פורסם 2013 ביוני 1112 שנים שלום,לאחרונה קניתי את הראוטר TL-WR1043ND של TP LINK.שמעתי שאם מתקינים עליו את קושחת DD WRT הוא מציג את הביצועים הכי טובים.הבעיה היא שכל הדרכים שראיתי להתקנת הקושחה הן דרך חיבור חוטי, ואני לא יכול לעשות את זה.האם יש דרך להתקין את הקושחה הזאת דרך חיבור אלחוטי (WIFI) ?תודה
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר איך אני מתחבר עם כבל ? ישירות למודם ?חוץ מזה ראיתי כאן: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Installation#Method_3:_Flashing_with_Command_Lineבדרך שלוש כתוב שאפשר לעשות אותה באלחוטי אבל לא הבנתי איך.ושאלה קצת כללית על הקושחה, האם מומלץ בכלל לעבור לDD-WRT אם אני לא מתכוון להתעסק עם ההגדרות המתקדמות ? אני רק רוצה קליטה יותר טובה ויציבות. נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי muam
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אין קשר למודם.אתה מחבר כבל רשת בין המחשב לנתב, ומתקין את הקושחה.בלתי אפשרי באלחוטי מהסיבה הפשוטה. התקנת קושחה מסוג שונה, משנה את הגדרות החיבור האלחוטי.כלומר אם תתחיל את ההתקנה באלחוטי פשוט תנותק מהנתב באמצע ההתקנה ולא תוכל להתחבר עד שתביא כבל ותתחבר חוטי.אחרי ההתקנה מגדירים את החיבור האלחוטי מחדש.אחרי שהתקנת את הקושחה, בדדרך כלל ניתן לעשות עדכונים גם באופן אלחוטי. אבל זה לא מומלץ.הקליטה עם DD-WRT אכן יותר יציבה מאשר בקושחת היצרן.לדעתי הקושחה של openWRT יותר נוחה לתפעול מאשר DD-WRT. אבל לא נראה לי שיש הבדל בעוצמת הקליטה בינהן.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר והראוטר צריך להיות מחובר גם למודם באותו זמן ? אחרת איך יהיה אינטרנט ?
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר אז אני פשוט צריך לחבר את הכבל ישירות לראוטר ? בלי לבחור אותו בהגדרות אחרי זה ?
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים רק תמתין לקבלת IP, ואתה יכול לעדכן. אחרי העדכון תגדיר הגדרות ראשוניות של הרשת האלחוטית והחיבור לספק, ואז תוכל לחזור ולעבוד אלחוטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.