עבור לתוכן

משטח לעכבר למשחקי FPS

Featured Replies

פורסם

אם משחקים עם LOW DPI צריך משטח גדול, אם משחקים עם DPI גבוה אין צורך בגדול וזה בחירה שלך. אני משתמש ב 250X210 וזה מספיק לי גם לעכבר וגם ליד שתהיה על בד ולא על השולחן.

סדרת QCK מאוד מומלצת.

Thermaltake Tt eSports White-RA גם מומלץ (יש ב KSP בצבע שחור במחיר מצחיק, בקושי נשאר מלאי).

גם משטחי הבד של Corsair ו Roccat יעשו את העבודה. אם לא מפריע לך טיפה עובי (יש יתרונות ויש חסרונות) אז גם המשטחים של CM STORM יתאימו.

כולם עולים בערך אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם ה1600 DPI

פורסם

אז אין סיבה לקנות משהו שגדול מ QCK (או 360X300 וגדלים דומים). יכול מאוד להיות שאפילו 260X210 וכו' יספיק. אם יש לך גישה למישהו שיש לו PAD ממליץ לך לבדוק, למרות שאם המחיר אותו דבר (ה QCK שקישרת במחיר מאוד זול וגם ה White-Ra ב KSP) עדיף פשוט לקנות אותם.

אם אתה רוצה אני יכול להעלות לך תמונה של ה QCK MINI עם ZOWIE AM עליו או מכשיר בגודל של ה GALAXY S3.

פורסם
  • מחבר

לי יש את הMINI והוא קטן מידיי. מה עדיף הSteelSeries SteelPad Standart QcK או SteelSeries QcK Mass? ההבדל במחיר קטן. ההבדלים ביניהם זה העובי. אז מה היתרונות והחסרונות?

פורסם

MASS אמור להיות עמיד יותר ויציב יותר על השולחן. מצד שני הרבה אנשים מעדיפים כמה שיותר דק בשביל שלא יהיה הבדל גדול בגובה בין השולחן למשטח (5MM לדעתי טיפה מוגזם). ה MASS גם יעבוד יעזור יותר במקרה שהשולחן שלך לא חלק (העובי יעזור להתמודד עם בליטות).

פורסם

גם אפשרות טובה, פעם היה בארץ., מחיר טוב, תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

תודה!

בחרתי בזה כי נגמר לו ה

SteelSeries QcK שרציתי נשארו לו רק יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים