עבור לתוכן

שיפור עצום בכל הקשור ליוטיוב מאז שחרור הגרסה האחרונה של פלאש

Featured Replies

פורסם

אני הייתי שבוע עם הHTML5 ופשוט לא יכלתי לסבול את זה. הגדלת המסך הפכה לבלתי נסבלת, לקחה הרבה יותר זמן, כל השהייה של הסרטון הייתה לוקחת שנייה יותר.

פורסם
ההתרשמות שלך היא סוביקטיבית. גם עם הכרום, פעם המובנה עובד טוב (יחסית) ופעם החיצוני עובד טוב. זה פשוט מריבה אין סופית.

הפלאש זה אחד הצרות הגדולות שאנו תקועים עימה כבר שנים רבות. והקטע הוא שאם היא לא היתה קיימת, כנראה היו כבר קיימות אלטרנטיבות טובות ובשלות. (htlm5 וכו')

בגלל זה ציינתי שזו ההתרשמות שלי ולא עובדה קיימת. אבל בהחלט קרה לי לא מעט פעמים שכיבוי הפלאש המובנה פתר את הבעייה, בכמה מחשבים.

בכל מקרה אני תמיד ממליץ על לנסות להחליף בין שתי הגרסאות, זה הרבה יותר פשוט ומהיר מאשר לנסות הלתקין גרסא ישנה\חדשה יותר של פלאש.

פורסם

גרסת הפלאש האחרונה כל כך לא יציבה שזה מדהים.

פורסם
  • מחבר
בגלל זה ציינתי שזו ההתרשמות שלי ולא עובדה קיימת. אבל בהחלט קרה לי לא מעט פעמים שכיבוי הפלאש המובנה פתר את הבעייה, בכמה מחשבים. בכל מקרה אני תמיד ממליץ על לנסות להחליף בין שתי הגרסאות, זה הרבה יותר פשוט ומהיר מאשר לנסות הלתקין גרסא ישנה\חדשה יותר של פלאש.

שני סיבות עיקריות שבגללן אני עדיין נרטע מלהשתמש ב-HTML5:

1. לא כל הסירטונים שאני צופה בהם עובדים עם HTML5.

2. הערות בסירטונים לא מופיעות כמו שצריך ב-HTML5 לעומת פלאש (לא במקומן הרצוי או מחוץ לסרטון).

פורסם

הבעייה היא בד"כ סרטים מוטמעים (EMBEDDED) שאם לא הטמיעו נכון הם לא יעבדו. כל YOUTUBE לא משנה איזה סרטון תומך HTML5.

פורסם

הייתה לי גרסה ישנה שעבדה באמת מעולה, אך ה***** אילצו אותי לעדכן. ניסיתי גם את הבטא 11.8 אבל הכל אותו ח**.

פורסם
  • מחבר
הבעייה היא בד"כ סרטים מוטמעים (EMBEDDED) שאם לא הטמיעו נכון הם לא יעבדו. כל YOUTUBE לא משנה איזה סרטון תומך HTML5.
בגלל זה ציינתי שזו ההתרשמות שלי ולא עובדה קיימת. אבל בהחלט קרה לי לא מעט פעמים שכיבוי הפלאש המובנה פתר את הבעייה, בכמה מחשבים.

בכל מקרה אני תמיד ממליץ על לנסות להחליף בין שתי הגרסאות, זה הרבה יותר פשוט ומהיר מאשר לנסות הלתקין גרסא ישנה\חדשה יותר של פלאש.

1. בדקתי הן בסרטונים המוטמעים באתר www.lighting-gallery.net (האתר היחיד כמעט שאני צופה בו בסרטוני יוטיוב מוטמעים), והן בצפייה ישירה בהם ביוטיוב, ובשני המקרים לא הופיעו ההערות שבתוכם.

2. כל הסרטונים שבדקתי עובדים בכללי ב-Html5, הן בהטמעה והן בצפייה ישירה, אולם בהטמעה (אשר מבוצעת באתר ההוא ע"י הקישור הרגיל שלהם ולא ע"י קישור ההטמעה שלהם), לחצן ה-Play/Pause נמצא בצד ימין של הנגן (בסוף) ולא בצד שמאל (בהתחלה).

עריכה: נכנסתי לחשבון שלי על מנת לבדוק בחלק מהסירטונים שלי שיש בהם הערות ב-Html5, האם אני יכול לעשות משהו בנידון, אך הוא דרש ממני להתקין את הפלאש כאשר נכנסתי לחלק של ההערות. משמע, Youtube אכן עדיין לא תומכים בהערות ב-Html5.

נערך על-ידי dor123

פורסם
שני סיבות עיקריות שבגללן אני עדיין נרטע מלהשתמש ב-HTML5:

1. לא כל הסירטונים שאני צופה בהם עובדים עם HTML5.

2. הערות בסירטונים לא מופיעות כמו שצריך ב-HTML5 לעומת פלאש (לא במקומן הרצוי או מחוץ לסרטון).

נגן הHTML5 של יוטוב עדיין גרוע, דיברתי על של שני גרסאות הפלאגאין בChrome.

אגב הרבה סירטונים עוברים ישר לFLASH בגלל שיש בהם פירסומות ונגן הHTML לא תומך בהן.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי מבחן מאמץ ל-Html5 של יוטיוב ע"י הרצת 4-5 סרטונים במקביל. על אף שהתהליך של פיירפוקס עצמו צרך את אותה כמות של זיכרון (500,000KB בממוצע) להבדיל מפלאש, ב-Html5 פיירפוקס כלל לא נתקע, לא היו קריסות וקטיעות, הסירטונים רצו חלק, התגובה של הנגן הייתה מהירה אפילו יותר מהפלאש, ניתן אף להזיז את פס הניגון ע"י מקשי החיצים. אולם בהפעלה ב-Html5 יש בעייה קשה של הפרשי עוצמות פסקול בין סרטונים שונים (בעוד שסרטון אחד נשמע חזק בווליום מקסימלי, סרטון אחר נשמע חלש מאוד בווליום מקסימלי (מה שלא היה כמעט בפלאש), ובנוסף אי התמיכה בכתוביות שזאת הבעייה היחידה בעצם שאני מחכה לפתרונה לפני שאני מעיף את הפלאש סופית מהפיירפוקס שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים