עבור לתוכן

שיפור עצום בכל הקשור ליוטיוב מאז שחרור הגרסה האחרונה של פלאש

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה.

האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת?

אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

פורסם

מאז שעדכנתי יש מלא תקלות. אם אני מעביר למצב של מסך מלא יש תקיעות כאלה, הפעולה עצמה לא חלקה כמו שהייתה, וזה מרבה להתקע אם אני מריץ כמה פעמים את הסרטון.

אני משתמש בכרום, אינטרנט 1G, אז המהירות זה לא בעייה.

פורסם

לא מבין למה בכלל להתקין את זה

יש בפנוכו של כרום

פורסם

היה ונשאר מזוהם.

כעת הוא כמעט ולא תוקע את הדפדפן לאיזו דקה, אך מדי איזה ככה גורר ללאגים שמתרחשים באינטרוולים של מס' שניות. מורגש מאוד בוידאו.

פורסם

הלוואי וכבר ניפתר מהקללה ששמה flash

פורסם

לבינתיים גם HTML5 לא נותן יותר מדי בראש. נכון שעדיין לא סטינדרטו לו את הצורה, אבל משו אומר לי שגם ממנו לא נדע יותר מדי נחת.

פורסם

אני חושב שהכרום מעדכן את זה אוטומטית, אבל בנתיים יוטיוב הפך להיות בלתי נסבל בימים האחרונים. אני צריך לרענן את הסרטון 2-3 פעמים עד שהוא עובד נורמלי.

שלא נדבר על זה שאני מעז באמצע לעלות את האיכות ל1080, אז בכלל התפרעתי והגזמתי והסרטון מת.

פורסם

המלצה: לבטל את ה%$# פלאש הזה.... ומצד שני לאפשר HTML5 ביוטיוב.

הבעייה תהיה רק באתרים ענתיקות ששם אם הקישור הוא EMBEDDED אז הוא לא יוצג. (צריך להעתיק את הכתובת של הסרט לחוצץ חדש)

אתרים נורמאלים שכתובים כמו שצריך יראו הכל פשוט HTML5.

פורסם

יש כבר HTML5 ביוטיוב ממזמן

פורסם

יש ממזמן אבל הוא מאופשר לפי המשתמש שלך.

פורסם

זה חד פעמי, ממה שאני זוכר.

פורסם
לא מבין למה בכלל להתקין את זה

יש בפנוכו של כרום

התכוונת להגיד - כרום מעדכן את הFlash בעצמו, בשבילך, תרצה או לא תרצה.

זה חד פעמי, ממה שאני זוכר.

זה לא חד-פעמי. אבל זה לא עובד בכל וידאו, זה לא חף מבעיות (שונות מאלה של פלאש, אבל עדיין בעיות), ובפעם האחרונה שבדקתי זה גם לא היה יותר מהיר מפלאש (מי שנגיד רוצה לראות סרטונים על מחשב חלש יחסית).

נערך על-ידי QttP

פורסם

מההתרשמות שלי הפלאש המובנה בכרום היה יותר בעייתי מהפלאג-אין החיצוני אז כיביתי את הפלאש המובנה לטובת החיצוני.

פורסם

ההתרשמות שלך היא סוביקטיבית. גם עם הכרום, פעם המובנה עובד טוב (יחסית) ופעם החיצוני עובד טוב. זה פשוט מריבה אין סופית.

הפלאש זה אחד הצרות הגדולות שאנו תקועים עימה כבר שנים רבות. והקטע הוא שאם היא לא היתה קיימת, כנראה היו כבר קיימות אלטרנטיבות טובות ובשלות. (htlm5 וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים