עבור לתוכן

מחפש קליינט טורנטים עם אפשרות relocate

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed.

רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט.

הקליינטים שניסיתי:

deluge - אין בו אפשרות כזו.

rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד.

utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, אבל הוא ממש לא יציב, לדוגמא מחיקת טורנטים גורמת לקריסת התוכנה.

האם יש פיתרון יותר טוב?

תודה.

פורסם

למה שתרצה לשנות את שם הקובץ?

אין שום בעיה לשנות את שם התיקיה ולשנות את מקום האחסון, אבל ברגע שתשנה את שם הקובץ - הוא לא יעבור hash check ותצטרך להוריד מהתחלה.

פורסם

deluge עושה את זה בצורה מעוולה ובלי שום בעיות

פורסם
  • מחבר
למה שתרצה לשנות את שם הקובץ?

אין שום בעיה לשנות את שם התיקיה ולשנות את מקום האחסון, אבל ברגע שתשנה את שם הקובץ - הוא לא יעבור hash check ותצטרך להוריד מהתחלה.

לפעמים לקבצים בתוך טורנטים יש שמות מטעים ולא נוחים. הייתי רוצה אפשרות לשנות את שם הקובץ ושהקליינט עדיין יזהה אותו.

מה שאמרת עם ה hash check קורה בקליינט שלא מאפשר את זה. ב utorrent למשל זה לא קורה כי יש לי אפשרות דרך הקליינט עצמו לשנות את שם הקובץ.

deluge עושה את זה בצורה מעוולה ובלי שום בעיות

תוכל בבקשה להגיד לי איפה יש אפשרות כזו? אני מצאתי רק אפשרות להעביר לתיקיה אחרת. אבל לא לשנות את שם הקובץ.

נערך על-ידי House M.D.

פורסם

בdeluge

תסמן מהרשימה את הטורנט

למטה תבחר את הטאב "קבצים"

תלחץ פעמיים על שם הקובץ שאתה רוצה לשנות. שים לב, לא דאבלקליק, שתי לחיצות לחיצה אחת לסמן את הקובץ, ועוד לחיצה אחרי שהקובץ מסומן.

שם הקובץ יהפוך לתיבה שניתן לערוך. ותשנה את השם למה שאתה רוצה.

פורסם

צודק, עכשיו בדקתי וגם F2 עובד

מסמנים את הקובץ, ולוחצים על F2.

אבל יותר פשוט, ללחוץ לחיצה נוספת על שם הקובץ.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אני פשוט השתמשתי עד עכשיו ב webui שלו, שאין שם את האפשרות הזו אלא רק ב GUI שלו.

פורסם

בשביל מה להשתמש בWEB? ניתן להתקין לקוח GUI בכל מחשב ולגשת מרחוק למחשב שמשמש להורדות.

פורסם
  • מחבר

כן זה גם מה שעשיתי עכשיו. פשוט הגישה דרך webui יותר מהירה מאשר שימוש ב VNC (זה לא מחשב שנמצא על הרשת שלי אלא סידבוקס) אבל פשוט התקנתי gnome על השרת ועכשיו אני יכול להשתמש ב VNC רק כשאני רוצה לשנות שמות של קבצים, לשאר הזמן להשתמש ב webui.

פורסם

מה זה משנה היכן המחשב נמצא?

מגדירים לו אפשרות לגישה מרחוק.

אם צריך מפנים את הפורט המתאים בנתב.

ואם יודעים את הכתובת השם והסיסמא, ניתן לגשת אליו מכל מקום בעולם. באמצעות קליינט DELUGE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים