עבור לתוכן

האם באמת יש אפשרות שלמרות הכל לא תהיה השקה בארץ של הXBOX ONE ולא תהיה תמיכה בLIVE?

Featured Replies

פורסם

שלום.

http://thenextweb.com/microsoft/2013/06/14/if-youre-not-this-list-of-21-countries-you-might-not-get-to-use-the-xbox-one/

כמו שהבנתי הXBOX ONE יושק רק במדינות ספציפיות בהתחלה (לינק מצורף) וגם את תצליח לקנות אחד ולהביא אותו לארץ, הLIVE לא יעבוד לך בגלל שזה closed region ויעבוד רק כאשר תהיה הפצה בארץ.

יש אמת בדבר? הרי שנה שעברה הייתה השקה רשמית של הXBOX בארץ, מה קרה??

פורסם

אני מאמין ש LIVE יעבוד בכל העולם, ל MS לא נשאר עוד מקומות ברגל שאפשר לירות בהם.

בכל מקרה אני לא מבין למה זה נראה לכם מוזר כל כך, ה 360 הושק בארץ שנה שעברה באיחור של 6-7 שנים, זה באמת נשמע לכם כמו תמיכה? זה היה יריקה בפרצוף...מי שרצה 360 קנה ממזמן בלי קשר ל MS, משחקים היו לפני זה. בספק אם מישהו בכלל התיחס לזה או קנה 360 במיוחד בגלל זה. מראש גם לסוני היה יתרון בישראל, המשחקים הפרוצים עזרו טיפה למכור XBOX בארץ אבל בכל זאת הרבה אנשים בחרו לשלם יותר על ה PS3 שלהם ולקנות לו משחקים (בדרך כלל משחקי ספורט ובדרך כלל ביום שהם יוצאים).

פורסם

בלי קשר לאם ה one יושק בארץ או לא, אני מקווה שאנשים יהיו מספיק חכמים וצביעו ברגלים נגדו. מדובר במכשיר נחות מכל הבחינות,(חומרה) ובמיוחד בהתנהגותה של מיקרוסופט.

פורסם

לפי הטויטר שלהם, "פיצ'רים מסויימים לא יהיו זמינים והXBOX עלול לא לעבוד כלל".

פורסם

בקיצור אפילו MS ממליצים לאנשים מחוץ למדינות האלה לקנות PS4 או מחשב...

פורסם

לא, הם ממליצים להשתמש ב360.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אני רואה את זה בתור סטירה ללחי שMS גם עושה קונסולה עם תנאים מחמירים שלא באים לטובת הקונה, ולאלה שלא יכולים לקנות מסיבה זו או אחרת הם אומרים "תישארו מאחור מצידנו".

אני אישית מקווה שאף אחד לא יהיה מספיק טיפש כדי להסכים להתנהגות הזאת ויקנה את הקונסולה הזאת.

פורסם

לא הייתי מסתכן וקונה את הקונסולה הזאת באיזור שאין בו תמיכה (בעצם גם באיזור שיש בו, אבל זה כבר סיפור אחר). לפי כל הדיווחים יש נעילה איזורית מאוד אגרסיבית גם של הקונסולה וגם של המשחקים שלה. למשל, קראתי איפשהו שקונסולה שנמכרת בגרמניה תריץ רק משחקים שנקנו בגרמניה בגלל כל מני הגבלות צנזורה, למרות שבדור הזה לא היתה הגבלה כ"כ מחמירה ב-XBOX360 (היה רק PAL/NTSC, וגם זה לא בכל המשחקים).

וגם למסור כתובת שקרית כנראה יהפוך למסוכן מאוד כי לפי מה שהסבירו בטוויטר של התמיכה הטכנית אם נותנים לך באן אתה מאבד גישה לכל המשחקים שלך - גם הפיזיים וגם הדיגיטליים.

פורסם
  • מחבר

פשוט מדהים אותי העניין הזה.

כנראה באמת עדיף כרגע לרכוש XBOX 360 וזהו.

תודה

בלי קשר לאם ה one יושק בארץ או לא, אני מקווה שאנשים יהיו מספיק חכמים וצביעו ברגלים נגדו. מדובר במכשיר נחות מכל הבחינות,(חומרה) ובמיוחד בהתנהגותה של מיקרוסופט.

שטות.

החומרה זהה.

פורסם

החומרה לא זהה בכלל, שניהם מבוססים על חומרה של AMD אבל זה בערך איפה שהדימיון נגמר. ה CPU בכל אחד מהמכשירים כולל טכנולוגיות שפותחו על ידי יצרניות הקונסולות (לא יודע מה MS פתחו אבל לסוני יש הרבה פיתוחים ו AMD הודו שהם לא יכולים ליצר מעבד שיתן ביצועים באותה הרמה בלי להפר פטנטים של סוני). ל PS4 יש GDDR5, ל XBONE יש DDR3. כמו כן לפי כל המידע שיש כרגע ל PS4 יש כרטיס מסך חזק יותר. הבדל נוסף זה יכולת השידרוג של הדיסק קשיח, ל XBOX נשאר כונן מיוחד, ל PS4 יהיה כונן 2.5 רגיל כמו שהיה ב PS3 (והוא יהיה קל לשליפה כמו ב PS3).

