עבור לתוכן

מטרידים אותי בפלאפון

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל.

כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה.

אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו...

היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה.

השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק?

תודה מראש!!

פורסם

באיזה ספק סלולרי אתה? יכול להיות שהמנוי שלך חסום לשיחות בתשלום ולכן כשאתה מנסה לחזור אליהם אתה מקבל הודעה שהמספר מנותק... זה כמובן דבר טוב.

מדובר בספאם.

http://irrelevant.org.il/2010/04/23/2923

http://blog.meragleshet.info/?p=147

טיפ לחיים: לעולם אל תחזור למספר לא מוכר שעושה לך צילצול-ניתוק.

טיפ לחיים #2: כשמתקשר אליך מספר לא מוכר - חפש אותו בגוגל. אם זה מישהו לגיטימי כנראה שתמצא מי זה בתוצאות החיפוש.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אם יש לך סמארטפון אתה יכול פשוט לחסום את המספרים הנ"ל. הטיפים הנ"ל כמובן מומלצים.

פורסם

כבר חודשיים שפוקדים את הטלפון הביתי שלי אחת לשבוע עם הודעה מוקלטת של תרומה ל"ישיבה הקדושה במירון", כולל איזו בחורה צורחת שאחרי 5 שניות אתה מבין שהיא בעצם שרה :screwy:

נערך על-ידי הדוד משה

פורסם

^ גם אצלי זה ככה כולל לפלא הודע ה על הלוואות לשכירים משהו..

פורסם
  • מחבר

אני בגולן טלקום ואין לי סמארטפון, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לא לקבל יותר שיחות כאלה?

נ.ב. תודה לכולם על העזרה!

פורסם

בנוקיה הטיפשים יש הרבה פעמים אפשרות לסנן מספרים (היה לי אחד כזה אך לא השתמשתי בפונקציה הנ"ל מעולם, כך שאינני יודע אם זה עובד טוב).

לדעתי יש אפשרות לסנן משפרים גם דרך האתר של גולן, תבדוק בחשבון שלך.

פורסם

בזמנו קיבלתי הטרדות בטלפון מאיזה מפגר.

המשטרה אמרה לי לקחת דף ולעשות רשימה של תאריך + שעה ולתעד 10 פעמים שאותו יישות או מספר התקשר אליי. לאחר מכן לגשת לתחנה ולהגיש תלונה.

פורסם

לא חושב שהישיבה הקדושה במירון הולכת להתקשר אלי שוב...

פורסם

מה עשית?

פורסם

כלום, הם פשוט לא טלפנו השבוע אז כנראה שמבצע ההתרמה הסתיים... אולי הם סתם מתעכבים, או שהם ראו שניתקתי אחרי יותר מ-10 שניות אז לא משתלם לחייג אלי.

אבל אם הם יחזרו אלי שוב... :behead:

פורסם

הם התקשרו אלי שלשום..כבר מזהה את המספר, מתחיל ב-014 משהו..

פורסם
כבר חודשיים שפוקדים את הטלפון הביתי שלי אחת לשבוע עם הודעה מוקלטת של תרומה ל"ישיבה הקדושה במירון", כולל איזו בחורה צורחת שאחרי 5 שניות אתה מבין שהיא בעצם שרה :screwy:

ישיבה? בחורה שרה? מה?

אלי לאחרונה הגיעו כמה שיחות (לבית, לפלאפון.. לא זוכר כבר.) מאדם המספר את סיפור חייו וזקוק לתרומה,

והרב מלובביץ אף שלח לי SMS כדי שאני אניח תפילין!

פורסם

אתם ירושלמים?

גם אני מקבל הודעות

פורסם

לא קרוב אפילו, מדובר במגפה לאומית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים