פורסם 2013 ביוני 1712 שנים יש לי מחשב עם Q6600, אני יכול לחבר לו אחד מה 660או פשוט להתקין win 7 על hdd 320
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים בחיי, איך אני רואה בשרת סכינים הם ילכו מכות באגרופים ונראה מצויין, זה השחקן הראשון שראיתי שיודע לכוון בBF4.
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים חזרתי לבית למרות שלא יהיה לי זמן לשחק היום (ואולי מחר)אני בינתיים יתקין WIN 7 על HDD חיצוני וינתק את ה SSDלמישהו יש מושג אם יהיו לי בעיות להחליף כל פעם בין הכוננים ?הכוונה שאני ירצה להשתמש ב WIN 8 ה HDD יהיה מנותקושאני ירצה להשתמש ב WIN 7 ה SSD יהיה מנותק פיזית מהמחשב נערך 2013 ביוני 1712 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים זה השחקן הראשון שראיתי שיודע לכוון בBF4.להזכירכם, מערכת הכיוון בBF3 הייתה מאד שונה מBF2:BC והמון אנשים נראו כאילו הם לא יודעים לכוון.
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים סתם ככה.. אף פעם על תתלהבו מקטעים ערוכים. כל שחק ממוצע יכול להרשים,במידה שמכניס לסרטון אחד את כל הקטעים "המיוחדים" שלו.. נערך 2013 ביוני 1712 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים WIN 7 ההורדה כמעט הסתיימה כולל התקנת דרייברים חיוניים - - - תגובה אוחדה: - - - המשחק עובד !!! התרשמות ראשונית: גרפיקה על הפנים כל הבניינים, הכבישים והמכוניות באותו צבע (בעיה בדרייבר ?) וניראה כמו משחק מצוייר הביצועים מרגיש פחות מ 60 FPS (עכשיו אני מתקין EVGA PRECISION לבדוק) ניראה שהריקול של הנשקים גבוה יותר (זאת אומרת קשה יותר לכוון ובמיוחד TAP FIRING) היה פיצוץ ממש לידי, אפקט יפה אבל לאחר שנייה וחצי לא נשאר שום אפקט מהפיצוץ, זאת אומרת כאילו לא קרה כלום.. הריצפה כמו חדשה) נמשיך לעדכן אגב, השם שלי משחק על כל המסך ככה שאני לא יכול לעלות סרטון.. עריכה: אי אפשר לצלם עם EVGA PRECISION זה מראה תמונה שחורה בנוסף ה OSD לא עובד במשחק שתי תמונות סתם שתבינו עד כמה הטקסטורות גרועות נערך 2013 ביוני 1712 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2013 ביוני 1712 שנים אין באלפא הגדרות מלאות לגרפיקה (ועוד התרשמת מהפיצוצים -חכה להגדרות מלאות ) לפי התמונה +סירטון (DISE מתחילים למחוק )." באמת" חשבת שזאת הגרפיקה של המשחק . עדיף האמת לחכות לביטא. https://www.youtube.com/watch?v=ofHbIujGsQ4 https://www.youtube.com/watch?v=IkgFGV1smeA נערך 2013 ביוני 1812 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים כן זה כניראה אלפה ממש מצומצמת שהם לא טרחו להוסיף תמיכה ל 8 ואת כל הטקסטורות המלאותבאסה שאני לא יהיה בבית עד הערב לחקור עוד קצת את המשחק נערך 2013 ביוני 1812 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2013 ביוני 1812 שנים זאת אפילו לא בטא, אם היו מראים מצב כזה בבטא אז המצב שלהם היה גרוע. זאת אלפה, הכי צפוי שמה שהכי יעשה בעיות זה המנוע הגרפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.