בקיצור ה PS4 חזקה יותר, מהונדסת טוב יותר, ידידותית יותר ומניסיון העבר סוני לרוב תומכת יותר טוב בקונסולות שלה כאשר הן מתבגרות (ראה PS2 ו PS3).

כרגע אין סיבה לקנות קונסולה של MS, לא XBONE ולא 360, למקרה שלא ראית ל PS3 יצאו השנה יותר משחקים בלעדיים ממה שיצא ל 360 בשלוש שנים האחרונות (ומסתמן שמשחקים מאוד טובים אם TLOU הוא מדד למשהו).

פורסם
  • מחבר
החומרה לא זהה בכלל, שניהם מבוססים על חומרה של AMD אבל זה בערך איפה שהדימיון נגמר. ה CPU בכל אחד מהמכשירים כולל טכנולוגיות שפותחו על ידי יצרניות הקונסולות (לא יודע מה MS פתחו אבל לסוני יש הרבה פיתוחים ו AMD הודו שהם לא יכולים ליצר מעבד שיתן ביצועים באותה הרמה בלי להפר פטנטים של סוני). ל PS4 יש GDDR5, ל XBONE יש DDR3. כמו כן לפי כל המידע שיש כרגע ל PS4 יש כרטיס מסך חזק יותר. הבדל נוסף זה יכולת השידרוג של הדיסק קשיח, ל XBOX נשאר כונן מיוחד, ל PS4 יהיה כונן 2.5 רגיל כמו שהיה ב PS3 (והוא יהיה קל לשליפה כמו ב PS3).

בקיצור ה PS4 חזקה יותר, מהונדסת טוב יותר, ידידותית יותר ומניסיון העבר סוני לרוב תומכת יותר טוב בקונסולות שלה כאשר הן מתבגרות (ראה PS2 ו PS3).

כרגע אין סיבה לקנות קונסולה של MS, לא XBONE ולא 360, למקרה שלא ראית ל PS3 יצאו השנה יותר משחקים בלעדיים ממה שיצא ל 360 בשלוש שנים האחרונות (ומסתמן שמשחקים מאוד טובים אם TLOU הוא מדד למשהו).

שמע אני לא אתווכח עם מומחה אבל בכל זאת אני מתבסס על זה :

http://yamamoto114.deviantart.com/art/8th-Gen-Console-Comparison-Xbox-One-vs-PS4-373228423

אם יצאו יותר משחקים רשמיים לסוני 3 איך אתה מסביר את העובדה שבארה"ב השוק של הXBOX גדל מאוד ושל סוני נופל?

פורסם

כל מה שהוא אמר נכון. אתה גם יכול לראות את זה מהקישור שנתת. לא סתם מיקרוסופט עדיין מסתירים את הנתונים הטכניים המפורטים של הקונסולה.

איך בארה"ב יש שוק גדול יותר למיקרוסופט? קודם כל ה-360 יצא שנה מוקדם יותר, והיתרון הביתי תמיד משחק תפקיד. גם תקציב הפרסום שמיקרוסופט משקיעה בארה"ב הוא חסר תקדים. ולמרות כל זה, סוני עקפה את מיקרוסופט במכירות העולמיות לאחרונה (ואם לוקחים שהחומרה של מיקרוסופט הרבה פחות איכותית והקונסולות מתות מהר יותר, הפער עוד יותר גדול).

בעניין האקסקלוסיבים יש לסוני יתרון מוחץ. מיקרוסופט לא מוציאה הרבה יותר מ-Gears ו-Halo, בעוד שסוני מוציאה משחקים הרבה יותר יצירתיים.

פורסם

המידע המדוייק על המעבדים בחיים לא יפורסם. אני מתבסס על זה ש AMD בעצמם אמרו שהמעבד ב PS4 חזק יותר ממה שהם יכולים להוציא לשוק בכוחות עצמם מבלי להפר פטנטים של חברות אחרות, בנוסף לזה לסוני יש הרבה יותר פיתוחי חומרה מ MS, הגיוני שיהיה להם יתרון. עוד משהו שאין לו באמת ביסוס אבל זה השמועות שמסתובבות באינטרנט זה שהמעבד ב PS4 עובד בתדר גבוה יותר (המעבדים מבוססים על אותן ליבות פלוס מינוס אז הגיוני שהליבה המירה יותר תתן ביצועים טיפה טובים יותר).

בכרטיס מסך אתה יכול לראות לבד את ההבדל ב SPU, גם אם אתה לא יודע מה זה קל להבין שאם יש 45% יותר אז זה טוב :)

זיכרון שוב הבדל מאוד מורגש. דיסק קשיח זה לא הבדל שתראה פה אבל זה כן יתרון לסוני.

