פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים היייש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקיםהמחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022Vהוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטליתשירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיותאבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניותזה לא משהו קבוע..רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונדואז פתאום הסמל נעלםכאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונדאז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשבכי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיותיש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזהעל לוח של ג'יגהבייטמישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות?תודה..
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אולי כדאי שתבדוק את היציעות שהרסיבר מחובר,אולי משהו שם לא במקום.או שתתקין דרבר(לא נראה לי שזה יפתור את הבעיה.)הכרטיס קול שלך הוא מאוד נפוץ לי גם יש אותו הוא לא רע בכלל לפי דעתי והתפלאתי שראיתי את ההודעה הזאת.!
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר אין מצב שמשהו לא מחובר במקוםוינאמפורוב המשחקים אני שומע חלק דרכו בלי אף בעיהעד עכשיו גם לא היו לי בעיותיכול להיות שהמחשב בפעולות מעבד כבדות אז הוא לא נותן אוודיו ביציאה הזאת?זה מצב מאוד מוזר... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.