פורסם 2013 ביוני 2412 שנים זהו שלא ממש. תחשוב שבכל מצלמה ה - של הספק לא מחובר אם ה - של ה USB, אלא ל "אמצע המעגל". עכשו יש לך לולאה סגורה דרך 2 ה USBים ו 2 הכבלים לספק, ואתה לא יודע אם אתה מקצר איזה שהוא רכיב בתוך המצלמה. כשאתה על סולות זה לא קורה כי אין חיבור נוסף בין המצלמות (חו מה USB) כך שלא נסגר מעגל
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר ממממ שמע.. זה נשמע לי מוזראבל לייתר ביטחון אני לא יחבר את שתי המצלמות לUSB רק אחת בכל פעם
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים וזה עדיין לא מונע אפשרות של מסלול דרך האדמה של החשמל... וכן הלאהיש סיכוי טוב שהאדמה של ה USB היא האדמה של המתח. אם כן, לא תהיה בעיה שתחבר אותן בצורה רגילה כמו שרצית. בשביל זה תצתרך לבדוק - למדוד התנגדות, למדוד מתח וכו
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר אם אני מבין נכון אני צריך לחבר רב מודד בין ה + של ה USB לבין ה - של ה מקור מתח ( "סוללה" ) והרב מודדד אמור להציג 0
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים 1. תמדוד מתח בין ה - של ה USB (המתכת החיצונית) וה - של הספק - בזמן שהספק מחובר וה USB לא - אמור להיות 0V2. אותו דבר כזה USB מחובר והספק לא3. כשהכול מנותק תמדוד התנגדות בין ה - של הספק וה USB, אמור להראות 0 ohm4. אם 1 ו 2 יצאו 0, תחזור על 1 ו 2 רק הפעם תמדוד זרם
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר תודה 11010010110 אני יבדוק את העניין כשאני יקבל את הרב מודד שהזמנתי מאיבי בהמלצה של anatoliתודה לך על הסבלנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.