בקשר לדור האחרון, כמו שאמרו יש את היתרון הבייתי והעובדה שהם יצאו שנה קודם. על זה תוסיף את המחיר המוגזם לכל הדעות שהיה ל PS3 בהתחלה (500 או 600 דולר בהתאם לגירסה שקנית) ואת העובדה שה PS3 היה מבוסס כולו על חומרה שפותחה על ידי סוני ומפתחים לא ידעו כל כך לעבוד איתה. ה CELL בסופו של דבר היה המפלה הגדולה ביותר של ה PS3 אבל בסופו של דבר סוני החזיקו יפה בזכות הרבה עבודה קשה.

אני לא בטוח שסוני הוציאו יותר בלעדיים (יש רשימה מלאה באינטרנט, אם אני זוכר נכון ההבדל דיי קטן) מה שאני כן יכול להגיד זה שסוני הוציאו את המשחקים הטובים יותר והציעו גיוון טוב יותר. בדור האחרון המשחקים של סוני זכו ליותר פרסי משחק השנה ולממוצעים מאוד גבוהים (הרבה משחקים עם ממוצע ביקורות של 90+). בנוסף לזה בזמן שמ MS אנחנו רואים משחק בשנה או 2 בשנה ולרוב הם משחקי המשך סוני מוציאים הרבה יותר משחקים. השנה למשל סוני מתכננים להוציא 5 או 6 משחקים בלעדיים ל PS3 (חלקם יצאו בחצי הראשון של השנה), מבין המשחקים האלה 4 הם IP חדשים (THE LAST OF US, Beyond: Two Souls, RAIN ו Puppeteer).

פורסם

אני חושב שאנשים חיים בסרט בידיוני עם הם חושבים שהPS4 או בכללי הX1 מכילים כרטיס מסך שאפילו מדגדג כרטיס כמו הטיטן לדוגמה

גם עם שינו כמה דברים ,אל תצפו לכרטיס דרג גבוה

גם המעבד לפי ערכה שראיתי בשני הקונסולות חלש משמעותי ממעבד דרג בינוני בPC שלו לדבר על דרג גבוה

למעשה מישפחת המעבדים הראשים הזאת נועדה ליתחרות בכלל במעבדי אטום של אינטל ,שהם מעבדים תקציבים עם צריכת חשמל נמוכה

GDDR5 8 גיגה זה הכל טוב ויפה -אבל לא ניסו לעבוד ככה אף פעם כזיכרון גם למעבד הראשי ולא ברור איך יפעל

לX1 יש DDR3 כזיכרון ראשי אבל כניראה זיכרון מאוד מהיר לגרפיקה בנפח מאוד נמוך

ומדובר על קונסולות שאמורות לצאת רק בסוף השנה

מול מחשב הם כניראה יפגרו כבר מהתחלה

בעניין הX1 -יש שם כל כך הרבה מיגבלות ,וגם המחיר בשמים

עדיף כבר לקנות מחשב ולחבר לטלוויזיה

דרך אגב גם הPS4 כניראה יכיל DRM מעצבן בחלק מהמישחקים ,סוני תאפשר כניראה למפתחות לעשות דברים שדומים להגבלות בXB1

אני לא חושב שEA ביטלה את האונלין פאס רק בגלל הX1

לי יש PC וWIIU ולא חושב לקנות X1 או PS4 בקרוב

פורסם

TITAN לבד עולה יותר מ XBONE, אין פה השוואה בכלל. בכללי אין כל כך מה להשוות למחשבים נייחים. לפי איך שזה נראה השימוש ב GDDR5 לא ישפיע על פיתוח המשחקים, סוני דאגו להכל, המפתחים לא ירגישו בהבדל בכלל.

כרגע לא נראה כאילו הקונסולות מפגרות כל כך, צריך לזכור גם שהחומרה מנוצלת בהם יותר טוב. בכל מקרה הקונסולות האלה לא באות להתחרות במחשבים שעולים יותר מ 1000$. צריך גם לזכור שבניגוד לדורות הקודמים הפעם סוני ו MS לא מפסידות כל כך על הקונסולות (אומרים שאפילו יש רווח קטן על כל מכשיר), זה גם משפיע על החומרה.

כרגע נראה כאילו הם מציגים דברים דיי מרשימים, אם ל PS3 ראינו משחקים כמו UNCHARTED ו THE LAST OF US (גם HALO 4 ו GEARS האחרון אבל הם היו פחות מרשימים, למרות שחלק גדול מזה זה עיצוב גרפי ולא כוח עיבוד, naughty dog התעלו על כולם בנושא הזה) אני לא רואה סיבה שלא נהנה גם מהדור הזה לפחות באותה מידה. חבל לי ש MS פשלו ככה למרות שבכל מקרה לא הייתה לי תוכנית לקנות XBOX, כרגע אני אשדרג את המחשב ואם עוד שנה שנתיים סוני יראו דברים שיעניינו אותי אני אקנה PS4.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים