פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים טוב, אז לכל מי שזה מעניין אותו, המשחק הנ"ל יצא להורדה!באתר http://www.nvnews.net/ יש מספר מירורים (אני מוריד מזה של NVIDIA על 90)ובכלל החדשות האחרונות באתר הן על המשחק, כל מיני קישורים לכתבות מעניינות כמו למשל שהמשחק יהיה 6 דיסקים (או שתי DVD) וגם קישורים לתמונות שצילמו מהמשחק בפורומים שלהם..בקיצור שווה כניסה, ואני ישים קצת תמונות יותר מאוחר(מזל שחזרתי היום מוקדם הביתה.. בטח כולם עדיין בבית ספר 8))
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים תודה רבה איש! רק מעניין אותי לדעת באיזה חבילה אתה יושב (סוג חיבור + מהירות חיבור) כי אני ב ADSL 1.5 ואני מוריד על 40 מהקישור של נבידיה..
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים תודה רבה אני עכשיו מוריד את זה מהאתר של Nווידיה במהירות 90KB אם יש לכם בעיות של מהירות אז תתקינו את התוכנה Internet Download Manager ואז הכל יסתדר מעניין איך המשחק הזה יעבוד על המחשב שלי
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים ** סליחה על החוסר קשר הישיר לתארד **מאיפה מורידים את התוכנה שציינת והאם היא באה עם ADS כמו DAP שתוכנות נגד ספייוורס מזהים בתור טפיל?דבר שני לפי המפרט:Intel Pentium 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 AGP 8 Dual DDR ATI Radeon 9800 128MB 256X4 = 1 Giga Kingston DDR PC2700 יש לך אחלה מחשב, איזה סיבה יש למשחק לא לעבוד אצלך כמו גדול?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אין לי מושג מה שאלת בקשר לתוכנה אבל זו תוכנה אדירה ואני עוד מעט מסיים להוריד את המשחק אז כדאי לך להוריד אותה וברור שזה יפעל טוב על המחשב שלי וגריי מטר: איזו תוכנה אתה משתמש כדי להוריד מהביטורנט כי אני משתמש בתוכנה BURST ואני מוריד על מקסימום 40KB www.internetdownloadmanager.com (לא ארוך כלכך :-\)
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים איזה באסה אני לא חושב בכלל בכיוון של BITTORRENT פעם אחת בלבד התקנתי אותה (LH VERSION) וזה הוריד לי ממש על הפנים והיה נתקע ומביא לי ERROR שהוא לא מוצא את הPAGE או מה שלא יהיה.. מאז אני מתרחק ממנהבכל מקרה אני ישאיר את ההורדה על ה idman (מצאתי דרך אגב..)עריכה:[glow=red,2,300]איזה תוכנה פצצה מורידה לי על 210 קיי לשניה![/glow]
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מילא להפוך את זה לסדרה שנתית, אבל להוציא את אותו המשחק בדיוק ? הדמו לא חושף שום שינוי משמעותי
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים סתם גרוע,אין כמעט הבדל בינו לישן יותראם זה לא מספיק יש גם מלא באגים בגירסה הזאת (צלילים לא נשמעים וכאלה...)
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר מה גרוע??סיימתי עכשיו משחק עם לא ממש הרבה אנשים (4 בכל קבוצה) ונהנתי הרבה יותר ממה שנהנתי מ2003!ההוספה של המכוניות והבסיסים מוסיפה די הרבה לדעתי!
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים איזה אכזבה...... עד שסיימתי להוריד את הקובץ מסתבר שזאת רק גירסא של MULTIPLAYER ואין בו אפשרות לשחקן יחיד התבאסתי ומחקתי תדמו
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים וגריי מטר:איזו תוכנה אתה משתמש כדי להוריד מהביטורנט כי אני משתמש בתוכנה BURST ואני מוריד על מקסימום 40KBאני משתמש ב azureus, ולבינתיים אין בכלל תלונות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.