עבור לתוכן

קישור דומיין לאתר המאוחסן בשרתי גוגל

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים)

העניין הוא כזה.

אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites.

וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת.

עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין.

בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין).

האם יש כאן מישהו שיכול להפנות אותי או להסביר לי בבקשה כיצד אני מקשר את הדומיין לאתר שלי.

הלוואי ומכאן תצא ישועה.

תודה

פורסם

עשיתי את זה הרבה פעמים, זה פשוט לביצוע אבל מורכב להסביר.

אני מחדרה כך שאם אתה רוצה קפוץ אלי ואני אעשה לך את הכל ללא תשלום, סתם כעזרה לחבר בפורום.

פורסם
  • מחבר

שלומי שלום,

זה המייל שלי ehud101@gmail.com

לא אוכל להגיע לחדרה אך אם תוכל לשלוח לי את המספר שלך למייל הזה (או כל דרך התקשרות אחרת, אולי סקייפ) אשמח מאד ליצור איתך קשר וכל עזרה תתקבל בברכה.

תודה רבה!

פורסם

האם מדובר בדומיין המשמש גם למיילים? ההודעה קצת חסרת פרטים.

נכון, קל ואפשרי להעביר אבל תזכור שאם המיילים ישארו אצל החברה שמחזיקה את הדומיין, והיא לוקחת תקציבים - היא גם שולטת במיילים שלך. את ה-MX תוכל להעביר ללא עלות ככה שהדואר יעבור דרך שרתים ודומיין אחר, אבל זה לא אומר שהדואר הישן ישאר במקומו ולא ימחק.

עצתי היא - תעבור לחברה שתהיה אחראית על שני הדברים או לכל הפחות תיתן לך סוג של באנדל בין שני הדברים כי בכל בעיה קטנה שתצוץ, ויצוצו בעיות, אתה תמצא את עצמך מתרוצץ בין שני גופים, שאחד מהם הוא גדול במיוחד ולא מגיע לך ממנו שום תמיכה.

כאשר יש דברים שחשובים לך - אל תשאיר שום דבר למזל, ותזכור - מי שקונה בזול, משלם ביוקר.

פורסם
  • מחבר

הדומיין אינו משוייך למיילים.

הוא "מרחף" לו בחברת הדומיינים :)

אמנם החברה לא עזרה לי בביצוע העניין אך איני רואה כרגע סיבה לעבור לחברה אחרת. (איני מבין גדול בנושא הזה כך שאין לי בסיס טוב לשפוט חברת דומיינים אחת אל מול האחרת)

אני רק רוצה לשייך את הדומיין לאתר שלי כך שאנשים יוכלו להכניס כתובת URL מתאימה וזכירה ולהגיע לאתר

פורסם

אז בכלל אין בעיה במקרה הזה. אם מה שיש לך בגוגל מוכן וכל מה שהוא זקוק לו, לפי טענתך כאן, זה דומיין, אז כל שעליך לעשות הוא להיכנס להגדרות הדומיין ולהגדיר לאן ה-URL של הדומיין יוביל או ההפך - להגדיר בגוגל את ה-URL. מה שכן, כמו שכתבת, הם ידרשו ממך הוכחה לבעלות, מכל מיני סיבות משפטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים