עבור לתוכן

בעיה בזיכרון RAM המותקן במחשב.

Featured Replies

פורסם

לאחי יש מחשב שמותקן עליו 4.00GB זיכרון RAM אבל כשאני נכנס למערכת דרך לחיצה על קליק ימני על מחשב, מופיע כי רק 2.50GB ניתנים לשימוש, מערכת ההפעלה היא : Windows 7 Professional 32Bit, וידוע לי שבמערכת 32 סיביות הגודל המקסימלי של RAM הוא 3.25GB, אבל למה רק 2.50GB ניתנים לשימוש ולא כל ה-3.25GB? סיבה : כדי שהמחשב יוכל לפעול מהר יותר, ולמימוש טוב יותר למשחקים. תודה רבה לעוזרים !

נערך על-ידי Windows4Ever
ניסוח לא תקין.

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה?

פורסם

כי הוא משתמש בשבב הגרפי המובנה במעבד ככל הנראה וזה צורך זיכרון מהזיכרון הפנימי של ה-RAM.

פורסם

תתקין windows 64 bit

chevy צודק

וגם אם היה לך כרטיס מסך נפרד ייתכן שהמערכת הייתה מזהה פחות מהמקסימום התיאורטי בגלל שצריך לשמור כתובות גם לזיכרון של כרטיס מסך

פורסם

אני חושב שהוא ניסה לתת פה הסבר ולא שאל שאלה..

בגלל זה ה-מה המופתע.

תראו את השורה האחרונה - סיבה:..

פורסם

אתה טועה, תקרא שוב

כתוב במפורש שהסיבה לכך שהוא רוצה שהמערכת תזהה יותר זיכרון היא שהוא רוצה שהמחשב יפעל מהר יותר.. וכו'.

וגם אם הוא מתנסח בצורה לא ברורה אפשר לנסות לעזור לו בכל זאת.

פורסם

עם הניסוח הזה אפילו לא הבנתי מה הוא רוצה.

פורסם

יופי לך

הוא לא בסדר ואתה כן.

אבל בשביל מה אתה מגיב?

פורסם

זוהי דרכו היחודית לומר "לא הבנתי את כוונתך, נא נסח מחדש את פוסטך". מבין אותו.

פותח התראד: רצוי שתבדוק בנוסף האם כל הסטיקים מוכנסים כראוי למקומם. תבדוק כמה זכרון המחשב מזהה ולא כמה זמין, ואז נוכל לרדת לשורש בעייתך. יועיל לנו גם אם תפרט אילו זכרונות ובאיזה לוח מדובר.

פורסם
  • מחבר

מצטער אם ניסחתי לא טוב, אודה לכם אם תתקנו אותי כי אני משתמש חדש.

בכל מקרה אני מתכוון שהמחשב מזהה 4.00GB RAM אבל רק 2.50GB ניתנים לשימוש, למשל ב-PES 2013 כשאני נכנס להגדרות ללשונית Specification מופיע לי שבזיכרון RAM - 2.50GB ולא 4.00GB, והמערכת שלי היא 32 סיביות ובמערכת הזאת אין אפשרות להשתמש מעל ל3.25GB בערך, ולכן אני מעוניין לדעת למה המערכת לא משתמשת ב-3.25GB שזה הזיכרון המקסימלי במערכת 32 סיביות והיא משתמשת ב2.50GB?

פורסם

קליק ימין על המחשב שלי - מאפינים. מה כתוב שמה על זכרון שלך ?

פורסם
  • מחבר

כתוב: זיכרון מותקן: 4.00 ג'יגה בייטים (2.50GB ניתנים לשימוש)

פורסם

ניסית להוציא את הסטיקים של הזכרון ולהכניס?

פורסם
  • מחבר

לא, אבל אני לא חושב שיש צורך כי הוא היה אצל טכנאי לניקוי פנים וחוץ , ודווקא שאלתי אותו אם אחד הסטיקים יצא והוא אמר לי שלא.

יש איזו תוכנה לבדוק אם הם לא במקום ?, כמו everst ? כי יש לי בלאגן בחוטים וזה תסביך להוציא את המחשב.. -_-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים