עבור לתוכן

איך דואר ישראל מתייחס לחבילות שלנו

Featured Replies

פורסם

אחרי בדיקה קצרה, מתברר שזה סרטון ישן (חצי שנה):

ולפי דואר ישראל המקרה טופל:https://www.facebook.com/PostIsrael

• תגובות 35
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם הגבתי להם בדף

להגיד "המקרה טופל" זה לא אומר לי כלום.

שיגידו מה עשו במקרה הזה ומה עושים ע"מ שלא יחזור על עצמו

פורסם
שתזרוק, כל עוד זה לא שביר מה הבעיה? (איך הגעת למסקנה שזה לא שביר? וגם אם לא זה לא סיבה לזלזל) הזלזול הזה לא מפתיע אף אחד אתה לא חי באירופה כאן (אתה גם לא חי בעזה), חוץ מזה יש לך מושג בכלל איזה זבל אנשים שולחים? (זה לא עניינך. גם אם אני שולח תקליפות של הגרעינים שאכלתי אתמול בערב אני מצפה שיגיעו שלמות. על זה אני משלם) אני מניח שהיא מתייגת איןסוף חבילות כאלה וזה דופק תמוח בשלב מסויים (אני די בטוח שהיא לא קשורה עם שרשרת לשולחן)

עם גישה כזאת אתה יכול ללכת לעבוד בדואר.

צר לי אבל אין לי סבלנות לחוסר כבוד בסיסי לרכוש של אחרים.

פורסם
אוקי אז עדכון קצר, יצר איתי קשר בחור שקוראים לו שי והוא מנקסטר (טור במאקו)

וביקש קצת פרטים כי הוא רוצה לעשות על זה כתבה.

נראה לאן זה יתפתח, אני לא הצלם המקורי, אבל היו לי כמה פרטים אודות הסרטון.

נשאר לי סרטון אחד של סניף הדואר ליד הבית, בסרטון יש פחות צעקות מהסרטונים שמחקתי אבל מה שרואים בו הוא, העובדים עובדים בכוונה לאט וברגע שנסגר הדואר אחד מהם קם לנעול את הדלת ומתיישב בחזרה, אנשים רוצים לצאת והם לא נותנים להם עד שלא יתאספו לפחות 4-5 אנשים שהם שיחררו ליד הדלת, במקרה אותו יום לא עבדה המנקה האתיופית שאחראית(מסכנה) על הדלת, בקיצור אנשים מתאספים ליד הדלת וצועקים שיפתחו להם, הם לא היו מוכנים להשאיר את המפתח בדלת כדי שאלה שבפנים לא יפתחו למאחרים שבחוץ, כשאחזור הביתה אעלה את הסרטון ליוטיוב ולפה.

חבל לי שמחקתי את הסרטונים אחרים בהם עובדי הדואר וביניהם עובד ותיק שם שקם ואמר מיצידי תביאו את מנכ״ל הדוא ואת ראש הממשלה, תתלוננו עד מחר..

פורסם

אני בשלב כזה הייתי מתקשר למשטרה ומתלונן שנעלו אותי בסניף דואר ולא נותנים לי לצאת.

פורסם
מה שרואים בו הוא, העובדים עובדים בכוונה לאט וברגע שנסגר הדואר אחד מהם קם לנעול את הדלת ומתיישב בחזרה, אנשים רוצים לצאת והם לא נותנים להם עד שלא יתאספו לפחות 4-5 אנשים שהם שיחררו ליד הדלת

אוייי, ךםךךתי.

אני בשלב כזה הייתי מתקשר למשטרה ומתלונן שנעלו אותי בסניף דואר ולא נותנים לי לצאת.

זה ברור לך שהיית חוטף ניתוק בפרצוף, כע? אפילו שבמשטרה עסוקים כרגע בלגייס סטודנטים בשנה הראשונה לתואר שלהם שיענו לשיחות.

