פורסם 2013 ביוני 1512 שנים לאחי יש מחשב שמותקן עליו 4.00GB זיכרון RAM אבל כשאני נכנס למערכת דרך לחיצה על קליק ימני על מחשב, מופיע כי רק 2.50GB ניתנים לשימוש, מערכת ההפעלה היא : Windows 7 Professional 32Bit, וידוע לי שבמערכת 32 סיביות הגודל המקסימלי של RAM הוא 3.25GB, אבל למה רק 2.50GB ניתנים לשימוש ולא כל ה-3.25GB? סיבה : כדי שהמחשב יוכל לפעול מהר יותר, ולמימוש טוב יותר למשחקים. תודה רבה לעוזרים ! נערך 2013 ביוני 1612 שנים על-ידי Windows4Ever ניסוח לא תקין.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים כי הוא משתמש בשבב הגרפי המובנה במעבד ככל הנראה וזה צורך זיכרון מהזיכרון הפנימי של ה-RAM.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים תתקין windows 64 bitchevy צודקוגם אם היה לך כרטיס מסך נפרד ייתכן שהמערכת הייתה מזהה פחות מהמקסימום התיאורטי בגלל שצריך לשמור כתובות גם לזיכרון של כרטיס מסך
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים אני חושב שהוא ניסה לתת פה הסבר ולא שאל שאלה.. בגלל זה ה-מה המופתע. תראו את השורה האחרונה - סיבה:..
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים אתה טועה, תקרא שובכתוב במפורש שהסיבה לכך שהוא רוצה שהמערכת תזהה יותר זיכרון היא שהוא רוצה שהמחשב יפעל מהר יותר.. וכו'.וגם אם הוא מתנסח בצורה לא ברורה אפשר לנסות לעזור לו בכל זאת.
פורסם 2013 ביוני 1512 שנים זוהי דרכו היחודית לומר "לא הבנתי את כוונתך, נא נסח מחדש את פוסטך". מבין אותו.פותח התראד: רצוי שתבדוק בנוסף האם כל הסטיקים מוכנסים כראוי למקומם. תבדוק כמה זכרון המחשב מזהה ולא כמה זמין, ואז נוכל לרדת לשורש בעייתך. יועיל לנו גם אם תפרט אילו זכרונות ובאיזה לוח מדובר.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר מצטער אם ניסחתי לא טוב, אודה לכם אם תתקנו אותי כי אני משתמש חדש.בכל מקרה אני מתכוון שהמחשב מזהה 4.00GB RAM אבל רק 2.50GB ניתנים לשימוש, למשל ב-PES 2013 כשאני נכנס להגדרות ללשונית Specification מופיע לי שבזיכרון RAM - 2.50GB ולא 4.00GB, והמערכת שלי היא 32 סיביות ובמערכת הזאת אין אפשרות להשתמש מעל ל3.25GB בערך, ולכן אני מעוניין לדעת למה המערכת לא משתמשת ב-3.25GB שזה הזיכרון המקסימלי במערכת 32 סיביות והיא משתמשת ב2.50GB?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר לא, אבל אני לא חושב שיש צורך כי הוא היה אצל טכנאי לניקוי פנים וחוץ , ודווקא שאלתי אותו אם אחד הסטיקים יצא והוא אמר לי שלא. יש איזו תוכנה לבדוק אם הם לא במקום ?, כמו everst ? כי יש לי בלאגן בחוטים וזה תסביך להוציא את המחשב..
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים איזה כרטיס מסך יש לך? אם בכלל.תעלה מפרט מדוייק של המחשב לפה.אתה יכול להשתמש בתוכנה הבאה: http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtmlותפיק - Quick Report על המחשב ותעלה לפה בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.