פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר זה מחשב מעפן בערך משנת 2007, פשוט אחי בן 5 והוא לא יודע להשתמש במחשב אז אני לא נותן לו להשתמש בשלי כדי שלא יהרוס לי אותו , טוב בכל מקרה הוא התקין הרבה משחקים והמחשב איטי, המשחקים לא צריכים כרטיס מסך חזק .. המפרט : ודרך האגב הכרטיס מסך הוא : NVIDIA Quardo FX 570. - - - תגובה אוחדה: - - - הינה המפרט :
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים למה המעבד מופיע כאילו הוא עובד על 1.5Ghz ? וזה לא מפרט מספק, תתקין את התוכנה ותעלה את הקובץ דו"ח של המחשב. היא תפרט בדיוק אילו רכיבים מותקנים במחשב.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר יש לי אותה על המחשב .. המפרט לא מדוייק אני יודע , מעבד אחד בעל שתי ליבות 3.00GHz.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים 1. Click Start and type msconfig.exeIf you are prompted for an administrator password or confirmation, type your password or clickContinue.2. You get System Configuration dialog box.3. Select the ‘Boot’ tab.4. Click Advanced Options.5. Uncheck the ‘Maximum Memory:” option.6. Click OK and OK again.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים להסיר את ה- V מ "זיכרון מירבי". ולבצע אתחול למחשב.אני עדיין חושב שזה בגלל שמותקנת מע' הפעלה 32 ביט. התקנת מע' 64 ביט תפתור את הבעיה.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר כשאמרת לי מה לעשות ולהיכנס לאפשרויות מתקדמות לא היה מסומן V, כשראיתי שלא כתוב כלום בתיבה הקטנה אז לחצתי כדי לראות..- - - תגובה אוחדה: - - -רגע אם אתה אומר שזה בגלל שמותקנת מע' הפעלה 32 סיביות ולא 64 סיביות, בכל מקרה היה אמור להיות זמין בערך 3.20GB ולא 2.50GB, אתה מבין את כוונתי ?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים תעלה REPORT מהתוכנה שאמרתי לך, זה יעזור הרבה יותר מאשר עוד תגובות בדיון.מה הדגם של הלוח אם?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר לא מצויין השם של הלוח אם זה מה שרשום דרך התוכנה שהבאת לי :MotherBoard Name: LENOVO LENOVO.MotherBoard ID : <DMi>.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר הנה הreport :ויש לי עוד שאלה שאני מפעיל את המחשב מופיע לי מסך שכתוב בו NetXtream Brodcom Ethented או משהו כזה ואז הוא נדלק מחדש.. מה לעשות שיעבוד לי רגיל.. ?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים צריך כנראה לבטל את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם ב-BIOS.כמו כן, תבצע את מה ש-Ivan רשם.יתכן ומוגדר שהכרטיס מסך משתמש בזיכרון פנימי בנוסף לזה שקיים על הכרטיס.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר איך אני מגיע לאפשרות הזו דרך הביוס ? קראתי שזה מוחבא כזה בלשוניות שונות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.