נערך על-ידי ALÞHA

פורסם
  • מחבר
נשאר לי סרטון אחד של סניף הדואר ליד הבית, בסרטון יש פחות צעקות מהסרטונים שמחקתי אבל מה שרואים בו הוא, העובדים עובדים בכוונה לאט וברגע שנסגר הדואר אחד מהם קם לנעול את הדלת ומתיישב בחזרה, אנשים רוצים לצאת והם לא נותנים להם עד שלא יתאספו לפחות 4-5 אנשים שהם שיחררו ליד הדלת, במקרה אותו יום לא עבדה המנקה האתיופית שאחראית(מסכנה) על הדלת, בקיצור אנשים מתאספים ליד הדלת וצועקים שיפתחו להם, הם לא היו מוכנים להשאיר את המפתח בדלת כדי שאלה שבפנים לא יפתחו למאחרים שבחוץ, כשאחזור הביתה אעלה את הסרטון ליוטיוב ולפה.

חבל לי שמחקתי את הסרטונים אחרים בהם עובדי הדואר וביניהם עובד ותיק שם שקם ואמר מיצידי תביאו את מנכ״ל הדוא ואת ראש הממשלה, תתלוננו עד מחר..

אם יש לך סרטון זה יכול להיות מצויין.. להפציץ כמה שיותר סרטונים על השירות שלהם.

פורסם

נכתב במקור על ידי Liran3331

last-left.png

quote_icon1.png שתזרוק, כל עוד זה לא שביר מה הבעיה? (איך הגעת למסקנה שזה לא שביר? וגם אם לא זה לא סיבה לזלזל) הזלזול הזה לא מפתיע אף אחד אתה לא חי באירופה כאן (אתה גם לא חי בעזה), חוץ מזה יש לך מושג בכלל איזה זבל אנשים שולחים? (זה לא עניינך. גם אם אני שולח תקליפות של הגרעינים שאכלתי אתמול בערב אני מצפה שיגיעו שלמות. על זה אני משלם) אני מניח שהיא מתייגת איןסוף חבילות כאלה וזה דופק תמוח בשלב מסויים (אני די בטוח שהיא לא קשורה עם שרשרת לשולחן) quote_icon2.png

עם גישה כזאת אתה יכול ללכת לעבוד בדואר.

צר לי אבל אין לי סבלנות לחוסר כבוד בסיסי לרכוש של אחרים.

לא רוצה לבאס אותך אבל אתה חי קרוב מאוד לעזה (ועד לפני כמה שנים גם בתוכה)... היא אולי לא קשורה לשולחן, אבל זאת עבודה מתסכלת. איך הגעתי למסקנה שזה לא שביר? כי על חבילות שבירות רושמים "שביר"

נערך על-ידי Liran3331

פורסם

ישנם גם חלקים לא שבירים שינזקו מהזעזוע..

פורסם

אנשים תבינו העובדים בדואר עובדים במשכורות מנימום ודורשים מהם מקסימום אלה מה שהעובד עצמו מענין אותו לגמור את היום עבודה ללכת הביתה ועל הזין שלא כל החבילות מי שרוצה שירות יותר רציני שולח במשלוח פרטי fedx או חברות אחרות זה ידוע שדואר ישראל מעסיק תכשיטים למינהם והם לא מחפשים יותר מזה

פורסם
איך הגעתי למסקנה שזה לא שביר? כי על חבילות שבירות רושמים "שביר"

כבר מזמן אני טוען שחבילות צריכות להשלח עם המדבקות "זהירות, שבור" ו"יש לפתוח משם" - כך יתייחסו אליהן ביותר עדינות.

פורסם

אאאאאאאאאאאאאאאא

הזמנתי שתי סטיקים של זכרונות

oh god oh god oh god

פורסם
  • מחבר
אאאאאאאאאאאאאאאא

הזמנתי שתי סטיקים של זכרונות

oh god oh god oh god

למה אתה כל כך לחוץ? מקסימום תקבל 4 סטיקים :silly:

פורסם

:cwm31:

בחיי אני הייתי זורק אותו ככה גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים