עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני עומד לשפר את המחשב שלי ואני מתלבט מה לעשות. כרגע יש לי GTX 560 TI ואני חושב לקנות עוד אחד כזה ולעשות שני כרטיסי מסך או שכדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש ואם כן אז איזה אבל לא מחיר מופרז עד 2500 שח טופ. המשחקים שאני רוצה שיריץ לי הם

BF4, WATCH DOGS ,GTA V אבל שירוץ לי באיכות הכי גבוהה או בשנייה הכי גבוהה...

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ראשית עליך לפרט לנו מהו המפרט הנוכחי שלך. אנחנו לא יודעים האם הלוח שלך תומך ב-SLI או אם ספק הכוח שלך יכול להחזיק כרטיס נוסף.

פורסם
  • מחבר

מעבד:I5 2500K

כרטיס מסך: GTX 560 TI

ספק כוח: SEASONIC 620 WAT

ראם: 4 גיגה

מאוורר:scythe mugen 2 rev b

לוח אם: gigabyte ga z68x ud3h B3

פורסם

תוכל להוסיף עוד כרטיס, השאלה היא למה? אינני יודע מה הרזולוציה בה אתה משחק, אך אם תזדקק לתוספת כוח, זכור כי הוספת כרטיס תביא לכל הבעיות שיש ל-SLI. מצד שני, ודאי תוכל להשיג כרטיס תואם ביד שניה במחיר מאוד מפתה, ואז אולי יש סיבה טובה לשקול אופציה של SLI. אבל אם מצויה הפרוטה בכיסך, יתכן ותעדיף להנות מהיתרונות של כרטיס יחיד, חדש אך גם יקר יותר. איני מתמצא יותר מדי, אך למיטב זכרוני כרגע נראה ש-770GTX החדש הוא בחירה טובה למדי, אך הוא איננו זול ואף מתקרב לרף המחיר שהצבת, אז מומלץ לשקול האפשרויות בכובד ראש.

פורסם
  • מחבר

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983

אתה מתכוון לזה ?? אם כן אז הוא יתאים למחשב שלי או שאני צריך להחליף משהוא חוץ מראם כי אותו אני גם ככה משפר

פורסם

מתכוון לזה, לא תצטרך לשדרג דבר, אך רצוי להחזיק 8 ג'יגה ראם ללא קשר לכרטיס.

אגב, עולות פה טענות שונות שהגרסא בעלת 2 ג'יגה ראם איננה משתלמת כיוון שהזכרון לא יספיק למשחקים שיצאו בעתיד הסמוך. רצוי לברר זאת בטרם קונים

חוץ מזה, אני חושב שיש עוד דילים משתלמים על כרטיסי מסך מהדור הקודם ששווה לשקול לא פחות.

נערך על-ידי הדוד משה

פורסם
  • מחבר

אז אתה יכול אולי לשלוח לי לינק שאני יראה ?

פורסם

זה בדיון הזה:

אני מקווה שהמאווררים האלה באמת דוחפים אוויר כמו שצריך, נראה שהם עשו אותם קטנים משהו בגלל הגימיק שלהם כדי שיכנסו בתאים הללו.

גיא הייתי ממליץ לך לחכות לכרטיס עם 4gb,

היום 2gb זה כבר גבולי לטעמי ולא מספיק.

פורסם
  • מחבר

מתי יוצא הכרטיס מסך אם ה4 גיגה ?? וגם כניראה המחיר שלו יהיה מופרז.....

פורסם

קיים, והמחיר שלו אכן גבוה משמעותית מהגרסה הדו-ג'יגתית.

פורסם

ממש לא, יש לך את אותו הכרטיס בגרסת 4GB בכמעט אותו מחיר ואני חושב שגם הקירור טוב יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10022

נערך על-ידי deelad

פורסם

אחלה קירור יש לכרטיס, מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים