עדיף לך של אינטל או ה64 ביט של AMD (ניסיתי להקליט ולעבוד איתו, פחות יעיל כי התוכנה לא מותאמת, אבל סביר), אם זה אינטל אז לא סלרון, 4C 2.6 יספיק לך בהחלט.

תוכנה, שוב, אם יש לך כסף אז תשקיע בתוכנה טובה כמו CUBASE, אם אין אז גם Adobe Audition. אבל כמובן שזה משתנה בצרכים שלך. אם זאת מוזיקה אלקטרונית אז כל חרטא תעבוד.

בעניין של מקינטוש, גם אני מתעניין בזה, אבל מקבל תגובות משני הצדדים. עדיין בדילמות בעניין הזה, אבל יותר בכיוון של ללכת על G4 כפול.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

ביררתי קצת על מחירים של מק וזה ירד מהפרק

אז בינתיים מה שאני יודע בוודאות זה זכרו גדול 1 גיגה, מעבד P4 2.6, שטח איחסון גדול כמה שיאפשר התקציב, ו MAUDIO , לגבי התכנה קיבלתי עוד המלצות על הקיובייס אז נברר מה קורה עם זה.

שוב תודה :)

פורסם

ההפרש במחיר בין 2.6C ל-2.8C הוא בערך 30 ש"ח עם הירידה של המחירים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים