פורסם 2013 ביוני 1112 שנים יש לי את ה-hp 6500a והשתמשתי באופציה כמה פעמים, אתה מקבל כתובת מייל למדפסת, שולח פשוט מייל לכתובת והמדפסת מדפיסה זאת.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר א. אני לא מעוניין לקנות מדפסת חדשהב. אני לא מדפיס מסמכים אותם ניתן לשלוח במייל. אני מדפיס בעיקר מתוכנת חשבשבת.עצות נוספות, שלא כוללות קניה של מדפסת חדשה, ייתקבלו בברכה.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים לא יודע איך תעשה את זה ללא מדפסת רשת.אלא אם תתקין תוכנת השתלטות בשני המחשבים..לא ממש נוח.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר לא יודע איך תעשה את זה ללא מדפסת רשת.אלא אם תתקין תוכנת השתלטות בשני המחשבים..לא ממש נוח.חבל שאתה לא קורא את הכותרת...יש לי מדפסת רשת. עובדת מצויין בתוך המשרד ב'.אני מעוניין להדפיס אליה ממשרד א'.. זה הכל.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר אתה צריך פשוט ליצא את הקובץ מחשבשבת למייל, לשלוח למייל של המדפסת וזהו..חשבשבת לא מוציאה קובץ, היא שולחת ישירות למדפסת... וכבר אמרתי שאיני מעוניין לקנות מדפסת חדשה. כבר יש לי מדפסת רשת. אני רק רוצה לפתוח אותה להדפסה מחוץ לרשת המשרדית שלי. נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי hagai303
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אם כך, הפיתרון לדעתי הוא הקמת רשת VPN בין 2 המשרדים.מלבד שיתוף המדפסת, יש לכך יתרונות רבים נוספים.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר אם כך, הפיתרון לדעתי הוא הקמת רשת VPN בין 2 המשרדים.מלבד שיתוף המדפסת, יש לכך יתרונות רבים נוספים.איך ניתן להקים רשת VPN כזו?
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים הפתרון לרשת VPN (למטרות דומות) שאני בחרתי הוא קניה של Raspberry Pi שהינו מחשב Embedded המריץ לינוקס.העלות, כולל משלוח, בסביבות ה50 דולר וההתקנה דיי פשוטה בעזרת עשרות מדריכים ברשת.הVPN יושב ברשת המרוחקת ובמחשב עם החשבשבת יש להתקין חייגן (מובנה במערכת ההפעלה).לחילופין ניתן להחליף את הראוטר לאחד שתומך בכך, אך העלות בערך פי 4.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר הציאו לי במקום אחר להגדיר את המדפסת כשרת וירטואלי בראוטר עם הPORT המתאים.האם יכול לעבוד?
פורסם 2013 ביוני 1212 שנים איך ניתן להקים רשת VPN כזו?כדאי לבדוק עלות השירות שבזק מציעיםhttp://www.bezeq.co.il/Business/Data/Ipvpn/Pages/IPVPN.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.